fbpx
Home WordPress website laten maken

Wordpress website laten maken

  • Meer conversie op jouw website of webshop
  • Succesvolle userflows en zoekmachine-optimalisatie
  • Zorg voor een optimale gebruikersbeleving
Contact opnemen

WordPress website laten maken

We horen je al bijna denken: ‘Waarom zou ik mijn WordPress website laten maken door deze partij?’. We snappen het wel; de keuze is nu eenmaal reuze. Maar als je even de tijd neemt om ons verhaal te lezen, dan kunnen wij je dit haarfijn uitleggen. En who knows; misschien kunnen we je keuze hiermee wel een stukje makkelijker maken.

In het kort: wij maken WordPress websites waarin we techniek en webdesign samenbrengen om de ultieme customer experience te kunnen verwezenlijken. Dat doen we natuurlijk samen, jij kent je doelgroep immers het beste. Hier sparren we dan ook graag over voordat we met de website aan de slag gaan.

 

We love WordPress

We hebben veel ervaring met het ontwikkelen van websites in WordPress, waardoor wij als geen ander weten wat de mogelijkheden binnen het systeem zijn. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons op nummer één. Dit zie je dan ook niet alleen terug in het website ontwerp, maar ook aan de achterkant is alles hierop ingericht.

Geen ingewikkelde visual builders of onduidelijke codes waarmee alleen een programmeur kan werken, maar een duidelijke constructie waar jij zelf ook mee uit de voeten kunt.

Kies een plan dat past bij je budget.

Download ons prijsoverzicht

Download ons prijzenoverzicht

Je ontvangt het direct in je mailbox!

Yes, it’s one of a kind

Wil je reguliere pagina’s, diensten, nieuwsberichten en blogpagina’s? Geen probleem! De pagina’s zijn eenvoudig te bewerken en worden automatisch in de juiste (responsive) opmaak gepubliceerd. Ben je van plan om jouw product ook online te gaan verkopen? We’ll help you out! Wij hebben namelijk ook ervaring met het bouwen van WordPress webshops.

"Onze WordPress websites zijn one of a kind en kunnen daarom ingedeeld worden zoals jij het wilt."

Onze experts

Foto van Dennis

Dennis

Interactive Consultant

Foto van Jasper

Jasper

Front-end Developer

Foto van Sem

Sem

Front-end Developer

Foto van Dennis

Dennis

Head of performance marketing

Foto van Fleur

Fleur

Customer experience strateeg

We bedenken, bouwen, testen en optimaliseren jouw WordPress website totdat we er helemaal tevreden over zijn. Samen bepalen we vervolgens hoeveel support je nodig hebt. Onze specialisten halen alles uit de kast om van jouw idee een succes te maken! Van strategie en design tot development en online marketing, we hebben het allemaal in huis.

Contact opnemen

Bram van Druten

Commercial Director

Meer informatie over onze E-commerce specialisten? Neem contact op met Bram.

Contact met Bram

Is zo’n WordPress website goed vindbaar?

De vindbaarheid van jouw website vormt de basis voor het succes van jouw online strategie. Daarom optimaliseren we de websites die we met WordPress maken voor alle belangrijke zoekmachines… maar daar blijft het niet bij.

Bij de ontwikkeling van een website gaan we ervan uit dat je meer conversies wilt realiseren. Hier zijn niet alleen het design en de techniek op gebaseerd, maar zeker ook op je business processen en de manier waarop je doelgroepen gebruikmaken van online en social kanalen.

Jouw nieuwe website moet perfect matchen met de ambities en verwachtingen van zowel jouw bedrijf als je doelgroep. Alleen zo creëer je echte meerwaarde!

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!