fbpx
Home Diensten Digitale transformatie

Jouw bedrijf toekomstbestendig

Digitale transformatie


Onze digitale strategen hebben ruime ervaring op het gebied van digitale transformatie. Ze pinpointen feilloos waar jouw bedrijf staat in de markt en weten precies hoe zij jouw commerciële performance naar een hoger niveau kunnen tillen.

Behoefte aan een solide digitale strategie? Onze strategen benutten de beste digitale kansen binnen jouw business. Neem contact op met Tijs, één van onze marketing & strategy experts.

Sparren met Tijs

Nieuwe kansen met een digitale strategie

De markt ontwikkelt zich continu en werpt voortdurend nieuwe digitale uitdagingen en kansen op. Hoe blijf je als organisatie bij in deze ontwikkelingen? En belangrijker nog, hoe blijf je relevant voor je klanten? Met een digitale strategie speel je in op kansen, creëer je een plan van aanpak voor de toekomst én bereik je doelgericht (nieuwe) klanten via de juiste kanalen én met de juiste oplossingen.

Een toekomstbestendig businessmodel voor jouw bedrijf

In dit digitale tijdperk verandert jouw bedrijf razendsnel. Om relevant te blijven is het belangrijk dat je meebeweegt en jezelf, indien nodig, opnieuw uitvindt. Een solide digitale strategie maakt jouw organisatie toekomstbestendig, tilt jouw business naar een hoger niveau én heeft oog voor jouw organisatie, medewerkers en interne processen.

  • Slimme commerciële keuzes

    Een goede digitale transformatie draait om slimme commerciële keuzes maken. Om die keuzes te kunnen maken, moet je eerst weten waar jouw bedrijf staat in de huidige markt en hoe jouw business toekomstgericht kan groeien. Dit doen we samen. We kijken als marketing agency kritisch naar jouw businessmodel, inventariseren de groeimogelijkheden én de mogelijke toekomstscenario’s. We kijken daarbij ook naar jouw klanten en hoe zij zich (anders) bewegen in de markt.

  • ROI-based verdienmodel

    Deze inzichten komen samen in de digitale strategie en geven concrete richting en structuur aan de digitale toekomst van jouw bedrijf. In de strategie maken we scherpe keuzes om tot het beste ROI-based verdienmodel te komen. Door middel van een helder stappenplan en laagdrempelige rapportages houd je zelf grip op de voortgang en uitvoering van jouw digitale strategie én kun je bijsturen als dit nodig is.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Tijs.
Digitale transformatie

Ons werk

GGN | Digital marketing

Digitale aandacht loont

GGN is specialist in incasso en bevindt zich in een krimpende markt met veel concurrentie. Dankzij toenemende automatisering en een verandering in maatschappelijk sentiment rondom incasseren, ontstond bij GGN de behoefte om hun marktaandeel te vergroten. Voor deze uitdagingen, heeft Think Yellow voor GGN een digital marketing plan…

Bekijk de case

Airbus | Datavisualisatie van livedata uit de ruimte

Data from outer space

Informatie zegt pas iets als het leesbaar wordt gemaakt. Samen met de developers van Airbus heeft Think Yellow de data over luchtkwaliteit omgezet naar duidelijke kaarten en voorspellingen voor morgen. Door deze stabiele online oplossing maken we complexe livedata lekker luchtig en inzichtelijk.  

Bekijk de case

Growing Together | Digitaal platform voor de bloemenbranche

B(l)oeiend websiteontwerp

L&M Rijnsburg is het familiebedrijf achter het label ‘Growing Together’. Samen met vijf andere bedrijven binnen de L&M Groep werkt de organisatie aan verduurzaming onder het label Growing Together. Aan ons de vraag of wij een website konden ontwikkelen waarop alle duurzame initiatieven van het bedrijf terug te…

Bekijk de case

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland | App voor ondernemend Nederland

App voor ondernemers

Als ondernemer moet je constant op de hoogte zijn van veranderende wet- en regelgeving. Niet elke nieuwe wet is van toepassing op jouw onderneming, maar het kan wel heel handig zijn om de laatste wetswijzigingen in een overzicht te hebben. Er zijn immers al genoeg regeltjes om rekening…

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie | Inrichting van de marketing automation flow

Geknipt voor automatisering

De Nederlandse Kappersakademie (kortweg NKA) wilde in een krimpende markt haar leidende positie verstevigen en uitbouwen. Of wij daar een online marketingstrategie voor konden bedenken? Dat vonden wij natuurlijk een prachtige uitdaging waar we met veel enthousiasme mee aan de slag zijn gegaan! Dit heeft geresulteerd in een…

Bekijk de case
Bekijk alle cases
Voor de eigen dienstverlening is Kalibra ervan overtuigd dat je specialistische werkzaamheden moet overlaten aan diegene die er goed in is. Die heeft daarvoor de kennis en opleiding, de benodigde attributen en de ervaring. Dat is precies de reden, waarom wij onze online dienstverlening overlaten aan Think Yellow. Zij blijven ons, als geen ander, keer op keer verrassen met wat er allemaal kan, en hoe zij dat feilloos voor ons in weten te richten. Chapeau!

Mark Odijk

Commercieel Manager Kalibra (onderdeel van ENGIE)
Foto van Tijs

Samen jouw digitale strategie aanpakken?

Onze expertises helpen je écht impact te maken bij jouw doelgroep. Een digitale strategie legt de basis voor een toekomstbestendige business. Wij zijn altijd gedreven om het succes van onze klanten te optimaliseren. En dat doen we samen, meestal in een co-creatie traject en met veel energie.

Tijs van den Nieuwendijk, Strategy Director

Gerelateerde diensten

Foto van Tijs

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!