fbpx
Home Cases Detachering Content Marketeer voor Leen Bakker

Contentmarketeer voor meubelketen

Leen Bakker | Detachering content marketeer

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.

 

Invulling van de rol

Voor de invulling van een zwangerschapsverlof binnen de marketingafdeling van Leen Bakker detacheerden we een Content Marketeer. Voor de duur van 5 maanden. We boden Leen Bakker de mogelijkheid deze termijn te verlengen indien nodig en flexibel op- en af te schalen in capaciteit en expertise. Zo kon Leen Bakker per direct hun tijdelijk ontbrekende specialistische denk- en slagkracht opvullen met een ervaren Content Marketeer bij hen op kantoor. Een professional met een sterke drive en de juiste competenties.

De scope van de opdracht

De scope van de opdracht voor de (Online) Content Marketeer is geconcentreerd rond het merk Leen Bakker en de commerciële vertaling naar de Nederlandse en Belgische Leen Bakker webshops. We gaven invulling aan de volgende thema’s:

 • Website; Commercieel teksten, contentpagina’s, promoties en optimaliseren/verbeteren zoekfuncties

   

 • Contentplanning; doorvertaling van campagneboodschappen, promotie merchandise en acties naar de website

   

 • Conversieoptimalisatie; aan de hand van data content optimaliseren

   

 • Webshop optimalisatie; aan de hand van analyse customer journey optimaliseren

   

Wil je meer weten over de invulling van deze rol bij Leen Bakker? Bram vertelt je er graag meer over.
Stappenplan website of webshop

Naast het behalen van de doelstellingen van Leen Bakker hechten we veel waarde aan de samenwerking tussen Leen Bakker en de gedetacheerde Content Marketeer. Hoe kort of lang een detachering opdracht ook duurt, een persoonlijk klik is altijd belangrijk. Om die reden organiseerden we voorafgaand aan de opdracht een kennismaking, om te bepalen of er naast een inhoudelijk match ook sprake was van de noodzakelijke ‘persoonlijke klik’.

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!