Video

De kracht van moving content

Video trekt de aandacht van jouw doelgroep en zorgt voor herkenbaarheid.

Maak impact

Jouw merk in beweging

Een goede video blijft hangen, maakt indruk. De combinatie van verhaal, beeld en geluid maakt dat video meer binnenkomt dan welk middel dan ook. Tegelijkertijd is video overal. Een mobieltje is een camera. Hoe zorg je ervoor dat je in dit enorme aanbod opvalt en iemand niet na een paar seconden wegklikt? Een video heb je in alle soorten en maten. Wij helpen je de juiste keuzes te maken die passen bij jouw budget en doelstellingen.

Onze experts

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Foto van Björn

Björn

Motion Graphic Designer

Foto van Lisan

Lisan

Marketing Consultant

Onze ervaren storytellers, videomakers en marketingstrategen produceren video’s die binnenkomen en hun doel bereiken. Met een goed concept, sterke editing en effecten maken ze jouw verhaal onvergetelijk.

Foto van Paulus

Paulus

Creative Director

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Stijlvolle content

Delftse Poort

Delftse Poort is een future-proof bedrijfsverzamelgebouw. Het staat voor uitstekende dienstverlening, moderne werkplekken en de beste faciliteiten en services voor een optimale werk-privé-balans. Think Yellow wordt ingeschakeld om het merk Delftse Poort opnieuw te positioneren en een contentstrategie te maken. Bij aanvang van het project is zo’n 64%…

Bekijk de Case

Campagne tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

De meeste mensen associëren eenzaamheid vooral met ouderen die alleen wonen en nauwelijks de deur uit komen. Een beeld dat niet volledig is.

Bekijk de Case

Campagne personeelswerving

Havenbedrijf Rotterdam

In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam rolden we een opvallende, nieuwe campagne uit om medewerkers te werven: Come. Grow. Go.

Bekijk de Case

Introductiecampagne

Hulpmiddelenbezorgd.nl

CB is één van de grootste (logistieke) dienstverleners in Nederland en zorgt dagelijks voor slimme logistieke oplossingen voor healthcare, media en fashion. Een tijdje geleden lanceerde CB als spin-off het label hulpmiddelbezorgd.nl, waarmee zij de distributie van medische hulpmiddelen toevoegen aan hun logistieke apparaat. Een nieuw label vraagt…

Bekijk de Case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!