fbpx
Home People Interim management

In good company

Interim Management

Zoek je (op tijdelijke basis) een hooggekwalificeerde en ervaren manager binnen je marketing communicatie afdeling? Die kan ondersteunen bij een complexe uitdaging? Of om het (onverwachts) wegvallen van een manager op te vangen? Wij matchen direct de juiste interim manager met jouw organisatie.

Wil je weten hoe wij snel een marketing interim manager bij jou aan de slag krijgen? Een telefoontje met Bob resulteert in een geschikte professional voor jouw organisatie.

Bellen met Bob

Interim marketing managers

Onze interim managers zijn hooggekwalificeerde, ervaren professionals. Het zijn decision makers en people managers die onmiddellijk operationeel zijn. On-the-spot en tijdelijk, net zolang dat nodig is. Zij zorgen voor de juiste kennis, een nieuwe impuls en extra drive. Beschikken over passende expertise en hebben een objectieve kijk op de zaak. Een creatieve, inspirerende blik. Onze interim managers bieden oplossingen én nemen daarvan operationele verantwoordelijkheid. Zij werken midden in de dagelijkse praktijk van jouw onderneming en beheren het traject tot en met de implementatie.

89%

van de bedrijven verklaart dat interim management via een bureau 'value for money' biedt

93%

geeft na een een eerste ervaring aan in de toekomst opnieuw een beroep te doen op interim managers

90%

van de bedrijven ervaren voordelen in kostenefficiëntie die interim management met zich meebrengt

Download: 8 valkuilen als je aan de slag gaat met tijdelijk personeel

Inclusief tips om ze te voorkomen.

Download

Download: 8 Valkuilen als je aan de slag gaat met tijdelijk personeel

Je ontvangt het direct in je mailbox!

Een greep uit onze interim managers

Foto van Sander

Sander

Digitaal Strateeg

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Foto van Tijs

Tijs

Strategy Director

Foto van Marleen

Marleen

Marketing Manager

Foto van Edsco

Edsco

Merk- en Communicatiestrateeg

Foto van Lisan

Lisan

Marketing Consultant

Foto van Anouk

Anouk

Teamlead Social Media

Wij hebben diverse interim managers die jouw business een boost willen geven. Van marketing managers tot customer experience managers. Zij nemen de uitdaging onmiddellijk aan en voeren deze effectief uit binnen het kader van jouw doelstellingen. Met hun expertise en objectieve blik nemen ze samen met jouw beslissingen.

Contact opnemen

Waarom een interimmer via Think Yellow?

Samen met jou kijken we naar het niveau en de behoefte binnen jouw vraagstuk. Op basis hiervan matchen we de juiste interimmer, stellen we een plan op en voeren deze uit.

 • Advies en begeleiding

  We bieden advies en begeleiding bij de probleemanalyse van jouw organisatie. Met daaropvolgend een eerste benadering van de te implementeren oplossing.

 • De meest geschikte kandidaat

  Wij staan in voor het selecteren en introduceren van de interimmer die de opdracht succesvol kan vervullen. We beschikken over een ruim netwerk aan professionals, waaronder een grote database aan interim managers.

 • Snelheid

  Door ons grote netwerk kunnen we indien nodig op zeer korte termijn een geschikte interim manager plaatsen.

 • Kwaliteit

  Wij zorgen voor een goede follow-up en ondersteuning van de interim manager, de hele opdracht lang. We bewaken de kwaliteit van de geleverde dienstverlening en zorgen voor een optimaal partnership tussen jouw organisatie en onze interim manager.

 • Back-up

  Wij regelen snel back-up bij ziekte of onvoorziene omstandigheden.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Bob, onze Interim Director!

Cases

Royal Delft | Invulling van interim marketingmanager vacature

Interim talent gescout

We mochten Royal Delft helpen bij de invulling van een interim (Online) Marketing Manager. Vanwege het vertrek van hun Marketing Manager in vast dienstverband was Royal Delft opzoek naar een nieuwe invulling van deze rol. In eerste instantie in tijdelijke vorm. Niet alleen zodat er voldoende tijd was…

Bekijk de case

Hero Benelux | Werving en selectie personeel

'Heroes' gezocht

Hero Benelux was op zoek naar drie echte ‘heroes’. Enthousiaste talenten die pasten binnen de Hero-cultuur. En helden die samen met het digital commerceteam het online marktaandeel van Hero verder konden vergroten. Om tijdelijk te voorzien in de capaciteitsbehoefte leverden we razendsnel een digital commercemanager, een e-commerce specialist…

Bekijk de case

Leen Bakker | Detachering content marketeer

Contentmarketeer voor meubelketen

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.…

Bekijk de case

Reviews

: :
Think Yellow bleek in staat om snel goede kandidaten te leveren. Daarnaast was het proces daarnaartoe erg plezierig. In een overspannen arbeidsmarkt heeft Think Yellow proactief de juiste kandidaten benaderd en kunnen overhalen om de gesprekken met ons aan te gaan. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat: een heel enthousiast, professioneel en gebalanceerd team.
Lees meer

Sander Nuhoff

Head of Marketing, Category Management & E-commerce

Hero Benelux

:
Voor de eigen dienstverlening is Kalibra ervan overtuigd dat je specialistische werkzaamheden moet overlaten aan diegene die er goed in is. Die heeft daarvoor de kennis en opleiding, de benodigde attributen en de ervaring. Dat is precies de reden, waarom wij onze online dienstverlening overlaten aan Think Yellow. Zij blijven ons, als geen ander, keer op keer verrassen met wat er allemaal kan, en hoe zij dat feilloos voor ons in weten te richten. Chapeau!
Lees meer

Mark Odijk

Commercieel Manager

Kalibra (onderdeel van ENGIE)

:
Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Think Yellow een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

:
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

:
Think Yellow weet ons altijd te verrassen. Zo kunnen we gezamenlijk onze kanalen efficiënt inzetten!
Lees meer

Niels Beringen

Product Marketeer

GGN

:
Think Yellow is altijd verrassend door een paar stappen vooruit te denken en met leuke ideeën te komen.
Lees meer

Stefan Peinemann

Marketing Manager

Peinemann

:
Direct, to the point en succesgedreven. Dat is Think Yellow voor ons.
Lees meer

Maarten van Nielen

Kantoordirecteur

Rassers Advocaten

Foto van Bob

Een van onze interim managers bij jou op kantoor?

Wij zijn altijd gedreven om het succes van onze klanten te optimaliseren. En dat doen we samen, met veel energie. Met onze interim managers helpen wij organisaties met complexe vraagstukken of het (onverwachts) wegvallen van een manager. Wij matchen direct de juiste interim manager met jouw organisatie.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim

Expertises die we aanbieden

Online Marketing Manager

Recruitment campagne

Social Media Manager

detachering

Brand Manager

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!