ANWB

De wereld ligt aan je voeten. De mooiste bestemmingen binnen handbereik. Of je nu dagelijks onderweg bent, een weekendje weggaat of langer op vakantie gaat: de ANWB helpt je om de juiste keuze op de juiste momenten te maken. Met diensten als de Wegenwacht, de Alarmcentrale, verzekeringen, (juridisch) advies, een rijopleiding, tours en een eigen productenlijn. Online Marketeers werd ingeschakeld om de producten en diensten van de ANWB bij iedereen onder de aandacht te brengen!

We’ve got your back.

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moesten direct aan het werk kunnen op de afdeling van de ANWB.

Samen resultaat boeken

Onze senior SEA-specialisten schoven snel aan om de SEA-activiteiten naar een hoger niveau te brengen. Met trainingen en kennissessie vergrootten we de kennis van het team en bevorderden we de kennisdeling tussen diverse afdelingen. De nauwe samenwerking van SEA- en SEO-specialisten van de ANWB en Online Marketeers leverde niet alleen veel meer betaald verkeer op, ook voor het organische verkeer werkte deze samenwerking optimaal. Hierdoor vond er een optimalisatieslag plaats voor paid en owned verkeer, waardoor er weer budget overbleef voor andere campagnes.

Dynamische advertenties vanuit de product-feed

De nieuwe product-feed-campagne die Online Marketeers introduceerde bevat dynamische advertenties. Hierin worden prijswijzigingen en veranderingen in de voorraad voortaan automatisch doorgevoerd. Dit scheelt de portal managers én SEA-specialisten elke dag veel handmatig werk, onderhoud en tijd. Zo is er tijd en geld over voor groei en innovatie! 

Nieuwsgierig geworden?

Ons hele team van specialisten staat voor je klaar. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw online ambities te realiseren. Ben je klaar voor jouw volgende stap in online marketing en SEA-optimalisatie? Neem vandaag nog contact met ons op.