fbpx
Home
Diensten
Marketing automation

Prospects converteren naar loyale klanten?

Marketing automation

Wil je dynamische en gepersonaliseerde content naar jouw doelgroep versturen? Of wil je juist tijd besparen en de efficiëntie van jouw marketingafdeling verhogen? Marketing automation is de oplossing.

Onze experts hebben jarenlange ervaring met het inrichten van software, opzetten van flows, segmentatie van gebruikersprofielen, lead nurturing en leadscoring modellen. Wat je vraag ook is, wij kunnen je helpen.

Sparren met Bram

Schaalbare marketing automation

Met het automatiseren van marketing personaliseer en automatiseer je herhalende taken zoals e-mailmarketing, social media posts en advertentiecampagnes. Door marketing automation verhoog je de efficiëntie van je marketingafdeling en bied je een meer gepersonaliseerde beleving aan (potentiële) klanten. Door de schaalbaarheid van marketing automation kun je ook snel jouw groeidoelstellingen realiseren.

Sterke klantrelaties en kwalitatieve leads

Investeren in marketing automation levert snel meerwaarde op, zowel voor jouw merk als de gebruiker. Met vooraf bepaalde flows automatiseren we scenario’s op basis van gebruikersgedrag of service level agreements. Zo bespaar je tijd, zonder in te leveren op kwaliteit of merkbeleving.

Onze experts

Foto van Robin

Robin

Performance marketeer

Foto van Sander

Sander

Digitaal Strateeg

Foto van Dennis

Dennis

Head of performance marketing

Foto van Dennis

Dennis

Interactive Consultant

Zorg voor de optimale gebruikersbeleving

De kracht van marketing automation zit in dynamische, gepersonaliseerde contentmarketing. Denk daarbij aan gepersonaliseerde e-mails, landingspagina’s, blogs en sms. Door content en context met elkaar te verbinden, zorgen we voor de meest optimale gebruikersbeleving. Met een goede inrichting van de software is de gebruiker altijd van de juiste, geautomatiseerde opvolging voorzien. Zo kunnen prospects zich sneller door de salesfunnel bewegen en versterk je de klantrelatie.

Onze marketing automation specialisten helpen je bij:

  • Het maken van je softwarekeuze en het inrichten van de software.
  • Het ontwikkelen van marketing automation flows
  • Het bouwen aan conversational experiences
  • Lead scoring
  • Lead generatie en nurturing

Marketing automation software

Ben je nog op zoek naar de juiste software? Wij zijn expert in marketing automation software als HubSpot, Salesforce (Pardot), Sharpspring en ActiveCampaign. Wij kunnen jou als geen ander adviseren in de best passende software voor jouw organisatie en budget.

Ons werk

Nederlandse Kappersakademie

Marketing automation

De Nederlandse Kappersakademie (ook wel NKA genoemd) is hét particulier opleidingsinstituut voor kappers en visagisten. De studenten worden klaargestoomd voor het echte werk met praktijkgerichte dag- en avondopleidingen. Daarnaast biedt de NKA masterclasses voor professionals aan, waarmee zij specifieke skills binnen het kappersvak kunnen leren. Maar hoe kunnen…

Bekijk de case

GGN

68% stijging in aantal nieuwe klanten

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider loopt het bedrijf voorop als het gaat om innovatie en beschikt zij over de grootste debiteurendatabase van Nederland. Think Yellow wordt in 2016 aangehaakt om GGN te ondersteunen bij…

Bekijk de case

Sunweb Group

Flexibele SEA versterking

Sunweb verzorgt de vakanties van meer dan een miljoen mensen per jaar. In meer dan 15 landen binnen en buiten Europa. Dat doet zij met bekende labels als Elize was here, GOGO, Beachmasters en Husk. Hoewel Sunweb een sterk online businessmodel heeft, wil zij haar online marketing kennis…

Bekijk de case
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie
Foto van Bram

Meer dan marketing automation

Onze experts hebben jarenlange ervaring met de beste marketing automation software in de markt. Zij hebben kennis van het inrichten van software, opzetten van flows, segmentatie van gebruikersprofielen, lead nurturing en leadscoring modellen. Naast onze diepgaande kennis van marketing automation denken wij altijd vanuit de complete klantreis en houden zicht op de overstijgende doelstellingen. Benieuwd waar jouw kansen liggen? Neem contact op!

Bram van Druten, Commercial Director

Gerelateerde diensten

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!