fbpx
Home
Diensten
Inbound marketing

Meer leads genereren?

Inbound marketing

Sterke relaties met (potentiële) klanten opbouwen? Meer kwalitatieve leads genereren? Met inbound marketing trekken we klanten naar jouw merk. Onze inbound marketing experts zorgen voor content die precies past in de buyer journey.

Wil je weten hoe jij met inbound marketing aandacht voor jouw merk trekt? Een telefoontje met Kiki, één van onze experts, zorgt direct voor nieuwe inzichten.

Sparren met Kiki

Leads genereren met inbound marketing

Inbound marketing draait om het creëren van langdurige een-op-een relaties. Relaties die impact hebben op je bezoekers en je merk. Met inbound marketing trek je klanten naar je merk met relevante content die toegevoegde waarde biedt. Geen agressieve reclame, maar content die precies past in de buyer journey. Dit verhoogt de kans op conversie aanzienlijk.

Kwalitatieve inbound marketing

Onze experts adviseren en implementeren de inboundmarketingstrategie van begin tot eind. We kijken gezamenlijk naar jouw behoefte. Op basis hiervan stellen we een plan op en voeren we deze stapsgewijs uit.

  1. Visualiseren van buyer persona’s

    Effectieve Inbound marketing valt of staat met een nauwe aansluiting op je doelgroep. Daarom starten we met het analyseren en visualiseren van buyer persona’s en de buyer journey. Zo identificeren we de behoeften en contactmomenten van je doelgroep. Deze inzichten vormen het fundament voor de creatie van waardevolle content.

  2. Content met impact

    Wanneer de buyer journey inzichtelijk is, verschuiven we de focus naar contentmarketing. We brengen alle bestaande content in kaart en positioneren deze in de buyer journey. Vaak kan bestaande content eenvoudig een boost krijgen door een ander design of door deze in een andere vorm, bijvoorbeeld als video, aan te bieden. Door bestaande content in de buyer journey te positioneren, zien we direct of en waar de ‘gaten’ zitten. Is er voor een fase in de journey geen waardevolle content? Dan creëren we hier goede content voor. Zo anticiperen we op belangrijke behoeften van je doelgroep.

  3. Marketing automation

    Om content op de juiste momenten in de buyer journey aan te bieden, versterken we je inbound marketing met een marketing-automation-aanpak. We zetten workflows op die geautomatiseerd jouw kwalitatieve content in de juiste vorm en op het juiste contactmoment aanbieden aan je doelgroep. Door leadkwalificatie en -nurturing toe te passen in je inboundmarketingstrategie verhoog je de efficiëntie van je salesproces. Jouw salesmanager hoeft de warme leads enkel nog in te koppen.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Kiki!
sfeerfoto medewerkers employer branding

Ons werk

GGN

68% stijging in aantal nieuwe klanten

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider loopt het bedrijf voorop als het gaat om innovatie en beschikt zij over de grootste debiteurendatabase van Nederland. Think Yellow wordt in 2016 aangehaakt om GGN te ondersteunen bij…

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie

Marketing automation

De Nederlandse Kappersakademie (ook wel NKA genoemd) is hét particulier opleidingsinstituut voor kappers en visagisten. De studenten worden klaargestoomd voor het echte werk met praktijkgerichte dag- en avondopleidingen. Daarnaast biedt de NKA masterclasses voor professionals aan, waarmee zij specifieke skills binnen het kappersvak kunnen leren. Maar hoe kunnen…

Bekijk de case

VNO-NCW

Kwalitatieve websitebezoekers

VNO-NCW is een ondernemingsvereniging die de belangen van ondernemers behartigt. Dit doen zij op zowel nationaal als internationaal niveau. Think Yellow is aangesloten bij de redactie van Opinieblad Forum. Sinds de digitalisering is er een belangrijke switch gemaakt, waarbij alle content eerst online wordt gepubliceerd en daarnaast wordt…

Bekijk de case
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie
Foto van Kiki

Samenwerken aan inbound marketing?

We werken het liefst in een flexibele samenwerkingsvorm. We werken niet voor je, maar met je. Zo wordt de interne kennis goed benut en komen we samen tot het beste resultaat. Even sparren? Bel of mail Kiki, één van onze experts.

Kiki Enthoven, Merk- en Marketingstrateeg

Gerelateerde diensten

Foto van Kiki

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!