fbpx
Home Infographic laten maken

Infographic laten maken

  • Brengt beeld, tekst en cijfers bij elkaar
  • Vertellen razendsnel een eigen (merk)verhaal
  • Breng data tot leven
Contact opnemen

Infographic laten maken

In onze online beeldcultuur draait het om beeld, tekst en cijfers. Dit komt allemaal bij elkaar in infographics. Voor steeds meer organisaties en merken ontwerpen we eigen, unieke sets van infographics. Ze zijn herkenbaar en vertellen razendsnel een eigen (merk)verhaal.

 

Data tot leven brengen

We scannen online meer dan we lezen én onze economie en samenleving is complexer dan ooit. Infographics geven grip op complexe data en processen en zijn – als het goed is – snel scanbaar en worden beter onthouden. Veel klanten enthousiasmeren wij om een eigen set infographics te ontwikkelen, volgens de huisstijl. Onze klant Randstad heeft zelfs een volledige communicatiestijl gebaseerd op iconen en infographics. Een eigen beeldtaal die razendsnel een verhaal vertelt en onmiskenbaar past bij het merk. Ze worden overal ingezet. In de aankleding van kantoor tot online animaties.

Foto van Bram

Bram

Client Director

Neem contact op en boost jouw ambitie.

Contact met Bram

Infographics als merkversterker

Infographics zijn belangrijker dan ooit. Zeker online. Er is zoveel informatie en zo weinig tijd. Herkenbare infographics geven je als merk de kans om je verhaal te vertellen. Het is net zoals fotografie en tekst een soort eigen taal die je moet leren inzetten. Wij kunnen je daarbij helpen. Een ding is daarbij zeker; ze zorgen ervoor dat je merkpresentatie veelzijdiger en sterker is dan ooit.

Reviews

: :
In het bijzondere en vertrouwelijke Odido-project hebben we intensief met Think Yellow samengewerkt. Ik heb het team ervaren als zeer kundig, oplossingsgericht en snel. Daarnaast stuk voor stuk leuke mensen om mee te werken. Dat smaakt naar meer uitdagende projecten samen!
Lees meer

René Bekker

Senior Brand Consultant

VIM Group

:
Het is prettig werken met de mensen van Think Yellow. Dat doen we al een aantal jaren. Samen hebben we onze huisstijl vernieuwd en een mooie set aan tools en templates ontwikkeld. En daar hebben we nu profijt van als we een interactieve brochure, infographic, jaarverslag of wat dan ook laten maken. Een gouden greep is de iconenset die zo goed past bij ons en onze klanten en die we op zoveel manieren inzetten. Goed werk!
Lees meer

Wendy de Lange

Traffic manager Marketingcommunicatie & Branding

DAS

:
De visuals die Think Yellow voor de Havenvisie bedacht, troffen mij meteen. De voor ons zeer vertrouwde havenbeelden kregen opeens een bijna kunstzinnige dimensie. Prachtige platen die ik zo boven mijn bed zou hangen en die bovendien zo uniek zijn dat ze de Havenvisie daarmee een unieke uitstraling geven. Iedereen herkent het werk meteen. En ik vind de cirkels niet alleen erg fraai, ook inhoudelijk past de beweging precies bij onze visie op de toekomst van de haven.
Lees meer

Bart Jacobs

Senior communicatieadviseur

Havenbedrijf Rotterdam

:
In ons vak is het belangrijk dat een ontwikkeling tot leven wordt gebracht, of het nu om een gebied of een specifiek gebouw gaat. Think Yellow heeft ons al heel wat keren geholpen om zo’n ontwikkeling goed te positioneren en de juiste story line te vinden in woord en beeld. Het resultaat is vaak een prachtig boekwerk dat laat zien wat wij als Sens willen bereiken.
Lees meer

Gerad Schoenaker

Partner

SENS Real Estate

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!