fbpx
Home Diensten Marketing automation

Prospects converteren naar loyale klanten?

Marketing automation

Wil je dynamische en gepersonaliseerde content naar jouw doelgroep versturen? Of wil je juist tijd besparen en de efficiëntie van jouw marketingafdeling verhogen? Marketing automation is de oplossing.

Onze experts hebben jarenlange ervaring met het inrichten van software, opzetten van flows, segmentatie van gebruikersprofielen, lead nurturing en leadscoring modellen. Wat je vraag ook is, wij kunnen je helpen.

Sparren met Bram

Schaalbare marketing automation

Met het automatiseren van marketing personaliseer en automatiseer je herhalende taken zoals e-mailmarketing, social media posts en advertentiecampagnes. Door marketing automation verhoog je de efficiëntie van je marketingafdeling en bied je een meer gepersonaliseerde beleving aan (potentiële) klanten. Door de schaalbaarheid van marketing automation kun je ook snel jouw groeidoelstellingen realiseren.

Sterke klantrelaties en kwalitatieve leads

Investeren in marketing automation levert snel meerwaarde op, zowel voor jouw merk als de gebruiker. Met vooraf bepaalde flows automatiseren we scenario’s op basis van gebruikersgedrag of service level agreements. Zo bespaar je tijd, zonder in te leveren op kwaliteit of merkbeleving.

Onze experts

Foto van Robin

Robin

Performance marketeer

Foto van Sander

Sander

Digitaal Strateeg

Foto van Dennis

Dennis

Head of performance marketing

Foto van Dennis

Dennis

Interactive consultant

Zorg voor de optimale gebruikersbeleving

De kracht van marketing automation zit in dynamische, gepersonaliseerde contentmarketing. Denk daarbij aan gepersonaliseerde e-mails, landingspagina’s, blogs en sms. Door content en context met elkaar te verbinden, zorgen we voor de meest optimale gebruikersbeleving. Met een goede inrichting van de software is de gebruiker altijd van de juiste, geautomatiseerde opvolging voorzien. Zo kunnen prospects zich sneller door de salesfunnel bewegen en versterk je de klantrelatie.

Onze marketing automation specialisten helpen je bij:

  • Het maken van je softwarekeuze en het inrichten van de software.
  • Het ontwikkelen van marketing automation flows
  • Het bouwen aan conversational experiences
  • Lead scoring
  • Lead generatie en nurturing

Marketing automation software

Ben je nog op zoek naar de juiste software? Wij zijn als marketing agency expert in marketing automation software als HubSpot, Salesforce (Pardot), Sharpspring en ActiveCampaign. Wij kunnen jou als geen ander adviseren in de best passende software voor jouw organisatie en budget.

Ons werk

Nederlandse Kappersakademie | Inrichting van de marketing automation flow

Geknipt voor automatisering

De Nederlandse Kappersakademie (kortweg NKA) wilde in een krimpende markt haar leidende positie verstevigen en uitbouwen. Of wij daar een online marketingstrategie voor konden bedenken? Dat vonden wij natuurlijk een prachtige uitdaging waar we met veel enthousiasme mee aan de slag zijn gegaan! Dit heeft geresulteerd in een…

Bekijk de case

GGN | Digital marketing

Digitale aandacht loont

GGN is specialist in incasso en bevindt zich in een krimpende markt met veel concurrentie. Dankzij toenemende automatisering en een verandering in maatschappelijk sentiment rondom incasseren, ontstond bij GGN de behoefte om hun marktaandeel te vergroten. Voor deze uitdagingen, heeft Think Yellow voor GGN een digital marketing plan…

Bekijk de case

Sunweb Group | Detachering van SEA-specialisten

Deep in the SEA

Sunweb verzorgt jaarlijks voor meer dan een miljoen mensen vakanties in meer dan vijftien landen binnen en buiten Europa. Om hun internationale marktpositie te verstevigen wilden zij hun SEA-marketingstrategie verder uitbreiden. Aan ons de vraag of wij hier een SEA-plan en SEA-campagnes voor wilden maken. En met succes,…

Bekijk de case
Bekijk alle cases
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie
Foto van Bram

Meer dan marketing automation

Onze experts hebben jarenlange ervaring met de beste marketing automation software in de markt. Zij hebben kennis van het inrichten van software, opzetten van flows, segmentatie van gebruikersprofielen, lead nurturing en leadscoring modellen. Naast onze diepgaande kennis van marketing automation denken wij altijd vanuit de complete klantreis en houden zicht op de overstijgende doelstellingen. Benieuwd waar jouw kansen liggen? Neem contact op!

Bram van Druten, Client Director

Gerelateerde diensten

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!