fbpx
Home Diensten Contentmarketing

Til je content naar een hoger niveau

Contentmarketing bureau

Benieuwd hoe je waardevolle content creëert? Content waar jouw doelgroep ook echt naar op zoek is en interesse in heeft? Onze content experts richten zich op de juiste boodschap, in het juiste format en op het juiste kanaal om te interacteren met jouw doelgroep.

Onze contentmarketingexperts analyseren jouw customer journey en creëren content die precies past in de fase waarin jouw gebruiker zich bevindt. Wij maken content die recht doet aan je merk en doelgroep én waarde toevoegt aan je identiteit en bedrijfsdoelstellingen.

Sparren met Edsco

Scoren met contentmarketing

Contentmarketing is de techniek van het creëren en verspreiden van relevante content binnen de juiste kanalen. Content zó relevant voor je doelgroep dat ze er niet omheen kunnen. Content is niet alleen geschreven tekst, maar ook video, fotografie, animatie, VR/AR, games en meer. Wil je relevante content maken, dan moet je je doelgroep goed kennen. Onze content marketeers maken content die is afgestemd op de customer journey van jouw doelgroep. Want alleen met de juiste boodschap, in het juiste format en op het juiste kanaal haal je resultaat uit contentmarketing. We combineren creatieve content met de slimste targeting en data om jouw boodschap onder de aandacht te brengen. Dit doen we op basis van een contentstrategie en contentplan. De experts binnen ons bureau weten hoe jij kunt scoren met contentmarketing.

Contentstrategie

Voor de contentstrategie brengen we de customer journey(s) en lifecycle stages van je doelgroep in kaart en bepalen per fase de content die op dat moment relevant is voor hen. Hierin formuleren we de contentmarketingdoelen, de contentthema’s, deelonderwerpen en kanalen. Die content koppelen we aan het juiste format. Hoe komt deze boodschap het beste tot zijn recht? Is dat tekstueel? Of brengt een animatie of video de boodschap beter over?

Contentplanning en -kalender

Vervolgens maken we een contentplan voor de lange termijn. Welke uitingen moeten geproduceerd worden om de doelstellingen te behalen? Met welke frequentie zetten we die in en op welke kanalen? Relevante content is vaak multichannel te gebruiken. Zo kan een specifieke boodschap zowel per e-mail, op een event als op social media worden verspreid. Het contentplan werken we concreet uit in een contentkalender, die meegaat in de userflow van je gebruiker, inhaakt op belangrijke momenten van jouw merk en gericht is op de doelen die je wil behalen.

Slimme contentmarketing voor maximaal bereik

 • Copywriting

  Long copy, short copy, microcopy, social copy… Onze copywriters verzorgen alle teksten. Van whitepaper tot pay-off, van webtekst tot social post.

 • Video en animatie

  We hebben een eigen, creatief videoteam. Zij maken animaties, social video’s, bedrijfsvideo’s, wervingsvideo’s, explainer video’s en meer.

 • Social media

  Onze social media specialisten weten precies welk kanaal en welk format het beste aansluit bij een specifiek doel. Ze weten precies hoe ze jouw doelgroep kunnen aanspreken en targeten.

 • Fotografie

  Onze fotografen brengen precies in beeld wat jij wil vertellen of uitstralen. Of het nu gaat om een social post, grootschalige campagne of bedrijfsfotografie, zij weten een beeld te vangen dat converteert.

 • VR/AR

  We hebben ervaring in AR- en VR-technologieën. De experts binnen ons bureau weten precies wanneer AR en VR waarde toevoegen aan je contentstrategie, hoe je deze inricht en aan de man brengt.

 • Games

  Interactieve content, zoals een online game, zorgt voor veel engagement en nieuwe data. Met games kun je werven, processen duidelijk maken, naamsbekendheid genereren en meer.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Edsco!
content marketing bureau

Ons werk

Ciao Belli | Social media

Nieuw concept op de kaart

“We willen het nieuwe restaurant Ciao Belli prominent op de kaart zetten in Breda en omgeving. Het moet niet alleen een aantrekkelijke bestemming worden voor dinerende gasten, maar ook voor potentiële medewerkers die hier willen solliciteren.”

