fbpx
Home Podcast maken

Podcast maken

  • Een winnend onderdeel van een contentstrategie
  • Eenvoudig in productie, krachtig in de communicatiemix
  • Professionele audio
Contact opnemen

Podcast maken?

Podcasten! Het vormt steeds vaker een winnend onderdeel van een contentstrategie. Een interviewserie met klanten over hun drijfveren of een wekelijks interview met collega’s over een veranderprogramma. Eenvoudig in productie, krachtig in de communicatiemix. Wanneer start jij met podcasten?

 

Overal luisteren naar je merk

Iedereen heeft een smartphone, tablet of computer. Daardoor kun je met podcasts iedereen eenvoudig bereiken. Inmiddels is er een ware podcastrevolutie gaande. Overal stappen individuen, bedrijven en mediaorganisaties in. Het past in de tijdgeest; je luistert naar het programma wanneer het jou uitkomt. In de trein, auto of op thuis op de bank. Verspreiding van je podcast? Professionele audio online distribueren was nog nooit zo eenvoudig. Wij weten de weg.

Foto van Bram

Bram

Client Director

Neem contact op en boost jouw ambitie.

Contact met Bram

Maak regelmatig podcasts

Samen met onze klanten onderzoeken we de onderwerpen en thema’s voor de podcasts. Een eenvoudig programmaformat, een paar microfoons en een goede presentator; dat is meer dan voldoende. O ja, en regelmaat. Een losse podcast heeft geen waarde, maar wekelijks waardevolle gesprekken over bijvoorbeeld online marketing of ondernemen in China en luisteraars rekenen op je. Voor ons zijn podcasts een van de leukste uitbreidingen van de contentmix.

Reviews

: :
Hier is een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Daarnaast hebben ze een bijdrage geleverd aan het trainen van tientallen Randstad collega's uit Europa en in de VS. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!
Lees meer

Joost Schriever

Voormalig Global director marketing

Randstad

:
Voor de eigen dienstverlening is Kalibra ervan overtuigd dat je specialistische werkzaamheden moet overlaten aan diegene die er goed in is. Die heeft daarvoor de kennis en opleiding, de benodigde attributen en de ervaring. Dat is precies de reden, waarom wij onze online dienstverlening overlaten aan Think Yellow. Zij blijven ons, als geen ander, keer op keer verrassen met wat er allemaal kan, en hoe zij dat feilloos voor ons in weten te richten. Chapeau!
Lees meer

Mark Odijk

Commercieel Manager

Kalibra (onderdeel van ENGIE)

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!