fbpx
Home
Diensten
Concepting

Een sterk concept ontwikkelen?

Concepting

Met een sterk concept creëer je beleving, richting en herkenbaarheid voor jouw merk.

Wil je weten wat een sterk concept kan betekenen voor jouw merk of campagne? Een telefoontje met Paulus, onze creative director, brengt je gelijk tot nieuwe inzichten.

Sparren met Paulus

Zonder concept geen beleving

Een sterk concept voegt emotionele betekenis toe aan je merk of campagne. Deze komt voort uit een krachtenbundeling van creatie, marketing, strategie en business. Ons multidisciplinair team zet een sterk concept neer waarin de expertise van jouw bedrijf centraal staat. Een krachtig concept verkoopt zichzelf, komt terug in alle uitingen en creëert herkenbaarheid bij jouw doelgroep.

Cases

ING

Fotografieconcept

Mensen in staat stellen om vooruit te gaan in hun leven en in zaken, dat is de rol die ING wil vervullen. De bank wil klanten helpen om meer tijd over te houden voor zaken die voor hen belangrijk zijn. Dat moet ook terugkomen in de nieuwe fotografie…

Bekijk de case

Havenbedrijf Rotterdam

Campagne personeelswerving

In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam rolden we een opvallende, nieuwe campagne uit om medewerkers te werven: Come. Grow. Go.

Bekijk de case

Gemeente Den Haag

Campagne tegen eenzaamheid

De meeste mensen associëren eenzaamheid vooral met ouderen die alleen wonen en nauwelijks de deur uit komen. Een beeld dat niet volledig is.

Bekijk de case
Think Yellow is altijd verrassend door een paar stappen vooruit te denken en met leuke ideeën te komen.

Stefan Peinemann

Marketing Manager Peinemann
Foto van Paulus

Samen impactvolle concepten ontwikkelen?

Bij het ontwikkelen van een concept komen verschillende disciplines kijken, van strategie tot creatie. Wij hebben ze allemaal in huis. Door gebruik te maken van een multidisciplinaire samenwerking creëren wij sterke, impactvolle concepten.

Paulus Nabbe, Creative Director

Gerelateerde diensten

Foto van Paulus

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!