fbpx
Home Diensten Motion design

Meer aandacht met motion design

Motion design

Motion design is een krachtige oplossing om jouw verhaal te vertellen en een blijvende indruk achter te laten.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact op met Paulus, onze creative director, en ontdek de kracht van motion design.

Sparren met Paulus

Beweging brengt design tot leven

Motion design komt in verschillende soorten en maten. Als het om creatie gaat, dan is alles mogelijk: geanimeerde karakters, stop-motion-video, een typografische animatie of een cut-out-video. We bedenken een creatief concept, een passend storyboard en een origineel motion graphic design op maat. Wil je iets weergeven wat niet te filmen is? Onze experts creëren realistische en kwalitatieve uitingen binnen jouw budget.

De impact van motion design

Beeld gaat steeds vaker boven tekst. Met video’s breng je snel informatie over en neem je deze ook makkelijker op. Belangrijk detail: die video moet dan wel de aandacht vasthouden. En daar heb je motion design bij nodig.

  • Van statisch naar dynamisch beeld

    Met motion design kun je alle kanten op. De belangrijkste functie is om van statische informatie of beeld een dynamisch en aantrekkelijk geheel te maken. Hoe je dit doet, kan op veel verschillende manieren. Denk hierbij aan 2D- en 3D-animaties en motion graphics. Motion design kun je overal inzetten, van social media, websites, gebruikersplatforms tot e-mailnieuwsbrieven.

  • Motion design op jouw website

    Motion design kan van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw website. Met motion design maak je jouw digitale omgeving duidelijker en aantrekkelijker voor bezoekers. En laten wij daar als marketing agency nu eens heel goed in zijn! Maar wat zijn dan de mogelijkheden? We geven een aantal voorbeelden: het animeren van (keuze)opties op een webpagina, uitleggen wat een gebruiker kan verwachten met behulp van een korte animatie, het (onbewust) sturen van gebruikers door één keuzemogelijkheid subtiel te animeren en het bevestigen van een keuze door gebruikers met een animatie.

  • Motion design meets UX-design

    Door de vrijheid en mogelijkheden van motion design bestaat het risico op overkill. Daarom schakelen wij altijd een UX-designer in om samen met de motion designer te bepalen wat de ideale hoeveelheid aan animaties is op bijvoorbeeld jouw website.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Onderdelen content marketing

Ons werk

Uitleg animatie

Corporate animatie

Vormgevingspakket

Social animatie

Vormgevingspakket

Social animatie

Uitleg animatie

Social animatie

Social animatie

Social animatie

In het bijzondere en vertrouwelijke Odido-project hebben we intensief met Think Yellow samengewerkt. Ik heb het team ervaren als zeer kundig, oplossingsgericht en snel. Daarnaast stuk voor stuk leuke mensen om mee te werken. Dat smaakt naar meer uitdagende projecten samen!

René Bekker

Senior Brand Consultant VIM Group
Foto van Paulus

Samen jouw verhaal vertellen met motion design?

Met de nieuwste technieken brengen onze storytellers, designers en marketeers jouw verhaal tot leven. Realistisch, begrijpelijk en innemend.

Paulus Nabbe, Creative Director

Gerelateerde diensten

Foto van Paulus

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!