fbpx
Home
Diensten
Digitale transformatie

Jouw bedrijf toekomstbestendig

Digitale transformatie


Onze digitale strategen hebben ruime ervaring op het gebied van digitale transformatie. Ze pinpointen feilloos waar jouw bedrijf staat in de markt en weten precies hoe zij jouw commerciële performance naar een hoger niveau kunnen tillen.

Behoefte aan een solide digitale strategie? Onze strategen benutten de beste digitale kansen binnen jouw business. Neem contact op met Tijs, één van onze marketing & strategy experts.

Sparren met Tijs

Nieuwe kansen met een digitale strategie

De markt ontwikkelt zich continu en werpt voortdurend nieuwe digitale uitdagingen en kansen op. Hoe blijf je als organisatie bij in deze ontwikkelingen? En belangrijker nog, hoe blijf je relevant voor je klanten? Met een digitale strategie speel je in op kansen, creëer je een plan van aanpak voor de toekomst én bereik je doelgericht (nieuwe) klanten via de juiste kanalen én met de juiste oplossingen.

Een toekomstbestendig businessmodel voor jouw bedrijf

In dit digitale tijdperk verandert jouw bedrijf razendsnel. Om relevant te blijven is het belangrijk dat je meebeweegt en jezelf, indien nodig, opnieuw uitvindt. Een solide digitale strategie maakt jouw organisatie toekomstbestendig, tilt jouw business naar een hoger niveau én heeft oog voor jouw organisatie, medewerkers en interne processen.

  • Slimme commerciële keuzes

    Een goede digitale transformatie draait om slimme commerciële keuzes maken. Om die keuzes te kunnen maken, moet je eerst weten waar jouw bedrijf staat in de huidige markt en hoe jouw business toekomstgericht kan groeien. Dit doen we samen. We kijken kritisch naar jouw businessmodel, inventariseren de groeimogelijkheden én de mogelijke toekomstscenario’s. We kijken daarbij ook naar jouw klanten en hoe zij zich (anders) bewegen in de markt.

  • ROI-based verdienmodel

    Deze inzichten komen samen in de digitale strategie en geven concrete richting en structuur aan de digitale toekomst van jouw bedrijf. In de strategie maken we scherpe keuzes om tot het beste ROI-based verdienmodel te komen. Door middel van een helder stappenplan en laagdrempelige rapportages houd je zelf grip op de voortgang en uitvoering van jouw digitale strategie én kun je bijsturen als dit nodig is.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Tijs.
Digitale transformatie

Ons werk

Airbus

Data­visualisatie van live data uit de ruimte

Informatie zegt pas iets als het leesbaar wordt gemaakt. Dit hebben we gedaan samen met de developers van Airbus. Op de kaarten kan je de luchtkwaliteit zien van vandaag en een voorspelling voor morgen. Airbus laat hiermee zien wat er kan met die data, dankzij een stabiele online…

Bekijk de case

Growing Together

Digitaal platform voor de bloemenbranche

L&M Rijnsburg is een grote speler binnen de internationale bloemenbranche. De bloemen van het familiebedrijf vinden hun weg over heel de wereld. Samen met vijf andere bedrijven werkt zij binnen L&M Groep aan de verduurzaming van hun branche met het label ‘Growing Together’. Aan Think Yellow de vraag…

Bekijk de case

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

App voor ondernemers

Ondernemers krijgen regelmatig te maken met nieuwe wetgeving. Als overheid wil je ondernemers daarvan op de hoogte stellen. Hoe doe je dat handig?

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie

Marketing automation

De Nederlandse Kappersakademie (ook wel NKA genoemd) is hét particulier opleidingsinstituut voor kappers en visagisten. De studenten worden klaargestoomd voor het echte werk met praktijkgerichte dag- en avondopleidingen. Daarnaast biedt de NKA masterclasses voor professionals aan, waarmee zij specifieke skills binnen het kappersvak kunnen leren. Maar hoe kunnen…

Bekijk de case
Voor de eigen dienstverlening is Kalibra ervan overtuigd dat je specialistische werkzaamheden moet overlaten aan diegene die er goed in is. Die heeft daarvoor de kennis en opleiding, de benodigde attributen en de ervaring. Dat is precies de reden, waarom wij onze online dienstverlening overlaten aan Think Yellow. Zij blijven ons, als geen ander, keer op keer verrassen met wat er allemaal kan, en hoe zij dat feilloos voor ons in weten te richten. Chapeau!

Mark Odijk

Commercieel Manager Kalibra
Foto van Tijs

Samen jouw digitale strategie aanpakken?

Onze expertises helpen je écht impact te maken bij jouw doelgroep. Een digitale strategie legt de basis voor een toekomstbestendige business. Wij zijn altijd gedreven om het succes van onze klanten te optimaliseren. En dat doen we samen, meestal in een co-creatie traject en met veel energie.

Tijs van den Nieuwendijk, Director Marketing & Strategy

Gerelateerde diensten

Foto van Tijs

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!