GGN

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider loopt het bedrijf voorop als het gaat om innovatie en beschikt zij over de grootste debiteurendatabase van Nederland. Online Marketeers wordt in 2016 aangehaakt om GGN te ondersteunen bij de ontwikkeling en online marketing van ggn.nl/incasso.

Mastering online marketing.

Klanten die hun rekening niet of slecht betalen. Veel bedrijven krijgen ermee te maken. GGN biedt totaaloplossingen die dit ongemak verhelpen. Het incassobureau weet wat ze moet doen om klanten te laten betalen, zonder de verstandhouding aan te tasten. Met haar nieuwe online klantenplatform maakt zij het aanmelden van zaken en incasseren van facturen nog eenvoudiger.

Dit is niet de enige uitbreiding op het gebied van online. Ook online marketing krijgt een prominente rol. Bij aanvang van de samenwerking helpen we GGN met het in de markt zetten van haar online incassodienstverlening. We draaien SEA-campagnes, verzorgen de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website en houden scherp het belangrijkste doel in het oog: nieuwe klanten werven. Ondertussen ondersteunen we GGN met strategisch advies én uitvoerende slagkracht.

In de jaren die daarop volgen vliegen we diverse specialisten in bij GGN. Eén van onze online strategen zet een strategisch fundament neer. Met dit plan in de hand gaan onze SEA- en SEO-specialisten aan het werk. Zij vergroten de Return on Investment met lagere kosten per conversie en meer kwalitatieve leads.

De grafiek hieronder toont de organische groei van bezoekers van het online incasso portal in 2018 in vergelijking met 2017.

Organisch verkeer 2018 vs. 2017

De online marketing efforts betalen zich terug. In 2018 stijgt het organisch verkeer met 61% ten opzichte van het jaar ervoor. Er vinden 7% meer conversies plaats en 68% nieuwe klanten melden zich bij GGN. Hun niet of slecht betalende klanten worden voortaan opgevangen door het grootste incassobureau van Nederland.

Ook meer uit je online marketing halen?

Ons hele team van specialisten staat voor je klaar. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw online ambities te realiseren. Ben je klaar voor jouw volgende stap in online marketing en SEA-optimalisatie? Neem vandaag nog contact met ons op.