fbpx
Home E-mail marketing specialist

E-mail marketing specialist bij jou op kantoor

Detachering e-mail marketing specialist

Een e-mail marketing specialist is onmisbaar als je op een effectieve manier e-mail marketing wil inzetten voor jouw doelgroep. Onze experts focussen zich op het verbeteren van de openrates, CTR, bounces en conversiepercentages van jouw mailings. Door aandacht te besteden aan de groei van je mailinglijsten en e-mailflow triggers zorgen zij voor een groter bereik en meer ROI op jouw e-mail marketing efforts.

We geloven in korte lijntjes. Onze gedetacheerde specialisten werken daarom graag bij jou op kantoor. Zo haal jij waardevolle kennis in huis, schakelen we snel met elkaar en kunnen we optimalisatie direct doorvoeren.

Wil jij weten hoe wij snel een e-mail marketingspecialist toevoegen aan jouw team? Een telefoontje met Bram resulteert direct in een expert bij jou op kantoor!

Neem contact op met Bram

Een ervaren e-mail marketing specialist met detachering

Wil jij een e-mail marketing specialist gedetacheerd bij jou op kantoor? Een expert die een ROI-based strategie opzet, content creëert en je mailings optimaliseert vanuit een datagedreven analyse? Maak dan kennis met een van onze specialisten.

E-mail marketing is in veel branches hét middel dat de meeste conversies oplevert. Bulk nieuwsbrieven zijn nu echt verleden tijd. Door slim gebruik te maken van marketing automation, e-mailflowtriggers en dynamic content zetten onze experts e-mail marketing op een duurzame en effectieve manier in voor jouw organisatie. Door enkel gepersonaliseerde content aan te bieden richting je doelgroep verlaag je het aantal afmeldingen en verhoog je je bereik en conversies.

Indien gewenst worden databronnen zoals jouw CRM-systeem, ordersysteem of ERP gekoppeld aan jouw e-mailplatform. Hierdoor hou je je data schoon en volledig, wat óók ten goede komt voor je e-mail marketing resultaten.

Zo gaan wij te werk

We matchen altijd een specialist aan jouw organisatie op basis van jouw specifieke uitdaging. Vanuit een integrale benadering zoomen we eerst in op jouw doelstellingen. Daarna bepalen we samen welke e-mail marketing specialist het beste aansluit op deze uitdaging. Liggen jouw kansen vooral bij het vergroten van je mailinglijsten? Of gaan slimme automations en dynamic content juist bijdragen aan jouw doelstellingen? De kansen voor jouw organisatie bepalen welke e-mail marketing expert bij jou op kantoor gaat bijdragen aan succes.

Onze professionals zijn al vanaf een dag per week inzetbaar.

Meer informatie

De voordelen van een gedetacheerde e-mail marketing specialist

  • Altijd een deskundige expert die in kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Onze e-mailspecialisten vervelen je niet met vakjargon en onduidelijke cijfertabellen. Liever laten we jou in een heldere analyse zien hoe jouw mailings presteren en hoe je jouw campagnes verder optimaliseert.

  • Personalisatie en privacy is key als het gaat om e-mail marketing. Onze e-mailspecialisten zitten bovenop alle updates en zetten nieuwe trends en mogelijkheden direct in op jouw campagnes.

  • De kracht van onze gedetacheerde specialisten is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Direct resultaat!

  • We besteden veel aandacht aan opleiding, trends en ontwikkelingen. Eens per maand komen onze specialisten bij elkaar om kennis te delen en cases (dus ook die van jou) te besprekenn. Met één specialist haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact
Stappenplan website of webshop

Daarom kies voor je Think Yellow

Wij zijn een ervaren partij voor detachering van e-mail marketing professionals. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Als full-service marketingbureau hanteren we een integrale aanpak voor alle (online) marketingdisciplines en vraagstukken van onze klanten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

Foto van Bram

Meer weten over onze e-mail marketing professionals? Neem dan contact met ons op!

Een e-mail marketing specialist zet een e-mail marketingstrategie op voor jouw organisatie waarmee jij jouw doelgroep effectief bereikt. Vergoot je mailinglijst en verhoog je openrates, CTR en conversies. Onze specialisten zorgen voor een optimale mailflow. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bram van Druten, Commercial Director

Cases

Royal Delft | Invulling van interim marketingmanager vacature

Interim talent gescout

We mochten Royal Delft helpen bij de invulling van een interim (Online) Marketing Manager. Vanwege het vertrek van hun Marketing Manager in vast dienstverband was Royal Delft opzoek naar een nieuwe invulling van deze rol. In eerste instantie in tijdelijke vorm. Niet alleen zodat er voldoende tijd was…

Bekijk de case

Hero Benelux | Werving en selectie personeel

'Heroes' gezocht

Hero Benelux was op zoek naar drie echte ‘heroes’. Enthousiaste talenten die pasten binnen de Hero-cultuur. En helden die samen met het digital commerceteam het online marktaandeel van Hero verder konden vergroten. Om tijdelijk te voorzien in de capaciteitsbehoefte leverden we razendsnel een digital commercemanager, een e-commerce specialist…

Bekijk de case

Leen Bakker | Detachering content marketeer

Contentmarketeer voor meubelketen

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.…

Bekijk de case
Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!