fbpx
Home
People
Cases

Cases

Contentmarketeer voor meubelketen

Leen Bakker | Detachering content marketeer

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.

 

Bekijk de case

Interim talent gescout

Royal Delft | Invulling van interim marketingmanager vacature

We mochten Royal Delft helpen bij de invulling van een interim (Online) Marketing Manager. Vanwege het vertrek van hun Marketing Manager in vast dienstverband was Royal Delft opzoek naar een nieuwe invulling van deze rol. In eerste instantie in tijdelijke vorm. Niet alleen zodat er voldoende tijd was om de meest geschikte kandidaat te vinden voor definitieve invulling, maar óók omdat er specifieke online management expertise nodig was voor de fase waarin Royal Delft zich bevond, namelijk het digitaliseren van hun productverkoop.

Bekijk de case

'Heroes' gezocht

Hero Benelux | Werving en selectie personeel

Hero Benelux was op zoek naar drie echte ‘heroes’. Enthousiaste talenten die pasten binnen de Hero-cultuur. En helden die samen met het digital commerceteam het online marktaandeel van Hero verder konden vergroten. Om tijdelijk te voorzien in de capaciteitsbehoefte leverden we razendsnel een digital commercemanager, een e-commerce specialist en een content- en communityspecialist. Door hun ruime interimervaring konden zij direct mee draaien in het team!

Bekijk de case