fbpx
Home E-commerce specialist

E-commerce specialist bij jou op kantoor

Detachering e-commerce specialist

Onze e-commerce specialisten helpen organisaties aan meer online verkopen. Met een succesvolle webshop strategie gericht op meer bereik, websiteverkeer en online verlopen. Zij halen het beste uit jouw budget en zorgen voor een hoge ROI. We geloven in korte lijntjes. Onze gedetacheerde e-commerce specialisten werken daarom graag bij jou op kantoor om jou organsatie een commerciële boost te geven. Zo haal jij waardevolle kennis in huis, schakelen we snel met elkaar en kunnen we optimalisaties direct doorvoeren.

Wil jij weten hoe wij snel een e-commerce expert toevoegen aan jouw team? Een telefoontje met Bram resulteert direct in een expert bij jou op kantoor!

Neem contact op met Bram

Een ervaren e-commerce specialist met detachering 

Wil jij een e-commerce specialist gedetacheerd bij jou op kantoor? Een expert die precies weet aan welke knoppen hij/zij moet draaien om jouw producten effectiever en efficiënter in de markt te zetten? Maak dan kennis met een van onze specialisten.

De concurrentie tussen webshops is groot. Met onze e-commerce specialisten blijf jij hen een stapje voor. Zij zijn expert in Google Shopping, optimaliseren productpagina’s in op marketplaces, richten email automation flows in, zorgen voor een goede SEO op jouw producten en bouwen webshops in bijvoorbeeld WooCommerce, Shopify of Magento.

Zo gaan wij te werk

We matchen altijd een specialist aan jouw organisatie op basis van jouw specifieke uitdaging. Vanuit een integrale benadering zoomen we eerst in op jouw doelstellingen. Daarna bepalen we samen welke e-commerce specialist het beste aansluit op deze uitdaging. Liggen jouw kansen vooral bij het analyseren en optimaliseren van bottlenecks in de customerfunnel? Of gaan slimme shopping campagnes bijdragen aan jouw doelstellingen? De kansen voor jouw organisatie bepalen welke e-commerce expert bij jou op kantoor gaat bijdragen aan succes.

Onze professionals zijn al vanaf een dag per week inzetbaar.

Meer informatie

De voordelen van een gedetacheerde e-commerce specialist

  • Altijd een deskundige e-commerce specialist die in kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Al onze e-commerce specialisten zijn Google Shopping certified, en afhankelijk van de specialisatie aanvullende certificaten voor bijvoorbeeld Google Analytics, WooCommerce, Shopify of Magento.

  • Onze professionals nemen je met korte en bondige rapportages mee in de cijfers. Geen saaie tabellen, wel duidelijke resultaten. Zo weet jij in slechts een paar minuten hoe jouw webshop verkoopt en hoe je nóg beter kunt inspelen op de behoeften van de markt.

  • Targetting is key als het gaat om Google Shopping. Onze e-commerce specialisten zitten bovenop alle Google updates en zetten nieuwe targetting mogelijkheden direct in op jouw campagnes.

  • De kracht van onze gedetacheerde e-commerce specialisten is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Direct resultaat!

  • We besteden veel aandacht aan opleiding, trends en ontwikkelingen. Eens per maand komen onze specialisten bij elkaar om kennis de delen en cases (dus ook die van jou) te bespreken. Met één specialist haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact
Employer Branding - Niels

Daarom kies voor je Think Yellow

Wij zijn een ervaren partij voor detachering van e-commerce professionals. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Als full-service marketingbureau hanteren we een integrale aanpak voor alle (online) marketingdisciplines en vraagstukken van onze klanten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

Foto van Bram

Meer weten over onze e-commere professionals? Neem dan contact met ons op!

Een e-commerce specialist optimaliseert effectief en efficiënt je website. Optimaliseer jouw kanalen zodat potentiële klanten een fijne customer journey ervaren in het shoppingproces. Onze experts zorgen voor een hogere webshopconversie en een optimale inzet van het marketingbudget. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bram van Druten, Commercial Director

Cases

Royal Delft | Invulling van interim marketingmanager vacature

Interim talent gescout

We mochten Royal Delft helpen bij de invulling van een interim (Online) Marketing Manager. Vanwege het vertrek van hun Marketing Manager in vast dienstverband was Royal Delft opzoek naar een nieuwe invulling van deze rol. In eerste instantie in tijdelijke vorm. Niet alleen zodat er voldoende tijd was…

Bekijk de case

Hero Benelux | Werving en selectie personeel

'Heroes' gezocht

Hero Benelux was op zoek naar drie echte ‘heroes’. Enthousiaste talenten die pasten binnen de Hero-cultuur. En helden die samen met het digital commerceteam het online marktaandeel van Hero verder konden vergroten. Om tijdelijk te voorzien in de capaciteitsbehoefte leverden we razendsnel een digital commercemanager, een e-commerce specialist…

Bekijk de case

Leen Bakker | Detachering content marketeer

Contentmarketeer voor meubelketen

We mochten Leen Bakker helpen bij de invulling van een tijdelijke content marketeer vacature. Deze vacature was opgesteld voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Wij gingen op zoek naar een geschikte kandidaat en vonden de juiste professional. Lees hier meer over hoe we deze detachering tot stand brachten.…

Bekijk de case
Foto van Bram

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen snel contact met je op!