fbpx
Home Vacatures & opdrachten

Vacatures

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Think Yellow heeft niet alleen interne vacatures, maar bemiddelt ook
sales & (online) marketing personeel voor diverse partners.

FegonNieuw

Marketingmanager

Als Marketingmanager bij Fegon word jij de drijvende kracht en weet jij jouw collega’s mee te nemen in dit creatieve proces.

Alblasserdam Medior september 14, 2023
PromovendumNieuw

Communicatieadviseur

Heb jij een creatieve én uitstekende pen? Is doelgroepgericht denken inmiddels jouw tweede natuur? Draag je graag verantwoordelijkheid en vind je het ook nog eens leuk om in een jong team te werken? Dan leren we je graag kennen.

Dordrecht Medior september 12, 2023
Parakar

Partner Relations Consultant

Ben jij commercieel ingesteld en denk je altijd een stap vooruit? En ben je communicatief sterk en weet je hoe je relaties moet opbouwen én onderhouden? Parakar is op zoek naar een Partner Relations Consultant.

Breda Medior augustus 4, 2023
Easyfairs

Marketeer

Weet jij hoe je de doelgroep bereikt en prikkelt met de juiste boodschap? Kun jij vraagstukken vertalen naar creatieve marketingconcepten en concrete campagnes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gorinchem Medior juli 28, 2023
Transdev

Adviseur Corporate Communicatie

Wil je ervoor zorgen dat zowel klanten als collega’s zich verbonden voelen met het grootste mobiliteitsbedrijf van Nederland? Kom dan werken als Adviseur Corporate Communicatie bij Transdev!

Hilversum Medior juli 6, 2023
Promovendum

Content Marketeer

Ben jij creatief, ondernemend, ijzersterk in overtuigende teksten en blogs schrijven, weet jij veel van SEO en denk jij altijd in kansen? Lees dan snel verder.

Dordrecht Medior juni 12, 2023
Easyfairs

Accountmanager Vakbeurs

Wil je de kracht van live communicatie aan den lijve ondervinden bij één van de grootste en sterkste spelers in de Nederlandse beurzenwereld? Dan vertellen we je graag meer over Easyfairs en de rol van Accountmanager.

Gorinchem Medior juni 9, 2023
Landré

Content Marketeer

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en houd je wel van een uitdaging? Om onze online zicht- en vindbaarheid nog verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een proactieve Content Marketeer die onze marketingafdeling komt versterken. Je krijgt van ons alle vrijheid, want wij vertrouwen op jouw expertise!

Houten Junior/Medior mei 21, 2023
Coface

Campagne Marketeer

Wil jij alle vrijheid krijgen om B2B marketingcampagnes te creëeren die leads genereren? Voor Coface in Breda zoeken wij een Campagne Marketeer.

Breda Medior april 5, 2023
Easyfairs

E-mail Marketeer

Help jij Easyfairs de volgende stap in de e-mailmarketing van hun evenementen te zetten? En past snel schakelen, samenwerken met véél verschillende collega’s en initiatief tonen bij jou? Dan vertellen we je graag meer over Easyfairs en de rol van E-mail Marketeer (medior/senior).

Gorinchem Medior-Senior november 30, 2022

Open sollicitatie

Geen vacatures die aansluiten bij jouw kwaliteiten, maar hebben we wel je interesse gewekt? We maken graag kennis met je!