fbpx
Home Webshop laten bouwen

Webshop laten bouwen

  • Meer conversie op jouw webshop
  • Succesvolle userflows en zoekmachine-optimalisatie
  • Zorg voor een optimale gebruikersbeleving
Contact opnemen

Webshop laten bouwen

Geen professionele webshop = geen betalende klanten. Wellicht heb je dit al gemerkt en ben je daarom op zoek naar een partij die jouw webshop om kan toveren tot verkoopkanon. Bij Think Yellow bouwen we niet alleen je website, we adviseren je óók over passende software, fraaie designmogelijkheden en handige koppelingen met betaal- en voorraadsystemen.

 

Waar begin je?

Een professionele webshop begint met de keuze voor een e-commercepakket of software. Of we je nieuwe webshop nu bouwen met WordPress of Magento. Welke software we ook gebruiken, we zorgen voor een optimale gebruikservaring. Voor jou én je klanten!

Een goede basis helpt je om je werkzaamheden soepel uit te voeren en bezorgt je klanten een optimale shopping experience. We willen je klanten door het hele aankoopproces begeleiden en inspireren. Ze triggeren tot aankopen en ontdekken waar ze tegenaan lopen, zodat jij weet hoe je ze nog beter tot dienst kan zijn.

Kies een plan dat past bij je budget.

Download ons prijsoverzicht

Download ons prijzenoverzicht

Je ontvangt het direct in je mailbox!

Professionele webshop laten bouwen

Een webshop kan een aanvulling zijn op je fysieke winkel, je huidige of nieuwe website of op zichzelf staan. Hoewel de strategische aanpak van deze opties kan verschillen, blijft het doel hetzelfde: bestellingen binnenharken! Om dit te bereiken, moeten we eerst weten wie de doelgroep eigenlijk is. Op basis hiervan maken wij een klantgerichte webshop die waardevolle klanten oplevert: échte fans die over jouw merk vertellen en vaker bij je terugkomen om te shoppen.

"Wat wil je doelgroep nu eigenlijk? Wat werkt voor hen en wat niet?"

Onze experts

Foto van Dennis

Dennis

Interactive consultant

Foto van Jasper

Jasper

Front-end Developer

Foto van Fleur

Fleur

Customer experience strateeg

Foto van Dennis

Dennis

Head of performance marketing

Foto van Sem

Sem

Front-end Developer

Een webshop bouwen laat je natuurlijk over aan een expert. Je wilt je klanten immers de beste ervaring op jouw site bieden die er ook nog eens voor zorgt dat ze jouw product daadwerkelijk bestellen. Onze webshopspecialisten weten alles van design, techniek en functionaliteit. Ze adviseren, bouwen en ondersteunen je in de realisatie en het onderhoud van jouw ultieme webshop.

Contact opnemen

Bram van Druten

Client Director

Meer informatie over onze webshops? Neem contact op met Bram.

Contact met Bram

Less work, more result

Een goed ingerichte webshop helpt je bij het totale verkoopproces en biedt talloze handige functies. Een soepele orderverwerking, automatische facturen, rapportages en bestellingen die live te volgen zijn via ‘track & trace’.

Uiteraard is het ook zaak dat jouw webshop gevonden wordt via verschillende online kanalen. Alle webshops die wij maken zijn responsive (mobielvriendelijk), gebruiksvriendelijk en SEO-ready, waardoor onze online marketeers direct aan de slag kunnen om jouw webshop goed in de markt te zetten. Laat die nieuwe klanten maar komen!

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!