fbpx
Home SEO specialist

SEO-specialist bij jou op kantoor

Detachering SEO-specialist

Hoger ranken in zoekmachines en daardoor meer potentiële klanten bereiken. Onze SEO-specialisten zorgen voor een betere positie in Google, waardoor jij meer relevant verkeer op jouw website ontvangt. Wij detacheren SEO-professionals die jouw website duurzaam optimaliseren. Omdat wij het liefst bij jou op kantoor werken haal je waardevolle kennis in huis, en schakelen we snel met elkaar.

Wil jij weten hoe wij snel een SEO-expert toevoegen aan jouw team? Een telefoontje met Bram resulteert direct in een expert bij jou op kantoor!

Neem contact op met Bram

Een ervaren SEO-specialist met detachering

Wil jij een SEO-specialist in jouw organisatie om een hogere organische zoekmachinepositie te realiseren? Een expert die onderzoekt welke zoektermen zorgen voor veel relevant verkeer naar jouw website? Om vervolgens te organiseren dat jij zichtbaar bent in zoekmachines wanneer er wordt gezocht op deze zoekwoorden? Maak dan kennis met een van onze specialisten.

Algoritmes van zoekmachines wijzigen continu. Er vinden constant nieuwe ontwikkelingen plaats die de positie van jouw website veranderen. Wil je voorblijven op de concurrent? Met de detachering van een SEO-specialist bij jou op kantoor borg je een continue sturing van jouw SEO campagnes bij wijzigingen in het algoritme.

Anders dan met paid media draag je met de inzet van earned media door middel van een SEO-specialist bij aan duurzaam resultaat voor je organisatie.

Zo gaan wij te werk

We matchen altijd een specialist aan jouw organisatie op basis van jouw specifieke uitdaging. Vanuit een integrale benadering zoomen we eerst in op jouw doelstellingen. Daarna bepalen we samen welke SEO-specialist het beste aansluit op deze uitdaging. Liggen jouw SEO kansen vooral bij het opbouwen van een sterkere domeinautoriteit? Of gaat meer relevante SEO content juist bijdragen aan jouw doelstellingen? De kansen voor jouw organisatie bepalen welke SEO-expert bij jouw op kantoor gaat bijdragen aan succes.

Onze professionals zijn al vanaf een dag per week inzetbaar.

Meer informatie

De voordelen van een gedetacheerde SEO-specialist

  • Altijd een deskundige SEO-expert die in kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Al onze SEO-experts zijn óók certified Google Ads specialist. Zo dragen de SEO optimalisaties ook altijd bij aan je SEA resultaten.

  • Wij houden niet van wollig taalgebruik: liever legt onze SEO-specialist je in een paar minuten uit hoe jouw SEO campagnes ervoor staan aan de hand van een duidelijke rapportage.

  • Onze SEO-experts beheersen diverse disciplines: zowel technische SEO als linkbuilding en contentoptimalisatie

  • De kracht van onze gedetacheerde SEO-specialisten is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Direct resultaat!

  • We besteden veel aandacht aan opleiding, trends en ontwikkelingen. Eens per maand komen onze specialisten bij elkaar om kennis te delen en cases (dus ook die van jou) te bespreken. Met één specialist haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact
SEA uitbesteden uitgangspunten

Daarom kies je voor Think Yellow

Wij zijn een ervaren partij voor detachering van SEO-professionals. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke specialisten hier het beste op aansluiten. Als full-service marketingbureau hanteren we een integrale aanpak voor alle (online) marketingdisciplines en vraagstukken van onze klanten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

Foto van Bram

Ook meer weten over onze SEO-professionals? Neem dan contact met ons op!

Een SEO-specialist activeert jouw (potentiële) klant op het perfecte moment. Maak je organisatie beter vindbaar, verhoog je websiteconversie door het aantrekken van meer relevant verkeer en haal meer leads binnen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bram van Druten, Commercial Director

Cases

Royal Delft | Invulling van interim marketingmanager vacature

Interim talent gescout

We mochten Royal Delft helpen bij de invulling van een interim (Online) Marketing Manager. Vanwege het vertrek van hun Marketing Manager in vast dienstverband was Royal Delft opzoek naar een nieuwe invulling van deze rol. In eerste instantie in tijdelijke vorm. Niet alleen zodat er voldoende tijd was…

Bekijk de case

Hero Benelux | Werving en selectie personeel

'Heroes' gezocht

Hero Benelux was op zoek naar drie echte ‘heroes’. Enthousiaste talenten die pasten binnen de Hero-cultuur. En helden die samen met het digital commerceteam het online marktaandeel van Hero verder konden vergroten. Om tijdelijk te voorzien in de capaciteitsbehoefte leverden we razendsnel een digital commercemanager, een e-commerce specialist…

Bekijk de case

Leen Bakker | Detachering content marketeer

Contentmarketeer voor meubelketen

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.…

Bekijk de case
Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!