fbpx
Home
Diensten
Website of webshop

Resultaatgerichte website of webshop?

Maatwerk website of webshop

Een succesvolle webshop of webshop met een doeltreffend design? Wanneer je een website of webshop laat ontwikkelen door ons digital team krijgen jouw wensen én die van je potentiële klanten gegarandeerd een plek.

Wil je weten wat een succesvolle website of webshop kan doen? Na een telefoontje met Dennis weet je direct wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn.

Sparren met Dennis

Een user centric maatwerk website of webshop

Een succesvolle website of website zet de gebruiker centraal. Een happy user kan snel vinden wat hij of zij zoekt. Een doeltreffend design, heldere userflows, relevante content en een goede zoekfunctionaliteit dragen bij aan een optimale gebruikerservaring. En helpen tegelijkertijd de conversies te maximaliseren. Voeg hier een goede ranking in zoekmachines als Google aan toe en je haalt het beste uit jouw website of webshop voor iedere klant.

Websites en webshop die aanspreken en technisch kloppen

Wanneer je een website of webshop laat ontwikkelen door ons digital team krijg je gegarandeerd een site die jouw unieke verhaal ademt. Met userflows, zoekmachine-optimalisatie én een optimale gebruikersbeleving. Wat bij onze websites centraal staat:

 • De buyers journey

  Bezoekers komen met een specifiek doel naar je website. Wij brengen de buyers journey in kaart en zoeken uit wat jouw bezoekers nodig hebben. Deze inzichten borgen we in jouw website of webshop.

 • Zelf de regie

  Een website of webshop is altijd in beweging, omdat de wensen en behoefte van je doelgroep continu veranderen. Onze websites zijn daarom zelf makkelijk aan te passen en te optimaliseren wanneer nodig, zonder ingewikkelde codes.

 • User- en customer experience

  We zetten de gebruiker centraal. UX en CX staan bij ons altijd voorop, zowel in content, techniek als design. Dat is niet alleen belangrijk vanuit het gebruikersperspectief, ook zoekmachines worden daar blij van.

 • SEO

  Onze SEO-experts richten je website zo in dat deze eenvoudig te indexeren is door zoekmachines zowel op technisch als contentgebied. Onderdeel daarvan vormt een uitgebreide zoekwoordenanalyse. Onze copywriters hebben veel ervaring in het schrijven van SEO vriendelijke webteksten. De techniek van onze websites en webshops voldoet altijd aan de technische voorwaarden die zoekmachines stellen.

 • Technische support

  We testen onze websites en webshops grondig, zodat je er zeker van bent dat alles naar behoren werkt. Onze experts onderhouden proactief je website of webshop en zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Dennis!
Stappenplan website of webshop

Ons werk

Werkman Hoofcare

Webdesign voor een sterk merk met een rijke traditie

In Groningen staat het familiebedrijf van de familie Werkman: Werkman Hoofcare. Al meer dan 100 jaar levert zij kwalitatieve hoefijzers aan hoefsmeden. Met een groeiende wereldwijde afzetmarkt en de vierde generatie Werkman aan het roer, breidt Werkman Hoofcare haar productaanbod nog steeds uit: met nieuwe innovatieve technologie, tools…

Bekijk de case

Kalibra

Flexibele en gebruiksvriendelijke website

Als voeding tijdens de verwerking niet goed wordt gekoeld, moet alles worden weggegooid. Bij een operatiekamer is de perfecte afstemming van meetapparatuur een zaak van leven of dood. Daar is kalibratie voor nodig. Kalibra kalibreert en valideert kritische bedrijfsprocessen en meetmiddelen. Dit doet Kalibra in een groot aantal…

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie

Doorontwikkeling en beheer website

Waar volg je je training als je zeker wil zijn van een baan als kapper? Bij de Nederlandse Kappersakademie! Niet alleen het grootste opleidingsinstituut voor kappers in Europa, maar hier kun je terecht voor een praktijkgerichte opleiding in een van de eigen salons. Ervaren docenten volgen continu trainingen…

Bekijk de case

Swinkels Family Brewers

Flexibel design system

Onze wireframes zijn gebruikt om de klantervaring duidelijk te maken en te testen. Deze customer journeys hebben we gebruikt als een heldere basis voor de lay-out en navigatie.

Bekijk de case

Growing Together

Digitaal platform voor de bloemenbranche

L&M Rijnsburg is een grote speler binnen de internationale bloemenbranche. De bloemen van het familiebedrijf vinden hun weg over heel de wereld. Samen met vijf andere bedrijven werkt zij binnen L&M Groep aan de verduurzaming van hun branche met het label ‘Growing Together’. Aan Think Yellow de vraag…

Bekijk de case

VNO-NCW

Kwalitatieve websitebezoekers

VNO-NCW is een ondernemingsvereniging die de belangen van ondernemers behartigt. Dit doen zij op zowel nationaal als internationaal niveau. Think Yellow is aangesloten bij de redactie van Opinieblad Forum. Sinds de digitalisering is er een belangrijke switch gemaakt, waarbij alle content eerst online wordt gepubliceerd en daarnaast wordt…

Bekijk de case
Voor de eigen dienstverlening is Kalibra ervan overtuigd dat je specialistische werkzaamheden moet overlaten aan diegene die er goed in is. Die heeft daarvoor de kennis en opleiding, de benodigde attributen en de ervaring. Dat is precies de reden, waarom wij onze online dienstverlening overlaten aan Think Yellow. Zij blijven ons, als geen ander, keer op keer verrassen met wat er allemaal kan, en hoe zij dat feilloos voor ons in weten te richten. Chapeau!

Mark Odijk

Commercieel Manager Kalibra
Foto van Dennis

Samen bouwen aan jouw website?

Om een sterke website of webshop te ontwikkelen zijn verschillende expertises nodig. Marketing consultants voor de analyse van de buyers journey, webdesigners voor een unieke merkbeleving, contentspecialisten voor sterke content, searchspecialisten voor een optimale vindbaarheid en CRO-specialisten voor het behalen van maximaal resultaat. Wij stellen altijd een projectteam samen dat al deze expertises vertegenwoordigt.

Dennis Paauw, Interactive Consultant

Gerelateerde diensten

Foto van Dennis

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!