Home
Diensten
Motion design

Motion design

Meer aandacht met Motion design

Motion design is een krachtige oplossing om jouw verhaal te vertellen en een blijvende indruk achter te laten.

Contact opnemen

Beweging brengt design tot leven

Motion design komt in verschillende soorten en maten. Als het om creatie gaat, dan is alles mogelijk: geanimeerde karakters, stop-motion-video, een typografische animatie of een cut-out-video. We bedenken een creatief concept, een passend storyboard en een origineel motion graphic design op maat. Wil je iets weergeven wat niet te filmen is? Onze experts creëren realistische en kwalitatieve uitingen binnen jouw budget.

Onze experts

Foto van Björn

Björn

Motion Graphic Designer

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Foto van Joost

Joost

(3D) Designer

Met de nieuwste technieken brengen onze storytellers, designers en marketeers jouw verhaal tot leven. Realistisch, begrijpelijk en innemend.

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Internationale uitrol branddesign in 39 landen

Randstad Global

Door de digitalisering van hun eigen branche zocht Randstad Global naar een nieuwe positionering. Er werd gekozen voor het perspectief ‘tech & touch’, om daarmee een brug te slaan tussen digitaal en menselijk contact. Randstad heeft vestigingen in 39 landen, dus het internationaal uitrollen van deze stijl vereiste…

Bekijk de Case

Nieuwe merkverschijning

Swinkels Family Brewers

Bavaria is de naam van het succesvolle pils in de blauwe kratjes. En tot voor kort de naam van de wereldspeler met 26 verschillende biermerken, waaronder Palm en La Trappe. Toch bleef de markt Bavaria door de naam enkel en alleen associëren met het pils. Dit stond de…

Bekijk de Case

Nieuwe huisstijl

Delftse Poort

Delftse Poort, een iconisch gebouw en high-end kantorencomplex in Rotterdam. Pal naast het Centraal Station gelegen. Speciaal gebouwd voor Nationale Nederlanden, maar die bezetten door reorganisaties nog maar een kwart van het gebouw.

Bekijk de Case

Opfrisbeurt huisstijl

Vitens

Vitens is het grootste waterleidingbedrijf van ons land. Het levert drinkwater aan maar liefst 5,4 miljoen mensen in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en een aantal gemeenten in Drenthe en Noord-Holland. 

Bekijk de Case

Stijlvolle content

Delftse Poort

Delftse Poort is een future-proof bedrijfsverzamelgebouw. Het staat voor uitstekende dienstverlening, moderne werkplekken en de beste faciliteiten en services voor een optimale werk-privé-balans. Think Yellow wordt ingeschakeld om het merk Delftse Poort opnieuw te positioneren en een contentstrategie te maken. Bij aanvang van het project is zo’n 64%…

Bekijk de Case

Een nieuwe huisstijl voor het gefuseerde Stek

Stek

Na hun fusie met twee andere partijen, mochten wij voor woningcorporatie Stek uit de Bollenstreek een nieuwe huisstijl ontwikkelen. Met zowel on- als offline middelen, inclusief de re-styling van hun halfjaarlijkse magazine en de nodige fusiemiddelen.

Bekijk de Case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!