fbpx
Home People Recruitment & interim solutions

Vaste en tijdelijke marketing branding communicatie professionals

Snel jouw nieuwe professional vinden

Onze diensten

“Breng je merk tot leven en leef je in in de candidate journey!

Open deuren? Misschien wel, maar als je je recruitment proces nu eens benadert als marketing en salesfunnel, zul je merken dat je 150% meer kandidaten aan tafel krijgt.

Dus luister naar de drijfveren en ambitie van de (potentiële) werknemer en speel daarop in tijdens het proces.”

Bob Geerards – Director Recruitment & Interim

Vacature of opdracht aanmelden

Reviews

: :
Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Think Yellow past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Think Yellow, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Think Yellow ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

:
De aanpak van Think Yellow is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Think Yellow ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk salesteam waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

:
Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Think Yellow. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

Foto van Bob

We horen graag jouw verhaal!

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.