fbpx
Home Diensten UX design

Een succesvolle user experience?

UX design

Met UX design optimaliseren wij de gebruiksvriendelijkheid van jouw website, webshop of app zodat gebruikers hun doel bereiken.

Wil jij een optimale user experience voor jouw gebruikers? Neem contact op met Dennis, onze interactive consultant.

Sparren met Dennis

Optimaliseer de user experience

Gebruikservaring is een belangrijke succesfactor van jouw website, webshop of app. Met een sterk UX design bereiken gebruikers simpel, logisch en snel hun doel. Ons team van designers en developers creëert aantrekkelijke én efficiënte user flows waarbij de gebruiker centraal staat. Jouw doelgroep vormt daarbij altijd ons uitgangspunt. Wat beweegt hen? Waar zijn ze naar op zoek? Wat zijn de verwachtingen? Deze inzichten verzamelen we met verschillende tools, van marktonderzoek tot doorlopende gebruikersanalyses met heatmapping en usability testing. Zo zorgen wij als marketing agency voor de ultieme user experience en een optimale conversie.

Gebruikerservaring staat centraal bij UX design

User Experience (UX) design staat voor het optimaliseren van designs, zodat klanten een positieve interactie met je product ervaren en het graag vaker gebruiken. Door hun online ervaring zo eenvoudig mogelijk te maken garandeer je optimale betrokkenheid.

  • Analyseren van doelgroep en gebruikersgedrag

    We beginnen met een uitgebreide analyse van jouw doelgroep en gebruikersgedrag. Wat zijn hun wensen? Wat hebben ze nodig? Wat zijn hun verwachtingen? Maar we willen ook weten hoe jouw gebruikers zich gedragen. Waar klikken ze wel of niet op? Hoeveel tijd brengen ze op een pagina door? Welke functionaliteiten gebruiken zij het meest? En, de belangrijkste vraag: vinden zij wat ze zoeken?

  • Testen en nog eens testen

    Om deze inzichten te verzamelen gebruiken we meerdere tools om je doelgroep beter te begrijpen. Van marktonderzoek tot doorlopende gebruikersanalyse met behulp van heatmapping en usability testing. Om de digitale ervaring van de eindgebruiker goed te meten is testen van groot belang bij het bouwen van een website of applicatie.

  • Een intuïtief UX design

    Wanneer we precies weten wie jouw gebruikers zijn en hoe ze zich gedragen, kunnen we een unieke, naadloze ervaring ontwikkelen die precies past bij jouw brand en doelgroep. Onze UX designers creëren aantrekkelijke, efficiënte en intuïtieve UX-ontwerpen en optimaliseren jouw brand- en platformontwerp voor de beste interactie met jouw doelgroep.

Neem contact op met Dennis voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Stappenplan

Ons werk

Design- en communicatiekracht voor volledig nieuw merk

Wij zijn Odido.

Maandenlang in het diepste geheim werken aan de grootste en spectaculairste rebranding ooit in de telecomwereld. Niet mogen praten over de geweldige projecten die we beetpakten: dat was het leven van de designers van Think Yellow de afgelopen 5 maanden. Samen met TBWA/NEBOKO, DAY, code d’azur, Entopic en…

Bekijk de case

Kalibra | Gebruiksvriendelijk websitedesign

Uitgekiend design

Kalibra is dé expert op het gebied van kalibreren en valideren van kritische bedrijfsprocessen en meetmiddelen. Dit doet Kalibra onder andere voor de zorgsector, de koeltechniek, de voedingsindustrie en biofarmacie. De opdracht? Een gebruiksvriendelijke website ontwerpen die net zo goed op de doelgroep is afgestemd als de producten…

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie | Websitebeheer en doorontwikkeling van de website

Haarfijn websitebeheer

Toen de NKA ons benaderde voor websitebeheer en om de bestaande website door te ontwikkelen werden we meteen enthousiast. Onze designers en developers werden uitgedaagd om naast de online marketing, de website up-to-date te houden, uit te breiden en te verbeteren. Het resultaat? Hoger organisch zoekverkeer en een…

Bekijk de case

Swinkels Family Brewers | Soepele navigatie voor het contentmanagementsysteem

Future-proof designsysteem

Goed design moet zowel mooi als functioneel zijn. Om een toekomstbestendig design te maken voor Swinkels Family Brewers heeft Think Yellow wireframes ontworpen voor het contentmanagementsysteem van het familiebedrijf. Doordat het systeem flexibel is ingericht, zijn de bouwstenen makkelijk herbruikbaar en aan te passen, voor nu en in…

Bekijk de case
Bekijk alle cases
In het bijzondere en vertrouwelijke Odido-project hebben we intensief met Think Yellow samengewerkt. Ik heb het team ervaren als zeer kundig, oplossingsgericht en snel. Daarnaast stuk voor stuk leuke mensen om mee te werken. Dat smaakt naar meer uitdagende projecten samen!

René Bekker

Senior Brand Consultant VIM Group
Foto van Dennis

De optimale conversie bereiken?

Onze UX designers creëren aantrekkelijke, efficiënte en intuïtieve UX-ontwerpen en optimaliseren jouw brand- en platformontwerp voor de beste interactie met jouw doelgroep.

Dennis Paauw, Interactive consultant

Gerelateerde diensten

Foto van Dennis

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!