fbpx
Home
Diensten
Marketplaces

Een groot bereik bij potentiële kopers?

Marketplaces

Kun je op het gebied van online vind- en zichtbaarheid niet concurreren met bijvoorbeeld een Bol.com of Zalando? Verlies je te veel van je marge of merkidentiteit? Met de juiste marketplace strategie en implementatie zorgen we ervoor dat marketplaces vóór je werken, in plaats van tegen je.

Marketplaces geven je toegang tot een enorme groep aan nieuwe klanten. Meer weten? Vraag het Dennis, één van onze experts.

Sparren met Dennis

Meer productzichtbaarheid met marketplaces

Wil je als merk of retailer over een aantal jaar nog succesvol zijn? Dan kun je er niet omheen om goed na te denken over je marketplacestrategie. Naar verwachting zal in 2025 30% tot 40% van alle online non-food-omzet via marketplaces verlopen. Wij zorgen voor zichtbaarheid van jouw producten bij deze grote groep aan extra potentiële kopers zonder je marge en merkidentiteit te verliezen.

Als je op zoek bent naar een verbreding van je e-commerce business is er altijd een marketplace die je het juiste platform biedt. We helpen je graag bij het vinden, beheren en optimaliseren van jouw plek.

Maximaal resultaat uit marketplaces

Marketplaces houden het online retail landschap voortdurend in beweging. Elk merk en retailer heeft daarom de juiste technische kennis en strategie nodig om mee te kunnen bewegen. Waar wij mee kunnen ondersteunen:

 • Prijsstrategie

  Prijs is een belangrijke factor bij het verkopen op marketplaces. Wij adviseren je hoe om te gaan met je prijzen en bezorgkosten bij de inzet van marketplaces, zonder te veel in te leveren op je marge.

 • Content op marketplaces

  Goede content draagt in hoge mate bij aan een succesvolle verkoop via marketplaces. Wij helpen je bij het aanbieden van relevante en kwalitatieve content. Duidelijke productinformatie, goede productfoto’s of -video’s en zoekwoorden op de juiste plaats. We stimuleren het aantal reviews om vertrouwen te geven aan potentiële kopers en organische zichtbaarheid te verbeteren.

 • Je merkidentiteit behouden

  Veel merken zijn bang hun merkidentiteit te verliezen wanneer zij hun producten via marketplaces verkopen. Dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste toepassing geef je óók op marketplaces een gewenste merkbeleving. We zorgen ervoor dat marketplaces perfect aansluiten in je buyers journey.

 • Marketplaces in beweging

  Marketplaces veranderen snel, waardoor technologische kennis en bijsturing erg belangrijk is. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij denken graag met je mee en brengen in kaart hoe je succesvol met marketplaces kunt werken, nu en in de toekomst.
Stappenplan marketplaces

Ons werk

Sunweb Group

Flexibele SEA versterking

Sunweb verzorgt de vakanties van meer dan een miljoen mensen per jaar. In meer dan 15 landen binnen en buiten Europa. Dat doet zij met bekende labels als Elize was here, GOGO, Beachmasters en Husk. Hoewel Sunweb een sterk online businessmodel heeft, wil zij haar online marketing kennis…

Bekijk de case

GGN

68% stijging in aantal nieuwe klanten

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider loopt het bedrijf voorop als het gaat om innovatie en beschikt zij over de grootste debiteurendatabase van Nederland. Think Yellow wordt in 2016 aangehaakt om GGN te ondersteunen bij…

Bekijk de case

VNO-NCW

Kwalitatieve websitebezoekers

VNO-NCW is een ondernemingsvereniging die de belangen van ondernemers behartigt. Dit doen zij op zowel nationaal als internationaal niveau. Think Yellow is aangesloten bij de redactie van Opinieblad Forum. Sinds de digitalisering is er een belangrijke switch gemaakt, waarbij alle content eerst online wordt gepubliceerd en daarnaast wordt…

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie

Marketing automation

De Nederlandse Kappersakademie (ook wel NKA genoemd) is hét particulier opleidingsinstituut voor kappers en visagisten. De studenten worden klaargestoomd voor het echte werk met praktijkgerichte dag- en avondopleidingen. Daarnaast biedt de NKA masterclasses voor professionals aan, waarmee zij specifieke skills binnen het kappersvak kunnen leren. Maar hoe kunnen…

Bekijk de case
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie
Foto van Dennis

Succesvol werken met marketplaces?

Onze experts realiseren de beste positie voor jouw producten in marketplaces zonder je merkidentiteit en marge te verliezen. Zij zorgen voor ROI, voorkomen kannibalisatie met je eigen website, managen productdatafeeds en verzorgen een goede ranking binnen diverse marketplaces. Naast onze diepgaande kennis van marketplaces denken wij ook altijd mee vanuit de complete klantreis en houden zicht op de overstijgende doelstellingen. Marketplaces zijn tenslotte maar één onderdeel binnen je gehele online marketingstrategie.

Dennis Domen, Head of performance marketing

Gerelateerde diensten

Foto van Dennis

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!