fbpx
Home SEO uitbesteden

Totale ontzorging van strategie tot techniek en content

SEO uitbesteden

Gevonden worden op het juiste moment én door de juiste bezoeker. Dat wil je. Een sterke SEO strategie zorgt ervoor dat je wordt gevonden op zoektermen waar jouw doelgroep naar zoekt en dat je online vindbaarheid wordt vergroot. Zo kun je bouwen aan je autoriteit binnen de markt.

Van SEO specialisten die jouw strategie tot een hoger niveau tillen tot consultants die jou helpen met het opzetten van een strategisch fundament. Wat je vraag ook is, wij kunnen je helpen. 

Sparren met Bram

SEO laten uitbesteden

Is er weinig tot geen kennis van Search Engine Optimization binnen je organisatie en wil je je SEO uitbesteden? Of heb je behoefte aan net dat laatste zetje om topposities te behalen binnen Google? Het genereren van meer verkopen en leads voor je organisatie staat altijd centraal bij ons. Zoekmachineoptimalisatie speelt een hele belangrijke rol binnen je online marketingstrategie. Maar het binnenhalen van een inhouse SEO-specialist is heel lastig en kostbaar. De SEO uitbesteden kan de ideale oplossing zijn voor jouw organisatie.

Waarom onze SEO expertise inzetten?

Binnen onze organisatie hebben wij meerdere SEO-experts werken met veel jaren ervaring bij een verscheidenheid aan klanten. Van B2B bedrijven tot aan grote landelijke B2C webshops. Binnen onze SEO expertise hebben wij veel ervaring en kennis op de volgende gebieden:

 • Het uitwerken van een SEO strategie

  Een SEO strategie gaat verder dan alleen zoekwoorden. Buiten content komt er bijvoorbeeld ook techniek en linkbuilding bij kijken.

 • Het uitwerken van uitgebreide zoekwoordonderzoeken

  Creëer geen content waar niemand naar zoekt. Met een zoekwoordenonderzoek leer je waar jouw doelgroep naar zoekt én hoe je ze van dienst kan zijn.

 • Inzicht in alle technische aspecten van SEO

  Wanneer de techniek van jouw website niet op orde is, wordt het lastig een toppositie te halen binnen Google.

 • Het inzetten van linkbuilding

  Middels linkbuilding verhoog je de autoriteit van jouw website.

 • Transparante resultaten

  Misschien wel het belangrijkste: wat levert het op? Met frequente en transparante rapporten blijf je op de hoogte van de behaalde resultaten.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Bram!
Onderdelen seo uitbesteden

Cases

BINX Smartility | Werken-bij website

Samen. Slim. Bouwen.

“In 5 jaar tijd zijn we met de bouwgroep uitgegroeid van 150 naar 500 medewerkers. Onze exponentiële groei gaat gepaard met een stijgende vraag naar nieuwe krachtpatsers. Met een eigenwijze roze stijl in de wereld van de bouw zijn we anders. We bouwen immers ook anders dan anderen.…

Bekijk de case

Royal Delft | Performance marketing

+14% omzetgroei met performance marketing

“We willen ons positioneren als uniek A-merk met een internationale uitstraling. E-commerce speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe zorgen we voor een betere zichtbaarheid van de collecties binnen onze webshop? En hoe trekken we meer (internationaal) publiek met doorlopende online marketing-campagnes?”

Bekijk de case

GGN | Digital marketing

Digitale aandacht loont

GGN is specialist in incasso en bevindt zich in een krimpende markt met veel concurrentie. Dankzij toenemende automatisering en een verandering in maatschappelijk sentiment rondom incasseren, ontstond bij GGN de behoefte om hun marktaandeel te vergroten. Voor deze uitdagingen, heeft Think Yellow voor GGN een digital marketing plan…

Bekijk de case

Sunweb Group | Detachering van SEA-specialisten

Deep in the SEA

Sunweb verzorgt jaarlijks voor meer dan een miljoen mensen vakanties in meer dan vijftien landen binnen en buiten Europa. Om hun internationale marktpositie te verstevigen wilden zij hun SEA-marketingstrategie verder uitbreiden. Aan ons de vraag of wij hier een SEA-plan en SEA-campagnes voor wilden maken. En met succes,…

Bekijk de case

VNO-NCW | Structurele uitvoering van online content marketingwerkzaamheden

Kwaliteit boven kwantiteit

Ondernemersvereniging VNO-NCW behartigt de belangen van ondernemers op nationaal en internationaal niveau. Om meer bezoekers naar de website te trekken en de kwaliteit van de sessies te verbeteren werd Think Yellow ingeschakeld. Hierop hebben wij een online dashboard en een social media strategie ontwikkeld. Door de inzet van…

Bekijk de case
Bekijk alle cases
Think Yellow weet ons altijd te verrassen. Zo kunnen we gezamenlijk onze kanalen efficiënt inzetten!

Niels Beringen

Product Marketeer GGN
Foto van Bram

Meer dan een SEO bureau

Om SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, optimaal in te kunnen zetten, is het belangrijk om een duidelijke strategie en aanpak te hebben. SEO gaat veel verder dan alleen hoge posities in Google halen. Naast onze diepgaande SEO kennis denken wij ook altijd mee vanuit de complete klantreis en houden zicht op de overstijgende doelstellingen. SEO is tenslotte maar één onderdeel binnen je gehele online marketingstrategie. Wil je bijvoorbeeld ook jouw SEA uitbesteden? We helpen je graag met een geïntegreerde aanpak.

Bram van Druten, Client Director

Gerelateerde diensten

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!