fbpx
Home Werken bij Think Yellow

Werken bij Think Yellow

Energize ambition

Kom werken bij Think Yellow, waar meer dan 50 enthousiaste collega’s met veel energie aan uitdagende marketingprojecten werken. Van strategie tot content en van design tot webdevelopment, we hebben alle disciplines in-house. Boost de dagelijkse business van bekende merken en MKB’s. En grijp elke uitdaging met beide handen aan. Ontwikkel je als een speer in multidisciplinaire teams, verspreid over Breda, Den Haag en thuis. Wat denk je ervan?

Vacatures
Onze cultuur
Ervaringen van medewerkers

Nieuwste vacatures

Alle 5 vacatures bekijken

Onze cultuur

Een open cultuur vinden wij als marketing agency belangrijk. Ieders deur staat letterlijk én figuurlijk altijd open, want niemand heeft een eigen kantoor of werkplek. Bij ons voel je de ruimte om je mening en ideeën te delen. Dit zorgt ervoor dat je jezelf kan zijn en dat we tot nieuwe inzichten en creatieve ideeën komen.

We durven hulp te vragen en helpen de ander graag, omdat we vertrouwen op elkaars expertises. We gaan uitdagingen aan en nemen gecalculeerde risico’s. We zoeken altijd nieuwe manieren om ons werk nóg beter te kunnen doen en leggen de lat steeds een stukje hoger. En dat doen we samen. Dat maakt werken leuk.
Meer over onze cultuur

Collega recensies

: :
Als marketing professional was ik op zoek naar een organisatie waarin ik mezelf op vaktechnisch gebied écht vanuit de praktijk kon ontwikkelen. Bij Think Yellow heb ik dit gevonden. Door het werken met verschillende typen organisaties en verschillende casussen met meer diepgang maakte ik in korte tijd al mooie stappen. Wat Think Yellow extra leuk maakt? Ik werk er nog niet super lang, maar heb persoonlijk (nu al) het gevoel dat dat wel zo is. Dit bedoel ik op een positieve manier. Think Yellow is over het algemeen een warm bad, met fijne, open én slimme collega’s. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief, halen we samen mooie resultaten en ben je snel onderdeel van het bedrijf.
Lees meer

Floris Wouters

Brand & Marketing Consultant

Think Yellow

:
Wat ik het leukste vind aan werken bij Think Yellow, is dat er veel vrijheid is om projecten op te zetten en nieuwe mogelijkheden in je vakgebied te onderzoeken en testen. Daarnaast is het een onwijs leuk team met toffe collega’s die altijd voor je klaarstaan om met je mee te denken!
Lees meer
Anouk - Social Media Strateeg

Anouk de Jong

Social media strateeg

Think Yellow

:
Think Yellow kijkt verder dan functietitels, maar gaat uit van jouw kwaliteiten. Daardoor heb ik een brede en afwisselende rol.
Lees meer

Sascha van Zonsbeek

Copywriter

Think Yellow

:
Er hangt zo’n fijne sfeer bij Think Yellow. Iedereen is betrokken met elkaar en geen dag is hetzelfde. De vrijheid om mijn werk zelf in te delen, is voor mij een grote meerwaarde. Ik werk met alleen maar slimme mensen om me heen! Hard werken beloont zich ook met gezellige borrels en toffe uitjes.
Lees meer

Youandi Kommers-Menick

Officemanager

Think Yellow

:
Ik werk met veel plezier bij Think Yellow omdat ik me hier kan omringen met professionals in hetzelfde werkveld, maar ook mijn opdrachten heel verschillend zijn en ik daardoor heel veel afwisseling heb in mijn werk. Geen dag, maar ook geen klant en geen opdracht is hetzelfde. Hier word ik niet alleen een betere copywriter door, maar mijn dagen vliegen ook echt voorbij.
Lees meer

Jacky Eickes

Copywriter

Think Yellow

Jouw toekomstige collega's

Ga je bij ons aan de slag, dan ga je per project samenwerken met mensen uit verschillende disciplines binnen ons marketing agency. Zo leer je niet alleen elkaar heel snel kennen, maar ook verschillende expertises. Wil jij onderdeel worden van ons gezellige team en samen mooie resultaten behalen? En onze successen vooral ook vieren met Barry (onze kantoorbar)? Stuur ons dan vooral een berichtje.

Foto van Anouk

Anouk

Teamlead Social Media

Foto van Efraïm

Efraïm

Manager Talent & Engagement

Foto van Björn

Björn

Motion Graphic Designer

Foto van Lotte

Lotte

DTP

Foto van Kim

Kim

Designer

Foto van Dennis

Dennis

Head of performance marketing

Foto van Diede

Diede

Head of projectmanagement

Foto van Fleur

Fleur

Customer experience strateeg

Foto van Isabel

Isabel

Online Marketeer

Foto van Jasper

Jasper

Front-end Developer

Foto van Jesper

Jesper

Designer

Foto van Joost

Joost

(3D) Designer

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Foto van Marieke

Marieke

Social media marketeer

Foto van Marleen

Marleen

Marketing Manager

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Foto van Robin

Robin

Performance marketeer

Foto van Stoffel

Stoffel

Managing Director

Foto van Bob

Meer weten over werken bij Think Yellow? Laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim