fbpx
Home App laten maken

App laten maken

  • Uniek design, speciaal afgestemd op jouw organisatie en doelgroep.
  • Toe te voegen aan de App Store en Play Store
  • Geschikt voor IOS en/of Android of als web-app
Contact opnemen

App laten maken

Met een uniek design, speciaal afgestemd op jouw organisatie en doelgroep. Een app heeft interessante voordelen ten opzichte van een website. Als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de functies van een smartphone, een bijzonder platform neer wilt zetten voor betrokken klanten, of terugkerende taken sneller of eenvoudiger wilt maken. Think Yellow maakt apps die van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf en jouw doelgroep.

 

Transforming ideas into reality

Je hebt het misschien niet altijd door, maar we brengen veel tijd door op apps. We gebruiken social media, spelen games, bekijken video’s en houden onze dagelijkse activiteiten bij met allerlei handige tracking tools. Helemaal niet gek dus als je jouw idee wilt vormgeven met een app op maat. Bij Think Yellow kies je uit een eenvoudige app, een app met een uniek design of een complete app op maat. Deze is vervolgens te downloaden in de Appstore of Playstore en direct ready to use!

Kies een plan dat past bij je budget.

Download ons prijsoverzicht

Download ons prijzenoverzicht

Je ontvangt het direct in je mailbox!

Klantgerichte app laten bouwen

Er worden vaak apps gemaakt zonder de customer journey in het achterhoofd te houden. Maar als een applicatie echt goed binnen de customer journey van de doelgroep past, dan is het een uiterst krachtig online communicatiemiddel.

Een voorbeeld van een ontwikkeling met een grote impact is de populariteit van chatbots op je eigen site of op sociale media kanalen. Think Yellow speelt in op dergelijke ontwikkelingen en ontwikkelt apps die hier volledig op aansluiten.

"Geef je klanten de mogelijkheid om op een persoonlijke manier en razendsnel de dialoog aan te gaan met je merk op je website of social media"

Onze experts

Foto van Dennis

Dennis

Interactive consultant

Foto van Jasper

Jasper

Front-end Developer

Foto van Sem

Sem

Front-end Developer

Foto van Fleur

Fleur

Customer experience strateeg

We bedenken, bouwen, testen en optimaliseren jouw app totdat we er helemaal tevreden over zijn. Samen bepalen we vervolgens hoeveel support je nodig hebt. Onze specialisten halen alles uit de kast om van jouw idee een succes te maken! Van strategie en design tot development en online marketing, we hebben het allemaal in huis.

Contact opnemen
Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!