fbpx
Home
SEA specialist

SEA-specialist bij jou op kantoor

Detachering SEA-specialist

Een SEA-specialist is onmisbaar als je meer bereik, traffic en conversies wilt genereren. Onze SEA-specialisten halen het beste uit jouw advertentiebudget en zorgen voor een hoge doorklikratio en ROI. We geloven in korte lijntjes. Onze gedetacheerde SEA-specialisten werken daarom graag bij jou op kantoor. Zo haal jij waardevolle kennis in huis, schakelen we snel met elkaar en kunnen we optimalisatie direct doorvoeren.

Wil jij weten hoe wij snel een SEA-expert toevoegen aan jouw team? Een telefoontje met Bram resulteert direct in een expert bij jou op kantoor!

Neem contact op met Bram

Een ervaren SEA-specialist via detachering

Wil jij een SEA-specialist gedetacheerd bij jou op kantoor? Een expert die de balans vindt tussen het juiste budget, de juiste trefwoorden en de juiste advertentie? Maak dan kennis met een van onze specialisten.

Met onze SEA-specialisten kun je snel zoekwoorden testen en analyseren. Zij onderzoeken of je met specifieke zoekwoorden meer conversie genereert en welke zoekwoorden wel en niet werken voor jouw product of dienst. Hierdoor halen we in korte tijd grote volumes data van jouw doelgroep op, waarmee je óók jouw overige marketingcampagnes verder optimaliseert. Anders dan met earned media boek je met een SEA-specialist snel resultaat. Dat betekent meer bereik, meer clicks en meer conversies.

Door continu de resultaten te monitoren en advertenties bij te stellen waar nodig, zorgen onze SEA-experts ervoor dat jouw organisatie een toppositie in de zoekresultaten behaalt! Overigens kun je jouw SEA-vraagstuk ook aanvullen met SEO-kennis van onze SEO-specialisten.

Zo gaan wij te werk

Wij investeren in kwaliteit en duurzame relaties. Door ons uitgebreide netwerk van professionals maken wij snel de match tussen klantbehoefte en expertise. Hierbij is de jouw uitdaging altijd leidend voor het detacheren van de juiste specialist. Door in kaart te brengen waar jouw organisatie op dit moment behoefte aan heeft, bepalen we samen met jou welke SEA-professional het beste past bij jouw organisatie. Hierdoor leggen we de basis voor betekenisvolle samenwerkingen die impact maken! Er zijn verschillende ‘SEA-smaken’ en specialismen mogelijk. Denk aan: Google Display, Google Shopping en Display & Video 360° (DV360).

Meer informatie

De voordelen van een gedetacheerde SEA-specialist

  • Altijd een deskundige SEA-expert die qua kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Al onze SEA-specialisten zijn Google Adwords certified.

  • Duidelijke rapportages: bij ons geen ingewikkelde schema’s en cijfertabellen in lettertype 8. Een SEA-expert van Think Yellow vertelt jou in slechts een paar minuten hoe jouw campagnes ervoor staan.

  • Targetting is key als het gaat om Google Display, Shopping en DV360.

  • Onze SEA-specialisten zitten bovenop alle Google-updates en zetten nieuwe targettingmogelijkheden direct in op jouw campagnes.

  • De kracht van onze gedetacheerde SEA-specialisten is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Je hebt dus direct resultaat!

  • We besteden veel aandacht aan opleiding, trends en ontwikkelingen. Eens per maand komen onze specialisten bij elkaar om kennis te delen en cases (dus ook die van jou) te bespreken. Met één specialist haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact
Sollicitatieproces_Efraim

Daarom kies voor je Think Yellow

Wij zijn een ervaren partij voor detachering van SEA-professionals. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Als full-service marketingbureau hanteren we een integrale aanpak voor alle (online) marketingdisciplines en vraagstukken van onze klanten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

Foto van Bram

Meer weten over onze SEA-professionals? Neem contact met ons op!

Een SEA-specialist activeert jouw klant precies op het juiste moment. Verhoog je bereik, clicks en conversies. Onze specialisten zorgen voor een optimale inzet van jou SEA-budget. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bram van Druten, Commercial Director

Cases

Royal Delft | Invulling van interim marketingmanager vacature

Interim talent gescout

We mochten Royal Delft helpen bij de invulling van een interim (Online) Marketing Manager. Vanwege het vertrek van hun Marketing Manager in vast dienstverband was Royal Delft opzoek naar een nieuwe invulling van deze rol. In eerste instantie in tijdelijke vorm. Niet alleen zodat er voldoende tijd was…

Bekijk de case

Hero Benelux | Werving en selectie personeel

'Heroes' gezocht

Hero Benelux was op zoek naar drie echte ‘heroes’. Enthousiaste talenten die pasten binnen de Hero-cultuur. En helden die samen met het digital commerceteam het online marktaandeel van Hero verder konden vergroten. Om tijdelijk te voorzien in de capaciteitsbehoefte leverden we razendsnel een digital commercemanager, een e-commerce specialist…

Bekijk de case

Leen Bakker | Detachering content marketeer

Contentmarketeer voor meubelketen

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.…

Bekijk de case
Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!