fbpx

De kracht van moving content

Video

Video trekt de aandacht van jouw doelgroep en zorgt voor herkenbaarheid.

Onze experts zorgen voor het gewenste resultaat. Jouw doelstellingen zijn altijd ons startpunt. Wat je vraag ook is, wij kunnen je helpen.

Sparren met Paulus

Jouw merk in beweging

Een goede video blijft hangen en maakt indruk. De combinatie van verhaal, beeld en geluid maakt dat video meer binnenkomt dan welk middel dan ook. Tegelijkertijd is video overal. Een mobieltje is een camera. Hoe zorg je ervoor dat je in dit enorme aanbod opvalt en iemand niet na een paar seconden wegklikt? Een video heb je in alle soorten en maten. Wij helpen je de juiste keuzes te maken die passen bij jouw budget en doelstellingen.

Beter in beeld met video

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Een video zegt meer dan 1.000 beelden. Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten video bekijken boven lezen verkiezen. Dit geldt zeker voor social media, maar ook voor websites, apps of gebruikersplatformen. Heb je een boodschap die in beeld en geluid te vertalen is? En wil je jouw doelgroep maximaal bereiken? Vertel het dan met video!

  • Trek de aandacht met video

    Maar hoe val je op en vertel je, in een wereld vol afleiding, jouw verhaal? Wij helpen je een krachtige video in beeld en verhaal te maken die raakt en bijblijft. Een goede video laat jouw organisatie zien, is transparant, toont jouw unieke product of dienst en portretteert klanten én wekt interesse en vertrouwen.

  • Jouw doelgroepen bereiken met video

    Een video produceren is één. De juiste doelgroep op het juiste moment bereiken, is twee. Wij als marketing agency onderzoeken hoe we dit het beste kunnen doen, waarbij wij, samen met jou, de volgende vragen beantwoorden: wie is jouw doelgroep? Welke kenmerken heeft mijn doelgroep (demografie, geografie, interesses, gedragingen)? Waar bereik ik mijn doelgroep (YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Display)? Wanneer toon ik de video? Hoe integreer ik videomarketing in mijn andere marketingactiviteiten?

  • Maximaal bereik voor jouw video

    Wanneer we weten wie jouw doelgroep is en de video in de steigers staat, helpen we je na te denken over hoe je de video het beste kunt inzetten. Met behulp van uitgebreide targeting-mogelijkheden, klant- en bezoekersdata én ervaring met videocampagnes weten wij precies hoe we het maximale bereik uit jouw video halen.

Neem contact op met Paulus voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Stappenplan

Ons werk

Corporate video

Aftermovie

Social video

Online video

Campagne video

Storytelling video

Social video

Storytelling

Aftermovie

Social video

Campagne video

De visuals die Think Yellow voor de Havenvisie bedacht, troffen mij meteen. De voor ons zeer vertrouwde havenbeelden kregen opeens een bijna kunstzinnige dimensie. Prachtige platen die ik zo boven mijn bed zou hangen en die bovendien zo uniek zijn dat ze de Havenvisie daarmee een unieke uitstraling geven. Iedereen herkent het werk meteen. En ik vind de cirkels niet alleen erg fraai, ook inhoudelijk past de beweging precies bij onze visie op de toekomst van de haven.

Bart Jacobs

Senior communicatieadviseur Havenbedrijf Rotterdam
Foto van Paulus

Samen onvergetelijke moving content maken?

Onze ervaren storytellers, videomakers en marketingstrategen produceren video’s die binnenkomen en hun doel bereiken. Met een goed concept, sterke editing en effecten maken ze jouw verhaal onvergetelijk.

Paulus Nabbe, Creative Director

Gerelateerde diensten

Foto van Paulus

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!