fbpx
Home Social Media Specialist

Social media specialist bij jou op kantoor

Detachering social media specialist

Een social media specialist is onmisbaar als je meer social presence voor jouw organisatie wil creëren. Onze social media experts halen al Snappend en Tiktokkend het beste uit jouw socials. Zij vergroten jouw LinkedIn community en scoren leads middels social advertising.

We geloven in korte lijntjes. Onze gedetacheerde social media specialisten werken daarom graag bij jou op kantoor. Zo haal jij waardevolle kennis in huis, schakelen we snel met elkaar en kunnen we optimalisatie direct doorvoeren.

Wil jij weten hoe wij snel een social media specialist toevoegen aan jouw team? Een telefoontje met Bram resulteert direct in een expert bij jou op kantoor!

Neem contact op met Bram

Social media expert inhuren

Wil jij een social media specialist gedetacheerd bij jou op kantoor? Een expert waarbij contentcreatie geen taak is maar een lifestyle? Maak dan kennis met een van onze specialisten.

Met onze social media specialisten bereik je jouw gewenste doelgroep via social media kanalen als LinkedIn, Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat en Twitter. Door marktonderzoek, doelgroepanalyses en concurrentieanalyses bepalen zij welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw doelstelling. Of je nu meer traffic, leads of naamsbekendheid wilt.

Jouw socials presteren met hen optimaal, en altijd binnen de gestelde deadline en budget. Zij maken een strategie, bedenken en optimaliseren campagnes en weten precies wat trending is. Hierdoor kan jij snel inspelen op commerciële kansen van deze platformen.Door continu jouw social succes te monitoren en campagnes bij te stellen waar nodig, zorgen onze social media experts dat jouw organisatie in beeld is bij je doelgroep. Zo haal jij het maximale uit jouw communities!

Zo gaan wij te werk

Net zoals social om connectie draait, draait het bij ons om de ‘klik’ tussen jou en de juiste social expert. We matchen altijd een specialist aan jouw organisatie op basis van jouw specifieke uitdaging. Vanuit een integrale benadering zoomen we eerst in op jouw doelstellingen. Daarna bepalen we samen welke social media specialist het beste aansluit op deze uitdaging. Liggen jouw social kansen vooral bij het opbouwen een community? Of gaan scherpe advertising campagnes juist bijdragen aan jouw doelstellingen? De kansen voor jouw organisatie bepalen welke social media expert bij jou op kantoor gaat bijdragen aan succes.

Onze professionals zijn al vanaf een dag per week inzetbaar.

Meer informatie

De voordelen van een ingehuurde social media expert

  • Altijd een deskundige social media expert die in kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Al onze social media specialisten zijn Meta en LinkedIn certified.

  • Ellenlange rapportages doorspreken? Daar sturen we tegenwoordig toch gewoon een tweetje voor? Onze socialspecialisten vervelen je niet met vakjargon en onduidelijke cijfertabellen. Liever laten we jou in een heldere analyse zien hoe jouw socials presteren en hoe je jouw campagnes verder optimaliseert.

  • Targetting is key als het gaat om social media. Onze social media specialisten zitten bovenop alle social updates en zetten nieuwe targetting mogelijkheden direct in op jouw campagnes.

  • De kracht van onze gedetacheerde social media specialisten is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Direct resultaat!

  • We besteden veel aandacht aan opleiding, trends en ontwikkelingen. Eens per maand komen onze specialisten bij elkaar om kennis te delen en cases (dus ook die van jou) te besprekenn. Met één specialist haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact
Onderdelen seo uitbesteden

Daarom kies voor je Think Yellow

Wij zijn een ervaren partij voor detachering van social media professionals. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Als full-service marketingbureau hanteren we een integrale aanpak voor alle (online) marketingdisciplines en vraagstukken van onze klanten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

Foto van Bram

Meer weten over onze social media professionals? Neem dan contact met ons op!

Een social media specialist bereikt jouw doelgroep met de juiste content, op het juiste moment én op de juiste plek. Verhoog jouw naamsbekendheid, traffic en/of leads. Onze specialisten zorgen voor een optimale inzet van jouw social media budget. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bram van Druten, Commercial Director

Cases

Royal Delft | Invulling van interim marketingmanager vacature

Interim talent gescout

We mochten Royal Delft helpen bij de invulling van een interim (Online) Marketing Manager. Vanwege het vertrek van hun Marketing Manager in vast dienstverband was Royal Delft opzoek naar een nieuwe invulling van deze rol. In eerste instantie in tijdelijke vorm. Niet alleen zodat er voldoende tijd was…

Bekijk de case

Hero Benelux | Werving en selectie personeel

'Heroes' gezocht

Hero Benelux was op zoek naar drie echte ‘heroes’. Enthousiaste talenten die pasten binnen de Hero-cultuur. En helden die samen met het digital commerceteam het online marktaandeel van Hero verder konden vergroten. Om tijdelijk te voorzien in de capaciteitsbehoefte leverden we razendsnel een digital commercemanager, een e-commerce specialist…

Bekijk de case

Leen Bakker | Detachering content marketeer

Contentmarketeer voor meubelketen

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.…

Bekijk de case
Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!