fbpx
Home Huisstijl laten maken

Een herkenbare én onderscheidende huisstijl

Huisstijl laten maken

De eerste kennismaking van potentiële klanten met jouw organisatie? Vaak speelt je huisstijl daarbij (onbewust) een grote rol. Onze ervaren designers creëren een stijl die aansluit bij jouw gewenste positionering en uitstraling. Zodat jouw merk wordt ópgemerkt.

Een huisstijl laten maken of vernieuwen? Na een telefoontje met Bram weet je direct wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Huisstijl laten maken?

Een herkenbare, onderscheidende huisstijl die je helpt om jouw doelen te behalen? Dat is vakwerk; ons vak. Onze designers kennen de ins en out van brand design en helpen je om de juiste keuzes te maken. Een huisstijl laten maken gaat namelijk verder dan een logo ontwerpen en een kleurenpallet kiezen. Als brand & performance agency met meer dan 50 jaar ervaring in design, laten wij het design naadloos aansluiten bij jouw merkstrategie.

Een huisstijl waarmee je opvalt, je positief kunt onderscheiden en waar je trots op kunt zijn. Daar gaan wij voor.

Vitens

Voor het grootste waterleidingbedrijf van Nederland ontwierpen we een frisse nieuwe huisstijl. Een stijl die goed zichtbaar is en past bij de kernwaarden en boodschap van het merk. We creëerden een huisstijlhandboek inclusief nieuw logo, infographics, illustraties en andere communicatiemiddelen. In onze case lees je hoe we te werk gingen bij deze opfrisbeurt van het design.
Bekijk de case

Reviews

: :
Het is prettig werken met de mensen van Think Yellow. Samen hebben we onze huisstijl vernieuwd en een mooie set aan tools en templates ontwikkeld. En daar hebben we nu profijt van als we een interactieve brochure, infographic, jaarverslag of wat dan ook laten maken. Een gouden greep is de iconenset die zo goed past bij ons en onze klanten en die we op zoveel manieren inzetten.
Lees meer

Wendy de Lange

Traffic manager Marketingcommunicatie & Branding

DAS

:
Hier is een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Daarnaast hebben ze een bijdrage geleverd aan het trainen van tientallen Randstad collega's uit Europa en in de VS. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!
Lees meer

Joost Schriever

Voormalig Global director marketing

Randstad

:
Bij het herpositioneren van een bestaand merk is de huisstijl het meest zichtbaar. Het is gelukt om voor het nieuwe Stek een look & feel te ontwikkelen die de fusiecorporatie krachtig visualiseert.
Lees meer

Liesbeth Gort

Communicatieadviseur

Stek

:
De visuals die Think Yellow voor de Havenvisie bedacht, troffen mij meteen. De voor ons zeer vertrouwde havenbeelden kregen opeens een bijna kunstzinnige dimensie. Prachtige platen die ik zo boven mijn bed zou hangen en die bovendien zo uniek zijn dat ze de Havenvisie daarmee een unieke uitstraling geven. Iedereen herkent het werk meteen. En ik vind de cirkels niet alleen erg fraai, ook inhoudelijk past de beweging precies bij onze visie op de toekomst van de haven.
Lees meer

Bart Jacobs

Senior communicatieadviseur

Havenbedrijf Rotterdam

:
Bij CB laten we onze offline en online jaarverslagen al jaren opmaken door Think Yellow. We schakelen altijd gemakkelijk en snel met elkaar en werken graag met ze samen. Onze doelgroep is vooral geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. Dat weet Think Yellow als geen ander op een creatieve en moderne manier te vertellen. Ik kan het bureau aan iedereen aanraden. We werken graag met hen samen: professionele mensen en ook gewoon leuke mensen.
Lees meer

Marjan van der Zee

Manager Marketing en Communicatie

CB

Zo creëeren we jouw nieuwe huisstijl

 1. De goede uitgangspunten

  Bij het creëren van jouw huisstijl verdiepen wij ons uitgebreid in het DNA van je organisatie. Ook jouw ambities, portfolio en gewenste uitstraling in het concurrentieveld nemen we mee. Zo ontwerpen we een design dat je identiteit weerspiegelt en helpt om jouw doelen te bereiken.

 2. Het creatieve concept

  Jouw uitgangspunten zijn het kader voor onze creatieve concepten. We presenteren verschillende richtingen, vaak in een werksessie. Daarna scherpen we het concept aan.

 3. Jouw middelen in de nieuwe stijl

  Het creatieve concept passen we toe op verschillende middelen. Bijvoorbeeld op een website, briefpapier, social media, een vlag of ontvangstbalie. Dan kun je zien hoe je nieuwe stijl ‘werkt’.

 4. Een duidelijke huisstijlgids

  De richtlijnen voor het brand design leggen we vast in een (online) huisstijlgids, inclusief handige downloadmogelijkheden. Zo heb jij een duidelijke handleiding voor het consistent en herkenbaar doorvoeren van de nieuwe stijl.

 5. Succesvolle implementatie

  Bedrijfskleding, social media, het wagenpark, drukwerk, het kantoorpand, verpakkingen, IT.. is de implementatie van jouw nieuwe stijl complex, omdat deze op veel items wordt toegepast? Onze ervaren implementatiemanager begeleidt je van A tot Z.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Bram!
Huisstijl laten maken

Onze experts

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Foto van Kim

Kim

Designer

Foto van Joost

Joost

(3D) Designer

Foto van Jesper

Jesper

Designer

Foto van Lotte

Lotte

DTP

Foto van Danique

Danique

Designer

Ons team van merkstrategen, designers en marketeers werkt jouw positionering uit in een huisstijl. Zij weten alles over logo’s, typografieën en de kracht van (associaties met) kleuren. En nemen je hier graag in mee!

Contact opnemen
Foto van Bram

Maak van je design een merkversterker

Merkstrategie, branding en creatie: met deze combinatie creëren we ijzersterke merken. Een huisstijl laten maken is namelijk meer dan een pakkend design kiezen. Het is de visuele identiteit van jouw bedrijf, die op al je uitingen praktisch toepasbaar moet zijn. Zowel online als offline.

Wij hebben alle specialismen in-house, ook designers die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van huisstijlen. Neem contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Bram van Druten, Client Director

Gerelateerde diensten

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!