fbpx
Home
Diensten
Performance marketing

Maximaal resultaat uit jouw budget

Performance marketing

Het aantal conversies op jouw website maximaliseren? Meer kliks, meer bezoekers, meer downloads en meer aankopen of leads? Met performance marketing halen we het maximale resultaat uit jouw budget.

Van performance marketeers die jouw conversies maximaliseren tot consultants die jou helpen met het opzetten van een strategisch fundament. Wat je vraag ook is, wij kunnen je helpen.

Sparren met Dennis

Meetbaar resultaat met performance marketing

Bij performance marketing draait het om meer conversies. Door de optimalisatie van de totale marketingmix creëren we overzicht van de conversiekansen en zorgen we voor meetbare resultaten. De uitingen die we inzetten sluiten naadloos op elkaar aan om jouw doelgroep zo goed mogelijk te kanaliseren. Door onze regelmatige rapportages houd jij als klant grip op de conversieoptimalisatie en kunnen kansen worden bijgestuurd waar nodig.

ROI is de belangrijkste KPI

De belangrijkste KPI bij Performance marketing is Return On Investment (ROI). Daarom reken we eerst met jou uit wat de maximale kosten per lead (mogen) zijn. Zo zorgen we ervoor dat onze performance marketinginspanningen altijd rendabel zijn voor jouw bedrijf.

 • Conversion Rate Optimization (CRO)

  Maar hoe zorg je er nu voor dat klanten maximaal converteren op jouw platform? Onze CRO-experts weten precies hoe zij dit moeten doen. Door middel van A/B-testing en online user research onderzoeken we wat wel werkt en wat niet. Dat kan gaan om de opzet van een landingspagina, maar ook om kleine details zoals de kleur van een aankoopbutton.

 • SEO en contentmarketing

  Externe factoren zoals zoekmachines dragen ook bij aan de vergroting van jouw conversieratio. Zoekmachines zoals Google vormen namelijk voor potentiële klanten vaak een eerste ingang in hun zoektocht naar een oplossing voor hun probleem. Zoekmachines vormen dus een belangrijk onderdeel van hun buyers journey.

 • SEA en social media

  Ook zijn er diverse betaalde mogelijkheden om jouw conversieratio te verhogen, zoals SEA en social advertising. Onze advertisingspecialisten besteden jouw budget zo slim mogelijk, zodat jij hier de meeste aankopen en leads uithaalt.

 • Affiliate marketing

  Daarnaast kun je gebruik maken van externe publishers (referrals). Hiermee genereren we sales en leads buiten het eigen netwerk. Dit versterkt eigen performance kanalen.

 • Dashboard en rapportages

  Vanwege de diverse mogelijkheden om jouw conversies te verhogen, is het behoud van overzicht belangrijk. Daarom zorgen we altijd voor een realtime overzicht van de resultaten en opgestelde KPI’s.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Dennis!
Dashboard performance marketing

Ons werk

GGN

68% stijging in aantal nieuwe klanten

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider loopt het bedrijf voorop als het gaat om innovatie en beschikt zij over de grootste debiteurendatabase van Nederland. Think Yellow wordt in 2016 aangehaakt om GGN te ondersteunen bij…

Bekijk de case

VNO-NCW

Kwalitatieve websitebezoekers

VNO-NCW is een ondernemingsvereniging die de belangen van ondernemers behartigt. Dit doen zij op zowel nationaal als internationaal niveau. Think Yellow is aangesloten bij de redactie van Opinieblad Forum. Sinds de digitalisering is er een belangrijke switch gemaakt, waarbij alle content eerst online wordt gepubliceerd en daarnaast wordt…

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie

Marketing automation

De Nederlandse Kappersakademie (ook wel NKA genoemd) is hét particulier opleidingsinstituut voor kappers en visagisten. De studenten worden klaargestoomd voor het echte werk met praktijkgerichte dag- en avondopleidingen. Daarnaast biedt de NKA masterclasses voor professionals aan, waarmee zij specifieke skills binnen het kappersvak kunnen leren. Maar hoe kunnen…

Bekijk de case
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie
Foto van Dennis

Performance marketing bij Think Yellow?

Naast onze diepgaande kennis van performance marketing denken wij altijd mee vanuit de complete klantreis en houden zicht op de overstijgende doelstellingen. Performance marketing is tenslotte maar één onderdeel binnen je gehele online marketingstrategie. Binnen onze organisatie hebben we expertise op alle vlakken van marketing.

Dennis Domen, Head of performance marketing

Gerelateerde diensten

Foto van Dennis

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!