fbpx
Home
Diensten
Mediastrategie

Meer media-aandacht met jouw merk?

Mediastrategie

Wil je meer new business generen? De loyaliteit van je klanten stimuleren? Zorgen dat een specifieke boodschap blijft hangen? Met een sterke mediastrategie maak je jouw boodschap zichtbaar op de juiste on- en offline kanalen.

Onze experts zorgen voor het gewenste resultaat. Jouw doelstellingen zijn altijd ons startpunt. Wat je vraag ook is, wij kunnen je helpen.

Sparren met Roel

Kom onder de aandacht met een mediastrategie

Met een sterke mediastrategie bouw je naamsbekendheid op en maak je jouw boodschap zichtbaar op de juiste online en offline kanalen. Bijvoorbeeld op televisie, radio, OOH, nieuwsmedia, maar ook op Google Display of social media. In onze 360-graden-mediastrategie focussen we ons volledig op jouw doelgroep en besteden we extra aandacht aan onze PR- en PPC-tactiek. Zo haal jij het beste resultaat uit jouw budget.

De route naar een succesvolle mediastrategie

Op basis van jouw gewenste resultaat creëren we in een aantal stappen een succesvolle mediastrategie.

 1. Mediastrategie op maat

  Jouw doelstellingen zijn altijd ons startpunt. Wil je meer new business generen? De loyaliteit van je klanten stimuleren? Zorgen dat een specifieke boodschap blijft hangen? Of vooral zichtbaar zijn? Op basis van jouw gewenste resultaat creëren we in een aantal stappen een succesvolle mediastrategie.

 2. De doelgroep in kaart

  Om je doelgroep te bereiken, is het belangrijk om te weten wie ze zijn, wat hen beweegt en waar ze zich bevinden. Dit brengen we in kaart op basis van je bestaande klantdata en -gedrag. Deze informatie vullen we aan met relevante externe data en benchmarkgegevens.

 3. De campagne

  Op basis van je doelstellingen en de verzamelde doelgroepinformatie creëren we jouw campagne in copy en design. Dat kunnen er ook meerdere zijn. Jouw doelgroep krijgt iedere dag duizenden uitingen naar zich toe. Wij zorgen ervoor dat je opvalt.

 4. Media-inkoop

  Wij zorgen dat de campagne op de juiste kanalen, op het juiste moment en via de juiste middelen tot leven komt. We weten hoe de mediawereld werkt, wie we moeten aanhaken en hoe je een mediabudget slim inzet voor het beste resultaat. Met een optimale mix van paid, owned en earned media kan jouw doelgroep niet om je campagne heen.

 5. Optimalisatie van je mediastrategie

  Het is belangrijk dat je jouw mediastrategie correct implementeert en je bereik, kliks en conversies continu monitort. Met deze inzichten zorg je ervoor dat je kunt bijsturen waar nodig. Bij deze optimalisatie van jouw mediastrategie helpen we je graag.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Roel!
Stappenplan

Ons werk

GGN

68% stijging in aantal nieuwe klanten

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider loopt het bedrijf voorop als het gaat om innovatie en beschikt zij over de grootste debiteurendatabase van Nederland. Think Yellow wordt in 2016 aangehaakt om GGN te ondersteunen bij…

Bekijk de case

VNO-NCW

Kwalitatieve websitebezoekers

VNO-NCW is een ondernemingsvereniging die de belangen van ondernemers behartigt. Dit doen zij op zowel nationaal als internationaal niveau. Think Yellow is aangesloten bij de redactie van Opinieblad Forum. Sinds de digitalisering is er een belangrijke switch gemaakt, waarbij alle content eerst online wordt gepubliceerd en daarnaast wordt…

Bekijk de case

Gemeente Den Haag

Campagne tegen eenzaamheid

De meeste mensen associëren eenzaamheid vooral met ouderen die alleen wonen en nauwelijks de deur uit komen. Een beeld dat niet volledig is.

Bekijk de case
Think Yellow weet ons altijd te verrassen. Zo kunnen we gezamenlijk onze kanalen efficiënt inzetten!

Niels Beringen

Product Marketeer GGN
Foto van Roel

Samen werken aan jouw mediastrategie?

Onze experts hebben jarenlange ervaring in succesvolle on- en offline mediastrategieën. Wij zorgen voor kwalitatieve zichtbaarheid in het straatbeeld en in de media en richten jouw mediastrategie in met de slimste targeting en biedstrategieën. Zo haal jij het beste resultaat uit jouw budget.

Roel van der Lubben, Project Manager

Gerelateerde diensten

Foto van Roel

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!