fbpx
Home Interim online marketing

Interim online marketeer

  • Voor zo lang of zo kort als jij wil
  • Voor bedrijven die op zoek zijn naar extra slag- of denkkracht in online marketing
  • Een kennisboost op je marketingafdeling
Contact opnemen

Interim online marketeer

Extra helpende handjes, voor zo lang of zo kort als jij wil. Al vanaf één dag in de week plaatsen we interim online marketeers bij bedrijven die op zoek zijn naar extra slag- of denkkracht, een frisse blik op hun marketingstrategie of een kennisboost op hun marketingafdeling.

Wanneer dit van pas komt? Bijvoorbeeld als je online marketingspecialist op reis of met zwangerschapsverlof gaat. Of als je in-between online marketeers zit. Ook een piekmoment in jouw branche is een ideaal moment om een interim online marketeer in te huren. Onze interim online marketeers zijn vast bij ons in dienst, maar werken geheel of gedeeltelijk gedetacheerd bij jou op kantoor. Op deze manier haal je specialistische kennis in huis zonder hiervoor direct een medewerker aan te moeten nemen.

Kies een plan dat past bij je budget.

Download ons prijsoverzicht

Download ons prijzenoverzicht

Je ontvangt het direct in je mailbox!

Een online marketeer inhuren

Je zet onze interim marketeers al vanaf één dag per week in. Zij komen het liefst bij jou op kantoor zitten om de korte lijntjes te behouden en hun kennis te delen. Bevalt de samenwerking en wil je de specialist langer inzetten? Altijd goed! Is je online marketeer weer terug van zwangerschapsverlof, is het piekmoment voorbij of heb je een online marketeer voor een vast dienstverband gevonden? Dan is onze hulp wellicht niet meer nodig. No hard feelings! Je schaalt de uren van onze interim online marketeers eenvoudig op en af. Helemaal in stijl van onze aanpak: flexibel en resultaatgericht.

“Om groei te realiseren moet je weten waar je staat en waar je naartoe wilt. Samen met onze klanten stellen we heldere, meetbare en tijdsgebonden doelen op.”

Onze experts

Foto van Dennis

Dennis

Head of performance marketing

Foto van Fleur

Fleur

Customer experience strateeg

Foto van Sander

Sander

Digitaal Strateeg

Foto van Kiki

Kiki

Merk- en Marketingstrateeg

Foto van Lisan

Lisan

Marketing Consultant

Foto van Robin

Robin

Performance marketeer

Onze interim online marketeers zijn stuk voor stuk gedreven. Ze zijn besluitvaardig, geven zelf richting aan hun carrièrepad, volgen hun interesses en deinzen er niet voor terug om nieuwe ervaringen op te doen. Ze zijn ontzettend nieuwsgierig, willen echt wat bereiken en hebben veel passie voor hun vak. En ze staan te springen om meer te horen over jouw bedrijf!

Contact opnemen

Bram van Druten

Commercial Director

Meer informatie over interim online marketing? Neem contact op met Bram.

Contact met Bram

Kies voor een freelance online marketeer!

De freelance online marketeers die we detacheren zijn bij ons in dienst, maar werken bij jou op kantoor. Zo heb je een expert in je team waarvan je de uren supermakkelijk kan opschalen of juist kan verlagen; ideaal, toch? Daarnaast zijn er nog wel meer redenen om een interim online marketeer in te huren. Denk aan kennisdeling, tijdelijke extra capaciteit, frisse blikken en flexibiliteit.

Wij regelen zaken zoals loon, werkgeverslasten, pensioen en doorbetaling bij ziekte of vakantie. Hier heb jij als opdrachtgever verder geen omkijken naar. Dat scheelt jou ook weer een hoop tijd en moeite!

Zonder lange contracten

Iemand in dienst nemen is een grote stap. Via Think Yellow is de stap om een online marketeer in te huren sneller gemaakt. Je zit namelijk nooit vast aan lange of vaste contracten. Je kunt rustig verkennen hoe onze expertise aansluit bij jouw bedrijf. Ben je overtuigd? Dan staan we voor je klaar, zo lang of kort als je wilt.

Een interim online marketeer inzetten?

Bij Think Yellow heb je alle online marketingkennis binnen handbereik. We hebben allrounders én specialisten in dienst; ideaal voor interim online marketing! Op iedere online marketingvraag kunnen wij een antwoord geven. Of je nu een SEO-specialist zoekt of een CRO-specialist. Een SEA-specialist of een social media specialist. Jouw online doelen komen bij ons op de eerste plaats. Samen creëren we een setting voor groei en innovatie.

Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!