fbpx
Home Cases 68% stijging in aantal nieuwe klanten voor GGN

Een performance strategie die loont

GGN | Ontwikkeling en implementatie van de online marketingstrategie

GGN is het grootste incasso- en gerechtsdeurwaarderkantoor van Nederland. Aan Think Yellow werd de vraag gesteld om haar (online) incassodienstverlening beter op de kaart te zetten. Een mooie uitdaging waar wij graag mee aan de slag gaan! Ook wij weten dat ‘aandacht loont’, daarom hebben we zorgvuldig een online marketingstrategie bepaald. Door het uitrollen van SEA-campagnes, SEO-optimalisatie van de website en het geven van strategisch advies konden we een stijging van 68% realiseren in het aantal nieuwe klanten van GGN. 

Mastering online marketing

Klanten die hun rekening niet of slecht betalen. Veel bedrijven krijgen ermee te maken. GGN biedt totaaloplossingen die dit ongemak verhelpen. Het incassobureau weet wat ze moet doen om klanten te laten betalen, zonder de verstandhouding aan te tasten. Met haar nieuwe online klantenplatform maakt zij het aanmelden van zaken en incasseren van facturen nog eenvoudiger.

Dit is niet de enige uitbreiding op het gebied van online. Ook online marketing krijgt een prominente rol. Bij aanvang van de samenwerking helpen we GGN met het in de markt zetten van haar online incassodienstverlening. We draaien SEA-campagnes, verzorgen de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website en houden scherp het belangrijkste doel in het oog: nieuwe klanten werven. Ondertussen ondersteunen we GGN met strategisch advies én uitvoerende slagkracht.

In de jaren die daarop volgen vliegen we diverse specialisten in bij GGN. Eén van onze online strategen zet een strategisch fundament neer. Met dit plan in de hand gaan onze SEA- en SEO-specialisten aan het werk. Zij vergroten de Return on Investment met lagere kosten per conversie en meer kwalitatieve leads.

Organisch verkeer 2018 vs. 2017

De online marketing efforts betalen zich terug. In 2018 stijgt het organisch verkeer met 61% ten opzichte van het jaar ervoor. Er vinden 7% meer conversies plaats en 68% nieuwe klanten melden zich bij GGN. Hun niet of slecht betalende klanten worden voortaan opgevangen door het grootste incassobureau van Nederland. De grafiek toont de organische groei van bezoekers van het online incasso portal in 2018 in vergelijking met 2017.

 

Ook meer uit je online marketing halen?

Ons hele team van specialisten staat voor je klaar. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw online ambities te realiseren. Ben je klaar voor jouw volgende stap in online marketing en SEA-optimalisatie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Reviews

: :
Think Yellow weet ons altijd te verrassen. Zo kunnen we gezamenlijk onze kanalen efficiënt inzetten!
Lees meer

Niels Beringen

Product Marketeer

GGN

Meer van ons werk

Randstad Global | Internationale positionering en uitrol merkconcept

Tech meets touch

In samenwerking met Randstad heeft Think Yellow een internationale positionering en een internationaal merkconcept voor Randstad Global geïmplementeerd in 39 landen. Hiermee slaat Randstad de brug tussen de toenemende digitalisering en het behoud van de menselijke maat. Door een integrale aanpak heeft Randstad Global wereldwijd dezelfde positionering en…

Bekijk de case

Woningcorporatie Stek | Van fusie naar fijne nieuwe huisstijl

Thuis in een nieuwe stijl

Een fusie met twee andere partijen zorgde ervoor dat Stek toe was aan een nieuw jasje. Een nieuwe look en feel, waarbij de huisstijl en het merkimago net zo goed gefundeerd zijn als de woningen die zij aanbieden. Dit leidde tot een complete communicatie- en marketingstrategie voor het…

Bekijk de case

GGN | Ontwikkeling en implementatie van de online marketingstrategie

Een performance strategie die loont

GGN is het grootste incasso- en gerechtsdeurwaarderkantoor van Nederland. Aan Think Yellow werd de vraag gesteld om haar (online) incassodienstverlening beter op de kaart te zetten. Een mooie uitdaging waar wij graag mee aan de slag gaan! Ook wij weten dat ‘aandacht loont’, daarom hebben we zorgvuldig een…

Bekijk de case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!