Home
Diensten
Campagnes

Campagnes

Opvallen met unieke campagnes?

Met sprekende campagnes helpen we jouw doelgroep te bereiken op alle relevante brand touchpoints.

Contact opnemen

Bereik je doelgroep met sterke campagnes

Bij elke campagne kijken wij nauwkeurig naar hoe we jouw verhaal bij jouw doelgroep brengen. Relevantie en emotie zijn daarbij essentieel. Gebasseerd op een sterk concept creëren wij campagnes die altijd perfect aansluiten bij de verwachtingen en behoeftes van je doelgroep. Dit betekent dat we ons niet houden aan een standaardoplossing voor ieder probleem. Campagnes kun je inzetten om bijvoorbeeld aandacht te generen rondom evenementen, producten, diensten of maatschappelijke thema’s.

Onze experts

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Foto van Olivier

Olivier

Online Marketeer

Onze designers, strategen, marketeers en developers werken samen aan jouw campagnes. Wij ontwikkelen deze en zorgen ervoor dat ze continu worden geanalyseerd en verbeterd. Zo garanderen we impact.

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Campagne tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

De meeste mensen associëren eenzaamheid vooral met ouderen die alleen wonen en nauwelijks de deur uit komen. Een beeld dat niet volledig is.

Bekijk de Case

Introductiecampagne

Hulpmiddelenbezorgd.nl

CB is één van de grootste (logistieke) dienstverleners in Nederland en zorgt dagelijks voor slimme logistieke oplossingen voor healthcare, media en fashion. Een tijdje geleden lanceerde CB als spin-off het label hulpmiddelbezorgd.nl, waarmee zij de distributie van medische hulpmiddelen toevoegen aan hun logistieke apparaat. Een nieuw label vraagt…

Bekijk de Case

Campagne personeelswerving

Havenbedrijf Rotterdam

In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam rolden we een opvallende, nieuwe campagne uit om medewerkers te werven: Come. Grow. Go.

Bekijk de Case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!