fbpx
Home Blogs Eeeeeeven aan mijn moeeeeder vragen!

Eeeeeeven aan mijn moeeeeder vragen!

9 mei 2016

Foto van Marleen

Marleen Arts

Gisteren was het moederdag. Nu leek het ons grappig om aan een aantal van onze moeders te vragen of zij weten waar wij als Think Yellower’s ons nou de hele dag mee bezig houden. Eeeeeeven aan mijn moeeeeder vragen… (zo nu heb je die de rest van de dag in je hoofd)!

De antwoorden zijn hilarisch. En écht ‘op zijn moeders’. Waar de een meer het gevoel heeft dat ze een sollicitatie voor haar zoon aan het invullen is, weet de ander vooral dat haar dochter graag thee drinkt en een mooi uitzicht heeft vanaf haar werkplek… Mijn eigen mama heeft vooral een visueel beeld van mijn werkdag.

Hebben ze het bij het juiste eind?

Mama van Mark

“Bij de vraag wat Mark precies voor werk doet dacht ik nu kan ik wel gaan googlen en kijken wat het precies inhoud. Maar ik zal eerlijk zijn en bekennen dat ik het zelf niet precies weet ?.

Ik denk dat het te maken heeft met bedrijven helpen om te zorgen dat dat ze zichzelf op de kaart zetten via internet en social media.

Mark is een erg sociale en gedreven jongen. Ik denk dat deze functie op zijn lijf geschreven is.”

Mama van Nikki

“Ik denk dat jij voor jullie klanten bezig bent met het onderzoeken hoe zij hun websites het beste kunnen inrichten, dat die snel door zoekmachines gevonden kunnen worden en tips geeft aan de beheerders van de inkomende stroom aan Facebook, Twitter en E-mail berichten over het zo gelikt mogelijk reageren daarop.

Verder heb je zo’n mooi uitzicht,  dat ik als je even van je computer wegmoet i.v.m. werkplekvereisten m.b.t. computer gebruik heerlijk over de Rotterdamse haven uitkijkt met een mok thee in je hand.”

Mama van Marleen

“Wat denk je waar je kind op haar werk over het algemeen bezig is… Poehhh! Dat is een lastige vraag voor mij want ik weet het niet precies en daar schaam ik me wel een beetje voor!

De voorstelling die ik heb is dat zij voor Think Yellow werkzaam is om bedrijven/producten goed vindbaar te maken op social media. De bedrijven gaan een tijdelijk arbeidscontract met haar aan.

Marleen werkt denk ik aan haar “eigen” buro en zit veel aan te telefoon en voor de computer. Ik denk dat ze sterk is in de belevingswereld, de communicatie en overredingskracht. Ze is denk ik ook regelmatig face to face in gesprek met de mensen waar ze voor werkt. Ik denk dat ze veel teksten maakt voor de website’s voor de bedrijven waar ze dan tijdelijk voor werkt wat belangrijk is voor de presentatie en vindbaarheid van die bedrijven.

Af en toe wordt er een spelletje dart gespeeld en ze kijkt uit naar de terugkomdag op vrijdag, omdat ze dan haar collega’s en werkgevers ziet om de werkweek door te spreken en geïnteresseerd is hoe het het met hen gaat en wat hen zoal bezig houdt.

Ik ben benieuwd of ik het bij het goede eind heb. Maar als moeder vind ik het ‘t allerbelangrijkste dat Marleen goed in haar velletje zit. De juiste baan is een heel belangrijk onderdeel om gelukkig te zijn. En volgens mij is ze dat!”

Lief hè?

Thanks mama’s. We zullen binnenkort maar eens een momentje ‘thee met koekjes’ inplannen om het jullie haarfijn uit te leggen.

Trouwens… Via deze link vind je een overzicht van al onze werkzaamheden.