fbpx
Home Klantbehoefte bepalen

Klantbehoefte bepalen

  • Diepgravende kennis van je markt en van je klant
  • Cruciale customer insights
  • Snel en pragmatisch
Contact opnemen

Klantbehoefte bepalen

Voor belangrijke marcomkeuzes is diepgravende kennis nodig van je markt en van je klant. Hoe zit je markt in elkaar? Wat motiveert je klant? Wat heeft hij nodig? Wij vinden alle cruciale customer insights met beproefde onderzoekstechnieken en –tools.

 

Toegepast onderzoek: snel en pragmatisch

Think Yellow is gericht op toegepast onderzoek. Wij zijn goed in het analyseren van resultaten en de vertaling naar de gevolgen voor de communicatie. Of het nu gaat om een onderzoek naar je merkreputatie of een pre-testing van een nieuwe merknaam, wij werken snel en vakkundig aan het antwoord op je vragen.

Onze experts

Foto van Edsco

Edsco

Merk- en Communicatiestrateeg

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Foto van Sander

Sander

Digitaal Strateeg

Onze onderzoekers begrijpen als geen ander je vraag en zijn uitstekende sparringpartners als het om de interpretatie en consequenties van de resultaten gaat. Dankzij de nieuwste online tools kunnen we snel, grondig en tegen lage kosten te werk gaan.

Contact opnemen

Kwalitatief en kwantitatief

Wij geloven in de mix van kwantitatief en kwalitatief onderzoek, afhankelijk van de vraagstelling. Vaak geven juist de gesprekken in het kwalitatieve onderzoek de kans om informatie uit het kwantitatieve onderzoek verder te doorgronden. Als creatief bureau, gebruiken we ook creatieve technieken.

Reviews

: :
Think Yellow is analytisch sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek konden motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!
Lees meer

Anne-Fleur de Vries

Senior communicatieadviseur

WSP Haaglanden

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!