fbpx
Home Diensten Performance marketing

Maximaal resultaat uit jouw budget

Performance marketing

Het aantal conversies op jouw website maximaliseren? Meer kliks, meer bezoekers, meer downloads en meer aankopen of leads? Met performance marketing halen we het maximale resultaat uit jouw budget.

Van performance marketeers die jouw conversies maximaliseren tot consultants die jou helpen met het opzetten van een strategisch fundament. Wat je vraag ook is, wij kunnen je helpen.

Sparren met Dennis

Meetbaar resultaat met performance marketing

Bij performance marketing draait het om meer conversies. Door de optimalisatie van de totale marketingmix creëren we overzicht van de conversiekansen en zorgen we voor meetbare resultaten. De uitingen die wij als marketing agency inzetten sluiten naadloos op elkaar aan om jouw doelgroep zo goed mogelijk te kanaliseren. Door onze regelmatige rapportages houd jij als klant grip op de conversieoptimalisatie en kunnen kansen worden bijgestuurd waar nodig.

ROI is de belangrijkste KPI

De belangrijkste KPI bij Performance marketing is Return On Investment (ROI). Daarom reken we eerst met jou uit wat de maximale kosten per lead (mogen) zijn. Zo zorgen we ervoor dat onze performance marketinginspanningen altijd rendabel zijn voor jouw bedrijf.

 • Conversion Rate Optimization (CRO)

  Maar hoe zorg je er nu voor dat klanten maximaal converteren op jouw platform? Onze CRO-experts weten precies hoe zij dit moeten doen. Door middel van A/B-testing en online user research onderzoeken we wat wel werkt en wat niet. Dat kan gaan om de opzet van een landingspagina, maar ook om kleine details zoals de kleur van een aankoopbutton.

 • SEO en contentmarketing

  Externe factoren zoals zoekmachines dragen ook bij aan de vergroting van jouw conversieratio. Zoekmachines zoals Google vormen namelijk voor potentiële klanten vaak een eerste ingang in hun zoektocht naar een oplossing voor hun probleem. Zoekmachines vormen dus een belangrijk onderdeel van hun buyers journey.

 • SEA en social media

  Ook zijn er diverse betaalde mogelijkheden om jouw conversieratio te verhogen, zoals SEA en social advertising. Onze advertisingspecialisten besteden jouw budget zo slim mogelijk, zodat jij hier de meeste aankopen en leads uithaalt.

 • Affiliate marketing

  Daarnaast kun je gebruik maken van externe publishers (referrals). Hiermee genereren we sales en leads buiten het eigen netwerk. Dit versterkt eigen performance kanalen.

 • Dashboard en rapportages

  Vanwege de diverse mogelijkheden om jouw conversies te verhogen, is het behoud van overzicht belangrijk. Daarom zorgen we altijd voor een realtime overzicht van de resultaten en opgestelde KPI’s.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Dennis!
Dashboard performance marketing

Ons werk

Royal Delft | Performance marketing

+14% omzetgroei met performance marketing

“We willen ons positioneren als uniek A-merk met een internationale uitstraling. E-commerce speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe zorgen we voor een betere zichtbaarheid van de collecties binnen onze webshop? En hoe trekken we meer (internationaal) publiek met doorlopende online marketing-campagnes?”

Bekijk de case

Haarshop | Performance marketing

+25% omzetgroei

“Kunnen jullie ons helpen onze groeiambities te realiseren? Hoe kunnen we 10% meer nieuwe klanten aantrekken voor Haarshop? En hoe zorgen we ervoor dat deze klanten terugkeren zodat de customer lifetime value met 10% verhoogt?”

Bekijk de case

GGN | Digital marketing

Digitale aandacht loont

GGN is specialist in incasso en bevindt zich in een krimpende markt met veel concurrentie. Dankzij toenemende automatisering en een verandering in maatschappelijk sentiment rondom incasseren, ontstond bij GGN de behoefte om hun marktaandeel te vergroten. Voor deze uitdagingen, heeft Think Yellow voor GGN een digital marketing plan…

Bekijk de case

VNO-NCW | Structurele uitvoering van online content marketingwerkzaamheden

Kwaliteit boven kwantiteit

Ondernemersvereniging VNO-NCW behartigt de belangen van ondernemers op nationaal en internationaal niveau. Om meer bezoekers naar de website te trekken en de kwaliteit van de sessies te verbeteren werd Think Yellow ingeschakeld. Hierop hebben wij een online dashboard en een social media strategie ontwikkeld. Door de inzet van…

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie | Inrichting van de marketing automation flow

Geknipt voor automatisering

De Nederlandse Kappersakademie (kortweg NKA) wilde in een krimpende markt haar leidende positie verstevigen en uitbouwen. Of wij daar een online marketingstrategie voor konden bedenken? Dat vonden wij natuurlijk een prachtige uitdaging waar we met veel enthousiasme mee aan de slag zijn gegaan! Dit heeft geresulteerd in een…

Bekijk de case
Bekijk alle cases
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie
Foto van Dennis

Performance marketing bij Think Yellow?

Naast onze diepgaande kennis van performance marketing denken wij altijd mee vanuit de complete klantreis en houden zicht op de overstijgende doelstellingen. Performance marketing is tenslotte maar één onderdeel binnen je gehele online marketingstrategie. Binnen onze organisatie hebben we expertise op alle vlakken van marketing.

Dennis Domen, Head of performance marketing

Gerelateerde diensten

Foto van Dennis

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!