fbpx
Home Magazine laten maken

Magazine laten maken

  • Door een eigenzinnige mix van redactionele elementen maken wij spannende, vermakelijke en boeiende magazines
  • Van redactievergadering tot distributie
  • Magazines die verrassen en raken
Contact opnemen

Magazine laten maken

Magazines voelen als kleine cadeautjes, lazen we in een van onze blogs. En eigenlijk is dat een prima verwoording. Door een eigenzinnige mix van redactionele elementen maken wij voor tal van opdrachtgevers spannende, vermakelijke en boeiende magazines. En wat blijkt uit diverse lezersonderzoeken van onze magazines: ze worden gelezen en gewaardeerd! Online en in print.

 

Sterke verhalen in print

Voor diverse opdrachtgevers maken wij al jarenlang magazines of nieuwsbrieven. Dankzij een ijzersterk contentteam kunnen we klanten van redactievergadering tot distributie ondersteunen. En ja, alles begint met een ijzersterke bladformule, waarin je verkent welke content er nodig is om overtuigende verhalen te vertellen. Wie schrijft? Wie komen aan het woord? Print of online? Van daaruit maken we magazines die verrassen en je raken.

Foto van Bram

Bram

Client Director

Neem contact op en boost jouw ambitie.

Contact met Bram

Liefde voor magazines

Een uniek magazine over een monumentaal bedrijfsverzamelgebouw, een magazine voor huurders of een nieuwsbrief over octrooien. We maken ze allemaal met liefde en creativiteit. Want dat cadeautje is nooit een routineklus. Het is een heerlijke zoektocht naar onderwerpen, invalshoeken, fotografen en passende illustraties. Alleen op die manier kunnen we het magazine maken dat past bij doelgroep, merk en contentstrategie.

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!