Home
Diensten
Brand design

Brand design

Opvallen met een unieke Brand design?

Een sterk Brand design geeft betekenis aan je merk, zorgt voor herkenbaarheid én onderscheidt jouw merk van de massa.

Contact opnemen

Brand design, de kern van jouw bedrijf

Het creëren van een sterke en unieke Brand design vergt intensief onderzoek. Onze brandstrategen analyseren jouw bedrijf, klanten en de sector waarin je werkzaam bent. In onze analyse nemen wij ook de werknemers, de belangrijkste ambassadeurs van jouw merk, mee. Door deze informatie te combineren, ontwikkelen wij een strategische en overtuigende positionering.

Onze experts

Foto van Tijs

Tijs

Director Marketing & Strategy

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Ons team van merkstrategen, designers en marketeers werken jouw positionering uit in concrete dragers, zoals taal, lettertype, kleur en beeld. Op deze manier komt jouw Brand design consistent en duidelijk herkenbaar terug in iedere uiting.

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Internationale uitrol branddesign in 39 landen

Randstad Global

Door de digitalisering van hun eigen branche zocht Randstad Global naar een nieuwe positionering. Er werd gekozen voor het perspectief ‘tech & touch’, om daarmee een brug te slaan tussen digitaal en menselijk contact. Randstad heeft vestigingen in 39 landen, dus het internationaal uitrollen van deze stijl vereiste…

Bekijk de Case

Opfrisbeurt huisstijl

Vitens

Vitens is het grootste waterleidingbedrijf van ons land. Het levert drinkwater aan maar liefst 5,4 miljoen mensen in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en een aantal gemeenten in Drenthe en Noord-Holland. 

Bekijk de Case

Een nieuwe huisstijl voor het gefuseerde Stek

Stek

Na hun fusie met twee andere partijen, mochten wij voor woningcorporatie Stek uit de Bollenstreek een nieuwe huisstijl ontwikkelen. Met zowel on- als offline middelen, inclusief de re-styling van hun halfjaarlijkse magazine en de nodige fusiemiddelen.

Bekijk de Case

Nieuwe huisstijl

Delftse Poort

Delftse Poort, een iconisch gebouw en high-end kantorencomplex in Rotterdam. Pal naast het Centraal Station gelegen. Speciaal gebouwd voor Nationale Nederlanden, maar die bezetten door reorganisaties nog maar een kwart van het gebouw.

Bekijk de Case

Nieuwe merkverschijning

Swinkels Family Brewers

Bavaria is de naam van het succesvolle pils in de blauwe kratjes. En tot voor kort de naam van de wereldspeler met 26 verschillende biermerken, waaronder Palm en La Trappe. Toch bleef de markt Bavaria door de naam enkel en alleen associëren met het pils. Dit stond de…

Bekijk de Case

Fotografieconcept

ING

Mensen in staat stellen om vooruit te gaan in hun leven en in zaken, dat is de rol die ING wil vervullen. De bank wil klanten helpen om meer tijd over te houden voor zaken die voor hen belangrijk zijn. Dat moet ook terugkomen in de nieuwe fotografie…

Bekijk de Case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!