Home
Recruitment & interim solutions

Vaste en tijdelijke professionals

Direct je vacature of opdracht aanmelden

Onze diensten

Recruitment

Zoek je de beste marketing professionals voor een vast dienstverband? Met ons hoogwaardige netwerk vinden wij snel die gedreven professional die past binnen het DNA van jouw bedrijf.

Meer over Recruitment

Detachering

Zoek je (tijdelijke) extra capaciteit op je marketingafdeling? Wij zorgen voor een direct inzetbare ervaren marketing professional bij jou op kantoor. Voor zo lang of zo kort als jij nodig hebt.

Meer over Detachering

Interim

Zoek je strategische marketing professionals die jouw business een boost geven? Wij vinden snel een ervaren interim match die jouw ambities boost met nieuwe ideeën. Flexibel en direct inzetbaar.

Meer over Interim

Employer branding & recruitmentmarketing

Met onze employer branding verminder je het verloop en vul je makkelijker vacatures in met kwalitatieve mensen. Vergroot de betrokkenheid van je team met onze employer engagement.

Onze visie op de werving van marketing professionals

De dynamiek binnen de arbeidsmarkt is veranderd. Marketing professionals zijn kritischer en maken een bewustere keuze voor een werk- of opdrachtgever. Combineer dit met de krappe arbeidsmarkt en jouw bedrijf staat voor een grote uitdaging bij het vinden van talenten. Voor een duurzame match toetsen we niet alleen de kennis, maar achterhalen we ook of een kandidaat past binnen het DNA van jouw bedrijf.

Vacature of opdracht aanmelden

Reviews

: :
Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Think Yellow past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Think Yellow, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Think Yellow ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

:
De aanpak van Think Yellow is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Think Yellow ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk salesteam waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

:
Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Think Yellow. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

Recruitmentproces

 1. Waarom Think Yellow

  Je kiest voor Think Yellow omdat wij marketing begrijpen. Wij weten alles van het specialisme dat jij zoekt. Recruitment benaderen wij als een marketingproces.

 2. Een employer branding- en functieprofiel

  Kandidaten kiezen niet alleen voor een baan, maar ook voor jou als bedrijf. Waar komt jullie nieuwe collega terecht? Dat brengen wij uitgebreid in kaart. Het resultaat: een scherper functieprofiel waarin je werkgeversmerk sterk naar voren komt. En Think Yellow als ambassadeur van jouw organisatie.

 3. De recruitment marketingstrategie

  Met de juiste copy, creatie en online campagne zetten we jouw vacature in de markt. Daarbij combineren wij onze expertise als marketing agency en recruitmentbureau.

 4. Op zoek naar de juiste kandidaat

  Wij benaderen kandidaten persoonlijk, waarbij we uitgaan van hun ambities en drijfveren. Geschikte kandidaten nodigen we uit voor een diepte-interview. Daarbij vragen wij altijd door. Wij weten welke vragen we (online) marketeers moeten stellen. Noem ons kritisch en enthousiast in één.

 5. Maak kennis met de kandidaat

  Past een kandidaat bij jouw organisatie? Dan introduceren we de kandidaat. We helpen bij het inplannen en opvolgen van de kennismakingen binnen jouw organisatie. Ook houden we nauw contact en treden op als jouw ambassadeur. Indien nodig geven we advies bij het arbeidsvoorwaardelijk voorstel en bemiddelen we hierin.

 6. Gefeliciteerd met jullie nieuwe collega!

  Ook na de eerste werkdag houden wij graag contact. Met jou en de kandidaat. Want we zijn benieuwd naar de stappen die jullie samen gaan zetten. We energize your ambition!

Foto van Bob

We horen graag jouw verhaal!

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.