Home
Diensten
UX design

UX design

Een succesvolle user experience?

Met UX design optimaliseren wij de gebruiksvriendelijkheid van jouw website, webshop of app zodat gebruikers hun doel bereiken.

Contact opnemen

Optimaliseer de user experience

Gebruikservaring is een belangrijke succesfactor van jouw website, webshop of app. Met een sterke UX bereiken gebruikers simpel, logisch en snel hun doel. Ons team van designers en developers creëert aantrekkelijke én efficiënte user flows waarbij de gebruiker centraal staat. Jouw doelgroep vormt daarbij altijd ons uitgangspunt. Wat beweegt hen? Waar zijn ze naar op zoek? Wat zijn de verwachtingen? Deze inzichten verzamelen we met verschillende tools, van marktonderzoek tot doorlopende gebruikersanalyse met heatmapping en usability testing. Zo zorgen wij voor de ultieme user experience en een optimale conversie.

 

Onze experts

Foto van Dennis

Dennis

Interactive Consultant

Foto van David

David

Digital Designer

Foto van Fleur

Fleur

CRO-expert

Foto van Jasper

Jasper

Front-end Developer

Foto van Youri

Youri

Senior Designer, Art Director

Foto van Kim

Kim

Designer

Foto van Joost

Joost

(3D) Designer

Onze designers en developers creëren samen met onze marketeers een aantrekkelijke, efficiënte en intuïtieve user experience.

Foto van Dennis

Dennis

Interactive Consultant

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Webdesign voor een sterk merk met een rijke traditie

Werkman Hoofcare

In Groningen staat het familiebedrijf van de familie Werkman: Werkman Hoofcare. Al meer dan 100 jaar levert zij kwalitatieve hoefijzers aan hoefsmeden. Met een groeiende wereldwijde afzetmarkt en de vierde generatie Werkman aan het roer, breidt Werkman Hoofcare haar productaanbod nog steeds uit: met nieuwe innovatieve technologie, tools…

Bekijk de Case

Flexibel design system

Swinkels Family Brewers

Onze wireframes zijn gebruikt om de klantervaring duidelijk te maken en te testen. Deze customer journeys hebben we gebruikt als een heldere basis voor de lay-out en navigatie.

Bekijk de Case

App voor ondernemers

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Ondernemers krijgen regelmatig te maken met nieuwe wetgeving. Als overheid wil je ondernemers daarvan op de hoogte stellen. Hoe doe je dat handig?

Bekijk de Case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!