fbpx
Home People Interim management Interim marketingmanager

Interim marketingmanager voor jouw organisatie

Interim marketingmanager

Een interim marketingmanager is onmisbaar bij het ontwikkelen, implementeren en coördineren van een marketingstrategie. Met een van onze interim marketingmanagers is jouw marketingbudget realistisch, ROI-based geformuleerd én wordt deze bewaakt. Hij of zij stuurt jouw marketingteam aan, monitort KPI’s en stuurt zo nodig bij om het maximale resultaat te behalen. Hierdoor haal je waardevolle kennis in huis en profiteer je direct van de expertise van een ervaren marketingmanager.

Wil jij een interim marketingmanager toevoegen aan jouw team? Bel met Bram voor een expert!

Contact met Bram

Een interim marketingmanager

Onze interim marketingmanagers bieden expertise voor complexe marketingprojecten. Zij geven jouw marketingteam en doelstellingen een boost.

Zij kijken kritisch naar jouw geformuleerde marketingdoelstellingen en KPI’s en zetten deze om naar meetbare resultaten. Ze adviseren hoe jouw organisatie de hoogst mogelijke ROI behaalt uit jouw marketingbudget. Hij of zij stuurt jouw marketingteam aan en bepaalt samen met jou de juiste strategie voor de toekomst. Met onze interim marketingmanagers stroomlijn je processen die positief bijdragen aan meer leads, MQL’s, SQL’s, opportunities, klanten en omzet.

Een interimmanager stelt kritische vragen, zodat je met een nieuw perspectief naar jouw bedrijfsprocessen kijkt. Doordat een interim manager extern in jouw organisatie komt, is hij of zij in staat om harde beslissingen te maken, ten gunste van jouw organisatie. Hij of zij biedt oplossingen voor jouw bedrijfs- en marketingprocessen, waardoor jouw organisatie groeit!

Zo gaan wij te werk

Wij investeren in kwaliteit en duurzame relaties. We matchen altijd een interim marketingmanager aan jouw organisatie op basis van jouw specifieke uitdaging. Vanuit een integrale benadering zoomen we eerst in op jouw toekomstvisie. Daarna bepalen we samen welke interim manager het beste aansluit. Door ons uitgebreide netwerk van professionals maken wij snel de match tussen klantbehoefte en expertise. Hierdoor leggen we de basis voor betekenisvolle samenwerkingen die impact maken! Onze professionals zijn al vanaf een dag per week inzetbaar.

Meer informatie

De voordelen van een interim marketingmanager

  • Altijd een deskundige marketingmanager die qua kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Duidelijke rapportages: bij ons geen ingewikkelde schema’s en cijfertabellen in lettertype 8. Een interim marketingmanager van Think Yellow vertelt jou in slechts een paar minuten hoe jouw marketingdoelstellingen ervoor staan.

  • Onze interim marketingmanagers zijn verantwoordelijk voor markt- en doelgroepanalyses en zijn geoefend om deze snel in kaart te brengen.

  • De kracht van onze interim marketingmanagers is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Je hebt dus direct resultaat!

  • De interim marketingmanagers van Think Yellow hebben veel ervaring met het aansturen van marketingafdelingen bij verschillende bedrijven. Zij weten hoe ze het beste resultaat uit jouw team kunnen halen.

  • We besteden veel aandacht aan opleiding, trends en ontwikkelingen. Eens per maand komen onze mensen bij elkaar om kennis te delen en cases (dus ook die van jou) te bespreken. Met één interimmer haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact
Sollicitatieproces_Efraim

Daarom kies voor je Think Yellow

Wij zijn een ervaren partij voor het vinden en plaatsen van interim marketingmanagers. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Als full-service marketingbureau hanteren we een integrale aanpak voor alle (online) marketingdisciplines en vraagstukken van onze klanten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

Foto van Bram

Meer weten over onze interim marketingmanagers? Neem contact op!

Een interim marketingmanager ontwikkelt, implementeert en coördineert jouw marketingstrategie. Verhoog jouw leads, MQL’s, SQL’s, opportunities en omzet! Onze interim marketingmanagers zorgen voor een optimale inzet van jouw marketingbudget. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bram van Druten, Commercial Director

Cases

Royal Delft | Invulling van interim marketingmanager vacature

Interim talent gescout

We mochten Royal Delft helpen bij de invulling van een interim (Online) Marketing Manager. Vanwege het vertrek van hun Marketing Manager in vast dienstverband was Royal Delft opzoek naar een nieuwe invulling van deze rol. In eerste instantie in tijdelijke vorm. Niet alleen zodat er voldoende tijd was…

Bekijk de case

Hero Benelux | Werving en selectie personeel

'Heroes' gezocht

Hero Benelux was op zoek naar drie echte ‘heroes’. Enthousiaste talenten die pasten binnen de Hero-cultuur. En helden die samen met het digital commerceteam het online marktaandeel van Hero verder konden vergroten. Om tijdelijk te voorzien in de capaciteitsbehoefte leverden we razendsnel een digital commercemanager, een e-commerce specialist…

Bekijk de case

Leen Bakker | Detachering content marketeer

Contentmarketeer voor meubelketen

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.…

Bekijk de case

Reviews

: :
Think Yellow bleek in staat om snel goede kandidaten te leveren. Daarnaast was het proces daarnaartoe erg plezierig. In een overspannen arbeidsmarkt heeft Think Yellow proactief de juiste kandidaten benaderd en kunnen overhalen om de gesprekken met ons aan te gaan. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat: een heel enthousiast, professioneel en gebalanceerd team.
Lees meer

Sander Nuhoff

Head of Marketing, Category Management & E-commerce

Hero Benelux

:
Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Think Yellow. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

:
Voor de eigen dienstverlening is Kalibra ervan overtuigd dat je specialistische werkzaamheden moet overlaten aan diegene die er goed in is. Die heeft daarvoor de kennis en opleiding, de benodigde attributen en de ervaring. Dat is precies de reden, waarom wij onze online dienstverlening overlaten aan Think Yellow. Zij blijven ons, als geen ander, keer op keer verrassen met wat er allemaal kan, en hoe zij dat feilloos voor ons in weten te richten. Chapeau!
Lees meer

Mark Odijk

Commercieel Manager

Kalibra (onderdeel van ENGIE)

:
Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Think Yellow past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Think Yellow, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Think Yellow ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

:
Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Think Yellow een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

:
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

:
Think Yellow weet ons altijd te verrassen. Zo kunnen we gezamenlijk onze kanalen efficiënt inzetten!
Lees meer

Niels Beringen

Product Marketeer

GGN

:
Think Yellow is altijd verrassend door een paar stappen vooruit te denken en met leuke ideeën te komen.
Lees meer

Stefan Peinemann

Marketing Manager

Peinemann

:
Direct, to the point en succesgedreven. Dat is Think Yellow voor ons.
Lees meer

Maarten van Nielen

Kantoordirecteur

Rassers Advocaten

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!