fbpx
Home Jaarverslag laten maken

Jaarverslag laten maken

  • Wij maken jaarverslagen die opvallen met visuele boodschappen
  • Van infographics tot video’s, visueel aantrekkelijke overzichten en animaties
  • Jouw jaarverslag zo gemaakt om multimediaal te delen
Contact opnemen

Jaarverslag laten maken

Een infographic uit je jaarverslag die volop wordt geliked op LinkedIn. Of een jaarverslag-video die wordt gedeeld op Facebook. Twee ijzersterke voorbeelden van jaarverslag-items die zorgen voor interactie. Think Yellow zoekt graag naar de creatieve marketingkansen in jouw verslag.

 

Veelgelezen en opvallend

Het jaarverslag is vaak een statige uitgave. Een mooi gedrukt exemplaar in een kleine oplage die vaak snel in de boekenkast verdwijnt. Zonde, want je kan ook hele andere typen laten maken.

Onze experts

Foto van Frans

Frans

Information Designer

Foto van Lotte

Lotte

DTP

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Foto van Joost

Joost

(3D) Designer

Foto van Kim

Kim

Designer

Foto van Patricia

Patricia

Senior designer

Samen met onze klanten – van beursgenoteerde financial tot cultureel centrum – maken wij jaarverslagen die opvallen en waarin visuele boodschappen zitten die overal hergebruikt worden. Van infographics tot video’s, visueel aantrekkelijke overzichten en animaties.

Contact opnemen

Een jaarverslag maken zit in ons bloed

Al decennialang maken wij ze, maar tegenwoordig hebben we talloze mogelijkheden om het verhaal multimediaal te delen. En waarom zou je deze mogelijkheden niet benutten? Je jaarverslag hoeft immers geen saai en statisch document meer te zijn.

Wat je allemaal met een jaarverslag kunt doen:

  • Het delen van ambities
  • Vertrouwen bouwen in de bedrijfsstrategie
  • Het introduceren van de directie en andere werknemers
  • De bedrijfscultuur tonen
  • Het vieren van de successen
  • Het grondwerk leggen voor jouw toekomstvisie
Foto van Bram

Bram

Commercial Director

Neem contact op en boost jouw ambitie.

Contact met Bram

Geanimeerde jaarverslagen

Dat een jaarverslag informerend van aard moet zijn, betekent niet dat het een saai document hoeft te zijn. Zo maken we een klassieke variant (online en print), maar ook een geanimeerde samenvatting. In bedrijven die draaien om indrukwekkende aantallen laten we de getallen spreken. In een oogopslag ziet de gebruiker de kerncijfers. Deze samenvatting is ideaal om te delen via social mediakanalen.

Reviews

: :
Bij CB laten we onze offline en online jaarverslagen al jaren opmaken door Think Yellow. We schakelen altijd gemakkelijk en snel met elkaar en werken graag met ze samen. Onze doelgroep is vooral geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. Dat weet Think Yellow als geen ander op een creatieve en moderne manier te vertellen. Ik kan het bureau aan iedereen aanraden. We werken graag met hen samen: professionele mensen en ook gewoon leuke mensen.
Lees meer

Marjan van der Zee

Manager Marketing en Communicatie

CB

:
Het is prettig werken met de mensen van Think Yellow. Dat doen we al een aantal jaren. Samen hebben we onze huisstijl vernieuwd en een mooie set aan tools en templates ontwikkeld. En daar hebben we nu profijt van als we een interactieve brochure, infographic, jaarverslag of wat dan ook laten maken. Een gouden greep is de iconenset die zo goed past bij ons en onze klanten en die we op zoveel manieren inzetten. Goed werk!
Lees meer

Wendy de Lange

Traffic manager Marketingcommunicatie & Branding

DAS

:
De visuals die Think Yellow voor de Havenvisie bedacht, troffen mij meteen. De voor ons zeer vertrouwde havenbeelden kregen opeens een bijna kunstzinnige dimensie. Prachtige platen die ik zo boven mijn bed zou hangen en die bovendien zo uniek zijn dat ze de Havenvisie daarmee een unieke uitstraling geven. Iedereen herkent het werk meteen. En ik vind de cirkels niet alleen erg fraai, ook inhoudelijk past de beweging precies bij onze visie op de toekomst van de haven.
Lees meer

Bart Jacobs

Senior communicatieadviseur

Havenbedrijf Rotterdam

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!