fbpx
Home People Recruitment

Great people make companies great

Recruitment

Benieuwd hoe je in de huidige krappe arbeidsmarkt aan gemotiveerde en talentvolle marketingprofessionals komt? Zonder dat dit teveel tijd en geld kost? Met onze specialisatie in marketing vacatures weten wij professionals snel te enthousiasmeren en op kwaliteit te toetsen.

Wil jij dat jouw vacature ingevuld wordt met de juiste professionals? Een telefoontje met Marloes, één van onze Recruitment Consultants, resulteert direct in een groot bereik van jouw vacature bij passende kandidaten!

Bellen met Marloes

De beste marketingprofessionals voor jouw bedrijf

De dynamiek binnen de arbeidsmarkt is veranderd. Marketingprofessionals zijn kritischer en maken een bewustere keuze voor een werkgever. Combineer dit met de krappe arbeidsmarkt en jouw bedrijf staat voor een grote uitdaging bij het vinden van talenten. Jouw mensen zijn immers je belangrijkste kapitaal. Bedrijven en organisaties die succesvol talent aan zich binden en in medewerkers investeren, richten hun blik doelbewust op een duurzame toekomst. Voor die duurzame match vindt ons recruitment team een kandidaat die naast kennis, ook goed binnen het DNA van jouw bedrijf past.

50%

van de werkgevers heeft het afgelopen jaar talent verloren door een slecht sollicitatieproces

33%

van de bedrijven heeft geen vertrouwen in het eigen sollicitatieproces

<50%

van de organisaties meet de ROI van hun sollicitatieproces

82%

van de kandidaten vindt gebrekkige communicatie de grootste afknapper in het sollicitatieproces

Recruitmentproces

 1. Waarom Think Yellow

  Je kiest voor Think Yellow omdat wij marketing begrijpen. Wij weten alles van het specialisme dat jij zoekt. Recruitment benaderen wij als een marketingproces.

 2. Een employer branding- en functieprofiel

  Kandidaten kiezen niet alleen voor een baan, maar ook voor jou als bedrijf. Waar komt jullie nieuwe collega terecht? Dat brengen wij uitgebreid in kaart. Het resultaat: een scherper functieprofiel waarin je werkgeversmerk sterk naar voren komt. En Think Yellow als ambassadeur van jouw organisatie.

 3. De recruitment marketingstrategie

  Met de juiste copy, creatie en online campagne zetten we jouw vacature in de markt. Daarbij combineren wij onze expertise als marketing agency en recruitmentbureau.

 4. Op zoek naar de juiste kandidaat

  Wij benaderen kandidaten persoonlijk, waarbij we uitgaan van hun ambities en drijfveren. Geschikte kandidaten nodigen we uit voor een diepte-interview. Daarbij vragen wij altijd door. Wij weten welke vragen we (online) marketeers moeten stellen. Noem ons kritisch en enthousiast in één.

 5. Maak kennis met de kandidaat

  Past een kandidaat bij jouw organisatie? Dan introduceren we de kandidaat. We helpen bij het inplannen en opvolgen van de kennismakingen binnen jouw organisatie. Ook houden we nauw contact en treden op als jouw ambassadeur. Indien nodig geven we advies bij het arbeidsvoorwaardelijk voorstel en bemiddelen we hierin.

 6. Gefeliciteerd met jullie nieuwe collega!

  Ook na de eerste werkdag houden wij graag contact. Met jou en de kandidaat. Want we zijn benieuwd naar de stappen die jullie samen gaan zetten. We energize your ambition!

 7. Bellen met onze recruiters

Waarom met ons aan de slag

Wij vinden gemotiveerde, talentvolle professionals die het verschil maken binnen bedrijven en organisaties. Professionals die creëren, leiden, organiseren, innoveren en zorgen dat een bedrijf tot bloei komt.

Het vinden van talenten is een vak apart. Onze recruitment experts hebben veel ervaring, een enorm netwerk en een gigantische database aan marketing professionals om uit te putten. Wij zijn gespecialiseerd in marketing vacatures en weten daardoor kandidaten te vinden, enthousiasmeren én op kwaliteit te toetsen. Naast werving en selectie kunnen we je bovendien helpen met ijzersterke marketing recruitment.

Reviews

: :
Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Think Yellow past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Think Yellow, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Think Yellow ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

:
De aanpak van Think Yellow is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Think Yellow ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk salesteam waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

:
Voor de rol van SEA Specialist zijn wij de samenwerking aangegaan met Think Yellow. Ik ben hier erg tevreden over en deze samenwerking heeft ons ook een fantastische nieuwe medewerker opgeleverd. Alle voorgestelde kandidaten pasten heel goed binnen onze cultuur, dit wijst op een goede voor-kwalificatie van hun kant. De communicatie is altijd prettig en afspraken worden consistent nagekomen. Ik zou in de toekomst zeker weer met Think Yellow werken voor het vinden van marketingkandidaten.
Lees meer

Tim van der Horst

General Manager/Marketing Manager

OnLogic

:
Think Yellow heeft mij op een positieve en enthousiaste manier benaderd voor een functie. Gedurende het kennismakings- en selectie proces hebben we verschillende gesprekken gevoerd die zich kenmerken door openheid, betrokkenheid en verbinding. Ik heb hierdoor een realistisch beeld gekregen van de nieuwe functie en het vertrouwen deze te accepteren.
Lees meer

Renske Douwes

Projectmanager

:
Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Think Yellow. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

Foto van Marloes

Samen de beste marketingprofessional vinden?

Wij zijn altijd gedreven om het succes van onze klanten te optimaliseren. En dat doen we samen, meestal in een co-creatie traject en met veel energie. Met onze ervaring op het gebied van marketing en onze expertise op het gebied van ‘people’ helpen wij jouw organisatie aan de juiste marketingprofessional.

Marloes van Bedaf, Recruitment Consultant

Doorpakken met recruitment

Foto van Bob

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!