Home
Diensten
Mediastrategie

Mediastrategie

Meer media-aandacht voor jouw merk?

Met een sterke mediastrategie maak je jouw boodschap zichtbaar op de juiste online en offline kanalen.

Contact opnemen

Kom onder de aandacht met een mediastrategie

Met een sterke mediastrategie bouw je naamsbekendheid op en maak je jouw boodschap zichtbaar op de juiste online en offline kanalen. Bijvoorbeeld op televisie, radio, OOH, nieuwsmedia, maar ook op Google Display of social media. In onze 360-graden-mediastrategie focussen we ons volledig op jouw doelgroep en besteden we extra aandacht aan onze PR- en PPC-tactiek. Zo haal jij het beste resultaat uit jouw budget.

Onze experts

Foto van Roel

Roel

Project Manager

Foto van Dennis

Dennis

Head of Search

Foto van Edsco

Edsco

Merk- en Communicatiestrateeg

Foto van Efraïm

Efraïm

Managing Consultant

Onze experts hebben jarenlange ervaring in succesvolle on- en offline mediastrategieën. Wij zorgen voor kwalitatieve zichtbaarheid in het straatbeeld en in de media en richten jouw mediastrategie in met de slimste targeting en biedstrategieën. Zo haal jij het beste resultaat uit jouw budget.

Foto van Roel

Roel

Project Manager

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

68% stijging in aantal nieuwe klanten

GGN

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider loopt het bedrijf voorop als het gaat om innovatie en beschikt zij over de grootste debiteurendatabase van Nederland. Think Yellow wordt in 2016 aangehaakt om GGN te ondersteunen bij…

Bekijk de Case

Kwalitatieve websitebezoekers

VNO-NCW

VNO-NCW is een ondernemingsvereniging die de belangen van ondernemers behartigt. Dit doen zij op zowel nationaal als internationaal niveau. Think Yellow is aangesloten bij de redactie van Opinieblad Forum. Sinds de digitalisering is er een belangrijke switch gemaakt, waarbij alle content eerst online wordt gepubliceerd en daarnaast wordt…

Bekijk de Case

Campagne tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

De meeste mensen associëren eenzaamheid vooral met ouderen die alleen wonen en nauwelijks de deur uit komen. Een beeld dat niet volledig is.

Bekijk de Case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!