fbpx
Home People Detachering

In good company

Detachering

Zoek je (tijdelijk) extra capaciteit op je marketingafdeling? Wij zorgen voor een direct inzetbare ervaren marketingprofessional bij jou op kantoor. Voor zo lang of kort als jij nodig hebt.

Wil je weten hoe wij snel een passende marketingprofessional kunnen detacheren? Een telefoontje met Bob resulteert direct in een expert bij jou op kantoor!

Bellen met Bob

Snel een marketingprofessional met detachering

Kiezen voor detachering kan in veel gevallen een slimme, strategische keuze zijn. Met een flexibele schil aan personeel haal je specialistische kennis in huis zonder hiervoor direct een medewerker aan te nemen. Heb je behoefte aan specialistische kennis en extra slag- of denkkracht? Of een frisse blik op je marketingstrategie of een kennisboost op je marketingafdeling? Bijvoorbeeld bij piekmomenten. Maar ook wanneer je in between specialisten zit. Of wanneer jouw marketingprofessional op reis of met zwangerschapsverlof gaat.

45%

van de bedrijven die gedetacheerden inhuren doen dit voor het verrichten van tijdelijke, specialistische werkzaamheden

24%

van de bedrijven die samenwerken met een detacheringsbureau geven aan dat zij dit doen voor de invulling van schaarse functies

22%

van de bedrijven die gebruikmaken van een detacheringsbureau doen dit voor extra ondersteuning tijdens drukte

5,5%

van onze omzet besteden we aan opleiding, dat is 3,5 keer zoveel als het gemiddelde in het bedrijfsleven

Download: 8 valkuilen als je aan de slag gaat met tijdelijk personeel

Inclusief tips om ze te voorkomen.

Download

Download: 8 Valkuilen als je aan de slag gaat met tijdelijk personeel

Je ontvangt het direct in je mailbox!

Een greep uit onze professionals

Foto van Anouk

Anouk

Social Media Strateeg

Foto van Robin

Robin

Performance marketeer

Foto van Sander

Sander

Digitaal Strateeg

Foto van Fleur

Fleur

CRO-expert

Foto van Dennis

Dennis

Head of performance marketing

Foto van Isabel

Isabel

Online Marketeer

Foto van Shannon

Shannon

Social media marketeer

Foto van Olivier

Olivier

Performance marketeer

Foto van Jasper

Jasper

Performance marketeer

Foto van Marieke

Marieke

Social media marketeer

Foto van Lisan

Lisan

Marketing Consultant

We hebben allrounders én specialisten in dienst die het liefst bij jou op kantoor werken. Of je nu een SEO-specialist zoekt of een content creator. Een advertentiespecialist of een social media strateeg. Jouw doelen komen bij hen op de eerste plaats. Samen creëren we een setting voor groei en innovatie.

Contact opnemen

Waarom met ons aan de slag

Onze marketingprofessionals hebben niet alleen een brede marketingbasis. Ze hebben allen ook een specifiek expertise- of ervaringsprofiel. Enthousiaste professionals met een sterke drive en de juiste competenties. Het liefst werken ze bij jou op kantoor. Zo kunnen ze snel schakelen, sparren en uitvoeren. Dat maakt het werk relevanter en zorgt voor sneller resultaat.

Onze professionals bezitten een unieke combinatie van denk- en daadkracht. Ze zijn HBO- of WO-opgeleid, (Google) gecertificeerd en hebben waardevolle ervaring opgedaan bij vooraanstaande merken. Ze gaan resultaatgericht te werk, stellen meetbare plannen op en hebben met deze plannen uiteenlopende marketingdoelen ruimschoots gehaald.

Stuk voor stuk zijn zij nieuwsgierig aangelegd, óók naar jou. We leren je graag kennen. Je kunt onze professionals al vanaf één dag per week inzetten.

Cases

Royal Delft | Invulling van interim marketingmanager vacature

Interim talent gescout

We mochten Royal Delft helpen bij de invulling van een interim (Online) Marketing Manager. Vanwege het vertrek van hun Marketing Manager in vast dienstverband was Royal Delft opzoek naar een nieuwe invulling van deze rol. In eerste instantie in tijdelijke vorm. Niet alleen zodat er voldoende tijd was…

Bekijk de case

Hero Benelux | Werving en selectie personeel

'Heroes' gezocht

Hero Benelux was op zoek naar drie echte ‘heroes’. Enthousiaste talenten die pasten binnen de Hero-cultuur. En helden die samen met het digital commerceteam het online marktaandeel van Hero verder konden vergroten. Om tijdelijk te voorzien in de capaciteitsbehoefte leverden we razendsnel een digital commercemanager, een e-commerce specialist…

Bekijk de case

Leen Bakker | Detachering content marketeer

Contentmarketeer voor meubelketen

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.…

Bekijk de case

Reviews

: :
Voor de eigen dienstverlening is Kalibra ervan overtuigd dat je specialistische werkzaamheden moet overlaten aan diegene die er goed in is. Die heeft daarvoor de kennis en opleiding, de benodigde attributen en de ervaring. Dat is precies de reden, waarom wij onze online dienstverlening overlaten aan Think Yellow. Zij blijven ons, als geen ander, keer op keer verrassen met wat er allemaal kan, en hoe zij dat feilloos voor ons in weten te richten. Chapeau!
Lees meer

Mark Odijk

Commercieel Manager

Kalibra (onderdeel van ENGIE)

:
Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Think Yellow een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

:
Think Yellow biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

:
Think Yellow weet ons altijd te verrassen. Zo kunnen we gezamenlijk onze kanalen efficiënt inzetten!
Lees meer

Niels Beringen

Product Marketeer

GGN

:
Think Yellow is altijd verrassend door een paar stappen vooruit te denken en met leuke ideeën te komen.
Lees meer

Stefan Peinemann

Marketing Manager

Peinemann

:
Direct, to the point en succesgedreven. Dat is Think Yellow voor ons.
Lees meer

Maarten van Nielen

Kantoordirecteur

Rassers Advocaten

Foto van Bob

Onze marketingprofessionals bij jou op kantoor?

Wij zijn altijd gedreven om het succes van onze klanten te optimaliseren. En dat doen we samen, met veel energie. Met onze marketingprofessionals helpen wij jouw organisatie met specialistische werkzaamheden, de invulling van schaarse functies en extra ondersteuning tijdens drukte.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim

Expertises die we aanbieden

Foto van Bob

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!