Home
Diensten
Employer branding

Employer branding

Een sterk Employer Brand ontwikkelen?

Een sterk Employer Brand helpt je om talent aan te trekken en te behouden.

Contact opnemen

Talent aantrekken met een sterk Employer Brand

Employer Branding is noodzakelijk voor zowel talent binnenhouden als binnenhalen. Goede Employer Branding begint met het achterhalen van de onderscheidende bedrijfswaarden en die op een consistente en geloofwaardige manier uitwerken in een Employeer Value Propositie. Let op, deze propositie moet echt onderdeel worden van je DNA. Employer Branding moet inspireren, leven, relevant én geloofwaardig zijn. Alleen zo zorg je ervoor dat bestaande medewerkers blijven en nieuwe medewerkers graag bij jouw bedrijf willen komen werken.

Onze experts

Foto van Tijs

Tijs

Director Marketing & Strategy

Foto van Bob

Bob

Recruitment consultant

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Onze experts weten wat er nodig is om te boeien en te binden. Zij begrijpen de wensen en verwachtingen van jouw (potentiële) medewerkers en zijn in staat om vanuit meerdere invalshoeken de mogelijkheden om te zetten in kansen. Onze ervaring met recruitment en Employer Engagement maakt Think Yellow dé partner voor jouw Employer Branding vraag.

 

Foto van Tijs

Tijs

Director Marketing & Strategy

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Campagne personeelswerving

Havenbedrijf Rotterdam

In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam rolden we een opvallende, nieuwe campagne uit om medewerkers te werven: Come. Grow. Go.

Bekijk de Case

Nieuwe merkverschijning

Swinkels Family Brewers

Bavaria is de naam van het succesvolle pils in de blauwe kratjes. En tot voor kort de naam van de wereldspeler met 26 verschillende biermerken, waaronder Palm en La Trappe. Toch bleef de markt Bavaria door de naam enkel en alleen associëren met het pils. Dit stond de…

Bekijk de Case

Internationale uitrol branddesign in 39 landen

Randstad Global

Door de digitalisering van hun eigen branche zocht Randstad Global naar een nieuwe positionering. Er werd gekozen voor het perspectief ‘tech & touch’, om daarmee een brug te slaan tussen digitaal en menselijk contact. Randstad heeft vestigingen in 39 landen, dus het internationaal uitrollen van deze stijl vereiste…

Bekijk de Case

Nieuwe huisstijl

Delftse Poort

Delftse Poort, een iconisch gebouw en high-end kantorencomplex in Rotterdam. Pal naast het Centraal Station gelegen. Speciaal gebouwd voor Nationale Nederlanden, maar die bezetten door reorganisaties nog maar een kwart van het gebouw.

Bekijk de Case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!