Home
Diensten
Digitale transformatie

Digitale transformatie

  • Nieuwe digitale kansen
  • Slimme digitale inrichting
  • Jouw bedrijf toekomstbestendig
Contact opnemen

Nieuwe kansen met een digitale transformatie

De markt ontwikkelt zich razendsnel en werpt continu nieuwe digitale uitdagingen en kansen op. Hoe blijf je als organisatie bij in deze ontwikkelingen? En belangrijker nog, hoe blijf je relevant voor je klanten? Met een digitale strategie speel je in op kansen, creëer je een plan van aanpak voor de toekomst én bereik je doelgericht (nieuwe) klanten via de juiste kanalen én met de juiste oplossingen.

Onze experts

Foto van Tijs

Tijs

Director Marketing & Strategy

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Foto van Dennis

Dennis

Interactive Consultant

Foto van Bram

Bram

Commercial Director

Foto van Lisan

Lisan

Marketing Consultant

Foto van Marleen

Marleen

Marketing Manager

Onze digitale strategen hebben ruime ervaring op het gebied van digitale transformatie. Onze strategen pinpointen feilloos waar jouw bedrijf staat in de markt en weten precies hoe zij jouw commerciële performance naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze strategen dagen jou uit om scherpe keuzes te maken om de beste digitale kansen te benutten binnen jouw business.

Contact opnemen

Een toekomstbestendig businessmodel voor jouw bedrijf

In dit digitale tijdperk verandert jouw business razendsnel. Om relevant te blijven is het belangrijk dat je meebeweegt en jezelf, indien nodig, opnieuw uitvindt. Een solide digitale strategie maakt jouw organisatie toekomstbestendig, tilt jouw business naar een hoger niveau én heeft oog voor jouw organisatie, medewerkers en interne processen.

Foto van Tijs

Tijs

Director Marketing & Strategy

Neem contact op en boost jouw ambitie.

Contact met Tijs

Ons werk

Airbus

Data­visualisatie van live data uit de ruimte

Informatie zegt pas iets als het leesbaar wordt gemaakt. Dit hebben we gedaan samen met de developers van Airbus. Op de kaarten kan je de luchtkwaliteit zien van vandaag en een voorspelling voor morgen. Airbus laat hiermee zien wat er kan met die data, dankzij een stabiele online…

Bekijk de case

Growing Together

Digitaal platform voor de bloemenbranche

L&M Rijnsburg is een grote speler binnen de internationale bloemenbranche. De bloemen van het familiebedrijf vinden hun weg over heel de wereld. Samen met vijf andere bedrijven werkt zij binnen L&M Groep aan de verduurzaming van hun branche met het label ‘Growing Together’. Aan Think Yellow de vraag…

Bekijk de case

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

App voor ondernemers

Ondernemers krijgen regelmatig te maken met nieuwe wetgeving. Als overheid wil je ondernemers daarvan op de hoogte stellen. Hoe doe je dat handig?

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie

Marketing automation

De Nederlandse Kappersakademie (ook wel NKA genoemd) is hét particulier opleidingsinstituut voor kappers en visagisten. De studenten worden klaargestoomd voor het echte werk met praktijkgerichte dag- en avondopleidingen. Daarnaast biedt de NKA masterclasses voor professionals aan, waarmee zij specifieke skills binnen het kappersvak kunnen leren. Maar hoe kunnen…

Bekijk de case

Reviews

: :
Direct, to the point en succesgedreven. Dat is Think Yellow voor ons.
Lees meer

Maarten van Nielen

Kantoordirecteur

Rassers Advocaten

:
Voor de eigen dienstverlening is Kalibra ervan overtuigd dat je specialistische werkzaamheden moet overlaten aan diegene die er goed in is. Die heeft daarvoor de kennis en opleiding, de benodigde attributen en de ervaring. Dat is precies de reden, waarom wij onze online dienstverlening overlaten aan Think Yellow. Zij blijven ons, als geen ander, keer op keer verrassen met wat er allemaal kan, en hoe zij dat feilloos voor ons in weten te richten. Chapeau!
Lees meer

Mark Odijk

Commercieel Manager

Kalibra

:
Think Yellow weet ons altijd te verrassen. Zo kunnen we gezamenlijk onze kanalen efficiënt inzetten!
Lees meer

Niels Beringen

Product Marketeer

GGN

:
Think Yellow is altijd verrassend door een paar stappen vooruit te denken en met leuke ideeën te komen.
Lees meer

Stefan Peinemann

Marketing Manager

Peinemann

:
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

Foto van Tijs

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!