fbpx
Home
Vacatures

Vacatures

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Think Yellow heeft niet alleen interne vacatures, maar bemiddelt ook
sales & (online) marketing personeel voor diverse partners.

EasyfairsNieuw

Project Coördinator Marketing Technology

Ben jij er klaar voor de verantwoordelijkheid te nemen voor het succesvol begeleiden en uitrollen van één van onze marketing technology-processen; EasyGo?

Gorinchem/Hardenberg Junior/Medior januari 30, 2023
Hunter Douglas Architectural

Marketing & Communicatie Coördinator EMEA

Architecten moeten in hun werk een overvloed aan keuzes maken. Als wereldwijde ontwikkelaar van plafondsystemen willen wij hen daarom zowel inspireren als ontzorgen. Onze marketing en communicatie speelt daarin een cruciale rol. Is een internationale baan op het snijvlak van MarCom, PR en traffic management iets voor jou? Dan vertellen we je graag meer over deze rol.

Rotterdam Medior januari 9, 2023
Parakar

Performance & Data Marketeer

Word jij enthousiast van een internationale en dynamische omgeving? En wil je de uitdaging aangaan om performance marketing en data analyse op de kaart te zetten voor een tweevoudig FD Gazellen winnaar met vestigingen door heel Europa? Lees dan snel verder, want dan is deze performance marketing functie misschien wel dé perfecte match voor jou!

Breda Medior december 28, 2022
Parakar

International Marketing Specialist

Word jij enthousiast van een internationale en dynamische omgeving? En wil je de uitdaging aangaan om een succesvolle internationale marketing strategie te bedenken en implementeren voor een tweevoudig FD Gazellen winnaar met vestigingen door heel Europa? Lees dan snel verder, want dan is deze strategische marketing functie misschien wel dé perfecte match voor jou!

Breda Senior december 27, 2022
Thermobile

Inside Sales

Ben jij een Inside Sales specialist die graag in een internationale omgeving werkt? Dan biedt Thermobile jou een functie in ‘warme’ sales, met een propositie die concurreert op kwaliteit. Iets voor jou? We vertellen je graag meer.

 

Breda Medior december 8, 2022
Daelmans

Marketplace Specialist

Ben jij een Marketplace Specialist die graag over de grenzen kijkt? Dan vertellen we je graag meer over de ambitie van Daelmans om hun A-merk stroopwafels (nu al verkrijgbaar in 30 landen) wereldberoemd te maken.

Oss Junior-Medior december 1, 2022
Hero Benelux

Assistent Accountmanager

Ben jij een ambitieuze starter en ondernemend van aard? Of heb je een aantal jaar werkervaring als salestalent? Word je niet snel van je stuk gebracht en ben je resultaatgericht? Dan vertellen we je graag meer over Hero Benelux en de rol.

Breda Junior november 30, 2022
Easyfairs

E-mail Marketeer

Help jij Easyfairs de volgende stap in de e-mailmarketing van hun evenementen te zetten? En past snel schakelen, samenwerken met véél verschillende collega’s en initiatief tonen bij jou? Dan vertellen we je graag meer over Easyfairs en de rol van E-mail Marketeer (medior/senior).

Gorinchem Medior-Senior november 30, 2022
Camping Vision

SEO Specialist

Wil je als SEO Specialist de strategie uitzetten én uitvoeren voor een internationaal, sterk groeiend merk in de reisbranche? Wij zoeken een SEO Specialist voor Camping Vision in Waalwijk.

Waalwijk Medior oktober 4, 2022
Promovendum

Communicatieadviseur

Heb jij een creatieve én uitstekende pen? Is doelgroepgericht denken inmiddels jouw tweede natuur? Draag je graag verantwoordelijkheid en vind je het ook nog eens leuk om in een jong team te werken? Dan leren we je graag kennen.

Dordrecht Medior augustus 22, 2022
Parakar

Inside Sales Consultant

Ben jij sterk in sales en spreekt een internationale werkomgeving jou aan? Dan vertellen we je graag meer over de rol van Inside Sales Consultant bij Parakar in Breda.

Breda Junior-Medior juni 16, 2022

Open sollicitatie

Geen vacatures die aansluiten bij jouw kwaliteiten, maar hebben we wel je interesse gewekt? We maken graag kennis met je!