Airbus

Al die informatie zegt pas iets als het leesbaar wordt gemaakt, toch? Op de kaarten is de luchtkwaliteit van vandaag te zien, en een voorspelling voor morgen. Ontwikkeld door het Hello There team van Smidswater, samen met de developers van Airbus. De focus ligt op het inladen van data in fases, fijne werking op mobiel, fancy interactieve grafieken en je kan de luchtkwaliteit terug zien van een locatie in een bepaalde periode. Live data vanuit de ruimte, gefixt via API’s! Hello (There) Earth!

Al die data zeggen pas iets als we ze goed kunnen begrijpen en doorgronden.

Samen met de developers van Airbus hebben we gewerkt aan een interactieve ontsluiting van die data. De kaarten tonen we op een overzichtelijke manier waarbij je de luchtkwaliteit van vandaag en de voorspelling van morgen en geven. Airbus geeft hiermee inzicht in wat er mogelijk is met de beschikbare data, onderbouwd met een stabiele online ontsluiting met de focus op het gefaseerd laden van data, een soepele mobiele ontsluiting, een inhoudelijke verdieping met interactieve grafieken en de mogelijkheid om terug te blikken in de luchtkwaliteit van een locatie binnen een bepaalde periode.
Live data vanuit de ruimte, gekoppeld en ontsloten via API’s! Hello (There) Earth!

Meer weten?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!