Bekijk de case

Nationale-Nederlanden | Campagne

En En

“Zowel ons bedrijf als ons cluster Schadeverzekeringen Particulier heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkelingen doorgemaakt. Naast de focus op het gebied van globale thema’s als duurzaamheid en digitalisering zijn er inhoudelijk ook flinke verbeteringen doorgevoerd binnen ons Zekerheidspakket Particulieren. Ondanks deze verbeteringen ervaren we dat het vertrouwen…

Bekijk de case

Delftse Poort | Puntjes op de i voor de contentstrategie en merkpositionering

Creatieve content voor iconisch gebouw

Delftse Poort is een van de grootste future-proof bedrijfsgebouwen van de toekomst. Het gebouw is ruim opgezet, biedt ruimte aan tientallen bedrijven en is voorzien van de meest moderne faciliteiten. Dit maakt Delftse Poort een ideale plek voor professionals die en optimale werk-privébalans willen hebben. Think Yellow ontwikkelde…

Bekijk de case

VNO-NCW | Structurele uitvoering van online content marketingwerkzaamheden

Kwaliteit boven kwantiteit

Ondernemersvereniging VNO-NCW behartigt de belangen van ondernemers op nationaal en internationaal niveau. Om meer bezoekers naar de website te trekken en de kwaliteit van de sessies te verbeteren werd Think Yellow ingeschakeld. Hierop hebben wij een online dashboard en een social media strategie ontwikkeld. Door de inzet van…

Bekijk de case

ING | Krachtig fotografieconcept

Onbetaalbare fotografie

Klanten helpen in hun leven en in zaken zodat zij meer tijd overhouden voor zaken die voor hen écht belangrijk zijn. Deze filosofie wil een van Nederlands meest bekende banken ook laten terugkomen in hun fotografie. Think Yellow verzorgde meer dan 300 foto’s voor de beeldbank van ING,…

Bekijk de case

Hulpmiddelenbezorgd.nl | Introductiecampagne van een nieuw CB label

Zorg voor een nieuw label

CB is één van de grootste (logistieke) dienstverleners in Nederland en zorgt dagelijks voor slimme logistieke oplossingen voor healthcare, media en fashion. Eerder lanceerde CB als spin-off het label Hulpmiddelbezorgd.nl, waarmee zij de distributie van medische hulpmiddelen toevoegen aan hun logistieke apparaat. Een nieuw label vraagt natuurlijk om…

Bekijk de case

Gemeente Den Haag | Eerste Hulp Bij Eenzaamheid-campagne

E.H.B.E.

Eenzaamheid is lang niet altijd een probleem van ouderen met weinig familie en vrienden. Ook jongeren kunnen eenzaamheid ervaren en andere mensen in jouw directe omgeving. Om meer bewustzijn te creëren voor dit onderwerp zetten wij een campagne op voor de gemeente Den Haag om de strijd aan…

Bekijk de case

Havenbedrijf Rotterdam | Grootscheepse personeelswerving

Verzet de bakens

In opdracht van Havenbedrijf Rotterdam hebben we een opvallende, nieuwe campagne uitgerold om nieuwe medewerkers te werven: ‘Come. Grow. Go.’ Door getalenteerd en enthousiast personeel te werven, bouwt Havenbedrijf Rotterdam aan de haven van morgen. Think Yellow heeft hiervoor de campagne: ‘Come. Grow. Go.’ ontwikkeld. Met deze campagne…

Bekijk de case

GGN | Digital marketing

Digitale aandacht loont

GGN is specialist in incasso en bevindt zich in een krimpende markt met veel concurrentie. Dankzij toenemende automatisering en een verandering in maatschappelijk sentiment rondom incasseren, ontstond bij GGN de behoefte om hun marktaandeel te vergroten. Voor deze uitdagingen, heeft Think Yellow voor GGN een digital marketing plan…

Bekijk de case
Bekijk alle cases
Think Yellow weet ons altijd te verrassen. Zo kunnen we gezamenlijk onze kanalen efficiënt inzetten!

Niels Beringen

Product Marketeer GGN
Foto van Edsco

Meer dan een contentmarketing bureau

Naast onze diepgaande kennis van contentmarketing denken wij als marketing agency altijd mee vanuit de complete klantreis en houden zicht op de overstijgende doelstellingen. Contentmarketing is tenslotte maar één onderdeel binnen je gehele online marketingstrategie. Binnen ons bureau hebben we expertise op alle vlakken van marketing.

 

Edsco de Heus, Merk- en Communicatiestrateeg

Gerelateerde diensten

Foto van Edsco

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!