fbpx
Home Diensten Mediastrategie

Meer media-aandacht met jouw merk?

Mediastrategie

Wil je meer new business generen? De loyaliteit van je klanten stimuleren? Zorgen dat een specifieke boodschap blijft hangen? Met een sterke mediastrategie maak je jouw boodschap zichtbaar op de juiste on- en offline kanalen.

Onze experts zorgen voor het gewenste resultaat. Jouw doelstellingen zijn altijd ons startpunt. Wat je vraag ook is, wij kunnen je helpen.

Sparren met Sander

Kom onder de aandacht met een mediastrategie

Met een sterke mediastrategie bouw je naamsbekendheid op en maak je jouw boodschap zichtbaar op de juiste online en offline kanalen. Bijvoorbeeld op televisie, radio, OOH, nieuwsmedia, maar ook met SEA of op social media. In onze 360-graden-mediastrategie focussen we ons volledig op jouw doelgroep en besteden we extra aandacht aan onze PR- en PPC-tactiek. Zo haal jij het beste resultaat uit jouw budget.

De route naar een succesvolle mediastrategie

Op basis van jouw gewenste resultaat creëren we in een aantal stappen een succesvolle mediastrategie.

 1. Mediastrategie op maat

  Jouw doelstellingen zijn altijd ons startpunt. Wil je meer new business generen? De loyaliteit van je klanten stimuleren? Zorgen dat een specifieke boodschap blijft hangen? Of vooral zichtbaar zijn? Op basis van jouw gewenste resultaat creëren we in een aantal stappen een succesvolle mediastrategie.

 2. De doelgroep in kaart

  Om je doelgroep te bereiken, is het belangrijk om te weten wie ze zijn, wat hen beweegt en waar ze zich bevinden. Dit brengen we in kaart op basis van je bestaande klantdata en -gedrag. Deze informatie vullen we aan met relevante externe data en benchmarkgegevens.

 3. De campagne

  Op basis van je doelstellingen en de verzamelde doelgroepinformatie creëren we jouw campagne in copy en design. Dat kunnen er ook meerdere zijn. Jouw doelgroep krijgt iedere dag duizenden uitingen naar zich toe. Wij zorgen ervoor dat je opvalt.

 4. Media-inkoop

  Wij zorgen dat de campagne op de juiste kanalen, op het juiste moment en via de juiste middelen tot leven komt. We weten hoe de mediawereld werkt, wie we moeten aanhaken en hoe je een mediabudget slim inzet voor het beste resultaat. Met een optimale mix van paid, owned en earned media kan jouw doelgroep niet om je campagne heen.

 5. Optimalisatie van je mediastrategie

  Het is belangrijk dat je jouw mediastrategie correct implementeert en je bereik, kliks en conversies continu monitort. Met deze inzichten zorg je ervoor dat je kunt bijsturen waar nodig. Bij deze optimalisatie van jouw mediastrategie helpen we je graag.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Sander!
Stappenplan

Ons werk

IE Platform | Campagne

IE, de kroon op je werk

Ondernemend Nederland is zich niet voldoende bewust van het belang en de mogelijkheden van Intellectueel Eigendom (IE). Slechts 2% van de Nederlandse ondernemers heeft het IE-recht vastgelegd; 98% dus (nog) niet. Daarom lanceert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat in samenwerking met Octrooicentrum Nederland, Benelux Office for…

Bekijk de case

GGN | Digital marketing

Digitale aandacht loont

GGN is specialist in incasso en bevindt zich in een krimpende markt met veel concurrentie. Dankzij toenemende automatisering en een verandering in maatschappelijk sentiment rondom incasseren, ontstond bij GGN de behoefte om hun marktaandeel te vergroten. Voor deze uitdagingen, heeft Think Yellow voor GGN een digital marketing plan…

Bekijk de case

VNO-NCW | Structurele uitvoering van online content marketingwerkzaamheden

Kwaliteit boven kwantiteit

Ondernemersvereniging VNO-NCW behartigt de belangen van ondernemers op nationaal en internationaal niveau. Om meer bezoekers naar de website te trekken en de kwaliteit van de sessies te verbeteren werd Think Yellow ingeschakeld. Hierop hebben wij een online dashboard en een social media strategie ontwikkeld. Door de inzet van…

Bekijk de case

Gemeente Den Haag | Eerste Hulp Bij Eenzaamheid-campagne

E.H.B.E.

Eenzaamheid is lang niet altijd een probleem van ouderen met weinig familie en vrienden. Ook jongeren kunnen eenzaamheid ervaren en andere mensen in jouw directe omgeving. Om meer bewustzijn te creëren voor dit onderwerp zetten wij een campagne op voor de gemeente Den Haag om de strijd aan…

Bekijk de case
Bekijk alle cases
Think Yellow weet ons altijd te verrassen. Zo kunnen we gezamenlijk onze kanalen efficiënt inzetten!

Niels Beringen

Product Marketeer GGN
Foto van Sander

Samen werken aan jouw mediastrategie?

Onze experts hebben jarenlange ervaring in succesvolle on- en offline mediastrategieën. Wij zorgen als marketing agency voor kwalitatieve zichtbaarheid in het straatbeeld en in de media en richten jouw mediastrategie in met de slimste targeting en biedstrategieën. Zo haal jij het beste resultaat uit jouw budget.

Sander Geurts van Kessel, Digitaal Strateeg

Gerelateerde diensten

Foto van Sander

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!