fbpx
Home Onze cultuur

Onze cultuur

We zijn nieuwsgierig, durven (risico's te nemen en fouten te maken) en hebben aandacht voor elkaar en onze klanten. We zijn ambitieus en proberen de lat steeds een stukje hoger te leggen. Maar dat niet alleen, een goede sfeer is net zo belangrijk. Wil jij ook dat jouw werkdagen voorbij vliegen? Lees dan verder.

Durf

Wij gaan uitdagingen aan en nemen risico's. Heb jij een goed idee? Top, ga er maar mee aan de slag! Kom je er zelf niet helemaal uit? Genoeg collega’s om mee te sparren. Soms lopen dingen namelijk niet zoals verwacht, maar we zetten door. En misschien stoot je je hoofd eens. Kan gebeuren. Daar leren we van.

Aandacht

We hebben oog voor elkaar. Letterlijk en figuurlijk: er zijn geen eigen kantoorruimtes bij ons. Onze deuren staan altijd voor iedereen open. Voor onze klanten, maar zeker ook voor elkaar. Met enthousiasme en energie voor onze klanten aan de slag is belangrijk, maar borrels en bitterballen na werktijd ook.

Stilstaan is voor jou geen optie. Mooi. Doen wij namelijk ook niet aan. Ook niet tijdens onze borrels op vrijdagmiddag, onze gezellige en inspirerende ontwikkelingsdagen ‘Yellow Fridays’ en traineeships.

Vraag het aan elke collega: het leukste aan werken bij Think Yellow zijn de sfeer en de mensen.

Nieuwsgierigheid

"Zo hebben wij het altijd al gedaan" kennen wij niet. Wij willen weten hoe dingen zitten, zijn kritisch en onderzoeken continu hoe het beter kan. Heb jij een andere mening? Dat kan en dat mag. Wij stimuleren je om nieuwe ideeën te onderzoeken, vragen te stellen en te blijven leren. En komt er iets nieuws voorbij, ga jij de uitdaging aan.

Na kantooruren

Er wordt natuurlijk altijd hard gewerkt. Maar net zo hard genoten. Iedere vrijdag opent de kantoorbar Barry de VrijMiBo en sluit de werkweek. En vergeet de weekendjes weg met z’n allen niet, samen sporten, carnavallen, kerstborrels en themaborrels.

Nieuwste vacatures

Alle 2 vacatures bekijken
Foto van Bob

Meer weten over werken bij Think Yellow? Laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim