Home
Diensten
Brand strategy

Brand strategy

Jouw merk versterken?

Een goede merkstrategie versterkt en onderscheidt jouw merk van de massa.

Contact opnemen

De verankering van een sterk merk

Een sterk merk dient als kompas voor jouw bedrijf. Een helder uitgewerkte merkstrategie onderscheidt succesvolle bedrijven en claimt een plek in de hoofden en harten van mensen. Hoe scherper de keuzes, hoe onderscheidender je merk. En hoe beter de implementatie, hoe effectiever je aan je merk bouwt. Onze ervaren merkstrategen helpen je de juiste keuzes te maken, zodat de merkstrategie past bij jouw merk en doelgroepen.

 

Onze experts

Foto van Tijs

Tijs

Director Marketing & Strategy

Foto van Edsco

Edsco

Merk- en Communicatiestrateeg

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Onze merkstrategen kennen de mogelijkheden op het gebied van online en offline media en digital marketing. Onze dienstverlening is breed: van merk- en online marketing strategen tot de experts die de beloftes ook daadwerkelijk waarmaken. Met hun ervaring, frisse blik en diepgaande kennis van marketing bekijken onze experts vanuit meerdere invalshoeken hoe jouw merk het best tot zijn recht komt.

Foto van Tijs

Tijs

Director Marketing & Strategy

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Herpositionering

CB

Centraal Boekhuis is al sinds 1871 dé logistieke speler in het boekenvak. Anno 2012 wilde het bedrijf de dienstverlening uitbreiden naar de mode en gezondheidszorg. Lastig, als ‘Boekhuis’. De sterke band met de boekenwereld wilde het bedrijf natuurlijk ook niet verliezen.

Bekijk de Case

Herpositionering

Delftse Poort

Een iconisch kantoorgebouw, naast Rotterdam Centraal: Delftse Poort. Iedereen kent het, en herkent het gebouw, maar vrijwel niemand weet dat dit gebouw toegankelijk is voor alle typen bezoekers.

Bekijk de Case

Nieuwe merkverschijning

Swinkels Family Brewers

Bavaria is de naam van het succesvolle pils in de blauwe kratjes. En tot voor kort de naam van de wereldspeler met 26 verschillende biermerken, waaronder Palm en La Trappe. Toch bleef de markt Bavaria door de naam enkel en alleen associëren met het pils. Dit stond de…

Bekijk de Case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!