fbpx
Home
Diensten
UX design

Een succesvolle user experience?

UX design

Met UX design optimaliseren wij de gebruiksvriendelijkheid van jouw website, webshop of app zodat gebruikers hun doel bereiken.

Wil jij een optimale user experience voor jouw gebruikers? Neem contact op met Dennis, onze interactive consultant.

Sparren met Dennis

Optimaliseer de user experience

Gebruikservaring is een belangrijke succesfactor van jouw website, webshop of app. Met een sterk UX design bereiken gebruikers simpel, logisch en snel hun doel. Ons team van designers en developers creëert aantrekkelijke én efficiënte user flows waarbij de gebruiker centraal staat. Jouw doelgroep vormt daarbij altijd ons uitgangspunt. Wat beweegt hen? Waar zijn ze naar op zoek? Wat zijn de verwachtingen? Deze inzichten verzamelen we met verschillende tools, van marktonderzoek tot doorlopende gebruikersanalyses met heatmapping en usability testing. Zo zorgen wij voor de ultieme user experience en een optimale conversie.

Gebruikerservaring staat centraal bij UX design

User Experience (UX) design staat voor het optimaliseren van designs, zodat klanten een positieve interactie met je product ervaren en het graag vaker gebruiken. Door hun online ervaring zo eenvoudig mogelijk te maken garandeer je optimale betrokkenheid.

  • Analyseren van doelgroep en gebruikersgedrag

    We beginnen met een uitgebreide analyse van jouw doelgroep en gebruikersgedrag. Wat zijn hun wensen? Wat hebben ze nodig? Wat zijn hun verwachtingen? Maar we willen ook weten hoe jouw gebruikers zich gedragen. Waar klikken ze wel of niet op? Hoeveel tijd brengen ze op een pagina door? Welke functionaliteiten gebruiken zij het meest? En, de belangrijkste vraag: vinden zij wat ze zoeken?

  • Testen en nog eens testen

    Om deze inzichten te verzamelen gebruiken we meerdere tools om je doelgroep beter te begrijpen. Van marktonderzoek tot doorlopende gebruikersanalyse met behulp van heatmapping en usability testing. Om de digitale ervaring van de eindgebruiker goed te meten is testen van groot belang bij het bouwen van een website of applicatie.

  • Een intuïtief UX design

    Wanneer we precies weten wie jouw gebruikers zijn en hoe ze zich gedragen, kunnen we een unieke, naadloze ervaring ontwikkelen die precies past bij jouw brand en doelgroep. Onze UX designers creëren aantrekkelijke, efficiënte en intuïtieve UX-ontwerpen en optimaliseren jouw brand- en platformontwerp voor de beste interactie met jouw doelgroep.

Neem contact op met Dennis voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Stappenplan

Ons werk

Kalibra

Flexibele en gebruiksvriendelijke website

Als voeding tijdens de verwerking niet goed wordt gekoeld, moet alles worden weggegooid. Bij een operatiekamer is de perfecte afstemming van meetapparatuur een zaak van leven of dood. Daar is kalibratie voor nodig. Kalibra kalibreert en valideert kritische bedrijfsprocessen en meetmiddelen. Dit doet Kalibra in een groot aantal…

Bekijk de case

Nederlandse Kappersakademie

Doorontwikkeling en beheer website

Waar volg je je training als je zeker wil zijn van een baan als kapper? Bij de Nederlandse Kappersakademie! Niet alleen het grootste opleidingsinstituut voor kappers in Europa, maar hier kun je terecht voor een praktijkgerichte opleiding in een van de eigen salons. Ervaren docenten volgen continu trainingen…

Bekijk de case

Swinkels Family Brewers

Flexibel design system

Onze wireframes zijn gebruikt om de klantervaring duidelijk te maken en te testen. Deze customer journeys hebben we gebruikt als een heldere basis voor de lay-out en navigatie.

Bekijk de case
Voor de eigen dienstverlening is Kalibra ervan overtuigd dat je specialistische werkzaamheden moet overlaten aan diegene die er goed in is. Die heeft daarvoor de kennis en opleiding, de benodigde attributen en de ervaring. Dat is precies de reden, waarom wij onze online dienstverlening overlaten aan Think Yellow. Zij blijven ons, als geen ander, keer op keer verrassen met wat er allemaal kan, en hoe zij dat feilloos voor ons in weten te richten. Chapeau!

Mark Odijk

Commercieel Manager Kalibra
Foto van Dennis

De optimale conversie bereiken?

Onze UX designers creëren aantrekkelijke, efficiënte en intuïtieve UX-ontwerpen en optimaliseren jouw brand- en platformontwerp voor de beste interactie met jouw doelgroep.

Dennis Paauw, Interactive Consultant

Gerelateerde diensten

Foto van Dennis

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en vertellen graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!