fbpx
Home SEA uitbesteden

Behaal meetbare resultaten met SEA campagnes

SEA uitbesteden

Weet jij hoe je op het juiste moment én door de juiste doelgroep gevonden wordt? Een SEA campagne kan jouw klant precies op het perfecte moment activeren. Het behalen van meetbare resultaten die bijdragen aan jouw klantreis staat altijd centraal.

Wil jij een SEA specialist inhuren die de kunst van online adverteren volledig beheerst? Die de balans kan vinden tussen het juiste budget, de juiste trefwoorden en de juiste advertentie? Wij kunnen dit als geen ander, én met het beste resultaat!

Sparren met Bram

SEA laten uitbesteden?

Is je organisatie toe aan de next step met advertising en wil je je SEA uitbesteden? Of heb je behoefte aan beter presterende Google Ads? Het genereren van meer verkopen en leads voor je organisatie staat altijd centraal bij ons. Adverteren in zoekmachines speelt een hele belangrijke rol binnen je online marketingstrategie. Het binnenhalen van een inhouse SEA-specialist is heel lastig en kostbaar. Jouw SEA uitbesteden is dan de ideale oplossing voor je organisatie.

Kies een plan dat past bij je budget.

Download ons prijsoverzicht

Download ons prijzenoverzicht

Je ontvangt het direct in je mailbox!

Wij zijn meer dan een SEA marketing bureau

Om SEA, oftewel zoekmachine adverteren, optimaal in te kunnen zetten, is het belangrijk om een duidelijke online strategie en aanpak te hebben. Meetbare resultaten behalen uit SEA campagnes die bijdragen binnen de klantreis is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Binnen onze organisatie hebben wij diepgaande kennis en veel ervaring op het gebied van SEA. De volgende uitgangspunten staan altijd centraal bij onze SEA experts:

  • Het behalen van meetbare resultaten

    Met slimme, datagedreven campagnes behalen we meetbare resultaten die bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

  • Inspelen op de laatste ontwikkelingen

    Om zo efficiënt mogelijk te blijven werken zijn al onze experts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het SEA landschap.

  • Communiceren op een transparante manier

    Een SEA campagne moet natuurlijk meer opleveren dan dat hij kost. Aan de hand van een overzichtelijke rapportage blijf je op de hoogte van de behaalde resultaten.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Bram!
SEA uitbesteden uitgangspunten

Cases

GGN | Digital marketing

Digitale aandacht loont

GGN is specialist in incasso en bevindt zich in een krimpende markt met veel concurrentie. Dankzij toenemende automatisering en een verandering in maatschappelijk sentiment rondom incasseren, ontstond bij GGN de behoefte om hun marktaandeel te vergroten. Voor deze uitdagingen, heeft Think Yellow voor GGN een digital marketing plan…

Bekijk de case

Sunweb Group | Detachering van SEA-specialisten

Deep in the SEA

Sunweb verzorgt jaarlijks voor meer dan een miljoen mensen vakanties in meer dan vijftien landen binnen en buiten Europa. Om hun internationale marktpositie te verstevigen wilden zij hun SEA-marketingstrategie verder uitbreiden. Aan ons de vraag of wij hier een SEA-plan en SEA-campagnes voor wilden maken. En met succes,…

Bekijk de case

VNO-NCW | Structurele uitvoering van online content marketingwerkzaamheden

Kwaliteit boven kwantiteit

Ondernemersvereniging VNO-NCW behartigt de belangen van ondernemers op nationaal en internationaal niveau. Om meer bezoekers naar de website te trekken en de kwaliteit van de sessies te verbeteren werd Think Yellow ingeschakeld. Hierop hebben wij een online dashboard en een social media strategie ontwikkeld. Door de inzet van…

Bekijk de case
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie
Foto van Bram

SEA uitbesteden bij Think Yellow?

Naast onze diepgaande SEA kennis denken wij altijd mee vanuit de complete klantreis en houden zicht op de overstijgende doelstellingen. SEA is tenslotte maar één onderdeel binnen je gehele online marketingstrategie. Ook het uitbesteden van je SEO loont. Binnen onze organisatie hebben we expertise op alle vlakken van marketing.

Bram van Druten, Commercial Director

Gerelateerde diensten

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!